Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIII

QUOTE(Panikė @ 2013 04 30, 18:08)
pasidarau keletą išeiginių, kad sanariukai atsigautų, nes jaučiu po to pasekmes intensyvių treniruočių smile.gif

Kokias pasėkmes jaučiate? Man labiau pradėjo traškėti sąnariai pradėjus sportuoti. Gal reiktų kokių papildų jiems pagerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 05 01, 13:05)
aš abiejuose bėgt planuoju po 21km. Labai laukiu smile.gif O jūs gal ir abiejuose planuojat? smile.gif

oho cool.gif aš vos prisiverčiu tempimo pratimus padaryti pabėgiojus blush2.gif

Labai noriu sudalyvauti abiejuose, bet dar kolkas neužsiregistravau, kaupiu drąsą smile.gif

čia aš tik apie du mėnesius šitaip, noriu sutvirtėti, riebalo numesti, tai dėl to taip daug sportuoju, kai tapsiu patenkinta savo formomis, užteks kelių kartų per savaitę 30-40 min:)

QUOTE(Amarcord @ 2013 05 01, 13:18)
Kokias pasėkmes jaučiate? Man labiau pradėjo traškėti sąnariai pradėjus sportuoti. Gal reiktų kokių papildų jiems pagerti  g.gif

Apie papildus galvojau, bet nežinau kokius, geriu bendrus multivitaminus moterims, žuvų taukus, vitaminus plaukams ir raumenukam baltyminius kokteilius kartais.. rolleyes.gif

aš nežinau tiksliai nuo ko, bet man paskauda ir kelius ir tą priekinį kaulą, nepamenu kaip vadinasi (tarp pėdos ir kelio), buvo vienu metu taip skaudėjo lankstant koją per kelį, bijojau kad kažkas labai rimto, bet praėjo po truputį patepliojus vaistais, retkarčiais paskauda kai persistengiu ar šiaip tokie jautroki būna, net nemoku paaiškint.. neturiu saiko kartais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panikė: 01 gegužės 2013 - 13:14
QUOTE(Panikė @ 2013 05 01, 13:13)
Apie papildus galvojau, bet nežinau kokius, geriu bendrus multivitaminus moterims, žuvų taukus, vitaminus plaukams ir raumenukam baltyminius kokteilius kartais..  rolleyes.gif

Ir aš nežinau, gal koks gliukozaminas tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 01, 13:18)
Kokias pasėkmes jaučiate? Man labiau pradėjo traškėti sąnariai pradėjus sportuoti. Gal reiktų kokių papildų jiems pagerti  g.gif

as geriu tai triple magnesium , ten cinkas b6 d vitaminas dar kazkas ieina , raumenys nebe tokie itempti buna po begimo... siaip galvoju kazka pradeti gerti del sanariu , nes vis delto su dideliu antsvoriu begioti pradejau , tik nebe tiek jau daug liko numesti tik 8kg ir mano kmi bus 25 bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, begiotojos 4u.gif

vakar begau, ant begtakio.
isbegau tik 22min.
su ejimais vel gavosi netoli 5km (as apsilimui visada pradedu eit, greitu ejimu, 6.5km/h greiciu ir taip-10/15min)
taip pat uzsimaukslinau sirdies ritmui matuot dirza.
turejau ir laikrodi ta, bet ten kazka pakrapsciau- nebeveikia ax.gif
tai daug tiksliau matuoja, nei, kad delnus uzdejus ant to begtakio rankenu.
daugiausiai buvau davarius iki 171, o pagrinde 130-157 tarpe. (ejimas- apie 130, begimas- iki 157)
171- tai pabaigoje dar ejau ir po minute begau 11.3km/h greiciu. (tris minutes is viso tik biggrin.gif )
tai pagal tai, kadangi as svorio noriu numest, man reikia geriau greito ejimo arba begimo dar leciau, nei kad dbr begu tas savo 20-30 min (begu 8.6km/h greiciu) nors ir nepadustu, kvepuoju normaliai per nosi.
Atsakyti
QUOTE(Notmiau @ 2013 05 01, 16:09)
sveikos, begiotojos  4u.gif

vakar begau, ant begtakio.
isbegau tik 22min.
su ejimais vel gavosi netoli 5km (as apsilimui visada pradedu eit, greitu ejimu, 6.5km/h greiciu ir taip-10/15min)
taip pat uzsimaukslinau sirdies ritmui matuot dirza.
turejau ir laikrodi ta, bet ten kazka pakrapsciau- nebeveikia  ax.gif
tai daug tiksliau matuoja, nei, kad delnus uzdejus ant to begtakio rankenu.
daugiausiai buvau davarius iki 171, o pagrinde 130-157 tarpe. (ejimas- apie 130, begimas- iki 157)
171- tai pabaigoje dar ejau ir po minute begau 11.3km/h greiciu. (tris minutes is viso tik  biggrin.gif )
tai pagal tai, kadangi as svorio noriu numest, man reikia geriau greito ejimo arba begimo dar leciau, nei kad dbr begu tas savo 20-30 min (begu 8.6km/h greiciu) nors ir nepadustu, kvepuoju normaliai per nosi.

man begimas letai tikrai padeda mesti svori , kuo leciau tuo geriau , nors man norisi jau greiciau begti.
Atsakyti
Notmiau, lyg ir aukštokas pulsas. Aš savojo geriau nematuosiu, nes kvėpuot galiu tik per burną, kitaip trūksta oro - tai jau rodiklis, kad tempas netinkamas blush2.gif O kaip šiaip - patinka bėgioti, prasilaužei?
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 05 01, 13:13)

aš nežinau tiksliai nuo ko, bet man paskauda ir kelius ir tą priekinį kaulą, nepamenu kaip vadinasi (tarp pėdos ir kelio), buvo vienu metu taip skaudėjo lankstant koją per kelį, bijojau kad kažkas labai rimto, bet praėjo po truputį patepliojus vaistais, retkarčiais paskauda kai persistengiu ar šiaip tokie jautroki būna, net nemoku paaiškint.. neturiu saiko kartais  doh.gif

O su kokia avalyne bėgat? Kadangi nežinau, iš kart pasakysiu, kad nusipirkit gerą kokybišką avalynę bėgimui ir negailėkit tam pinigų. Ir pėdą nuo pirštų statykit, ypač jei skauda smile.gif Aš bėgau su visai paprastais lygiapadžiais sportbatukais mėnesį kokį, man pradėjo laužti kojų pirštus, traškėti kelio sąnariai, iki skausmo doh.gif tada nepagailėjau ir adidas sportbačius bėgimui nusipirkau. Aišku aš mažai bėgioju dabar, bet labai tinka ir dviratį mint nes neslįsta pedalai, ir į treniruotes su jais einu, nes labai patogūs thumbup.gif iš kart nustojo viskas traškėję ir skaudėję. O sąnariams kalcį pavartokit papildomai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 05 01, 14:43)
man begimas letai tikrai padeda mesti svori , kuo leciau tuo geriau , nors man norisi jau greiciau begti.

joa, geriau leciau, bet ilgai.
jei svorio metimui.
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 01, 14:52)
Notmiau, lyg ir aukštokas pulsas. Aš savojo geriau nematuosiu, nes kvėpuot galiu tik per burną, kitaip trūksta oro - tai jau rodiklis, kad tempas netinkamas  blush2.gif O kaip šiaip - patinka bėgioti, prasilaužei?

nzn, man ant begtakio matuojantis, nu ant tu rankenu uzsistverus, tai budavo 145 gal daugiausia.
o su situo, uzsimoviau ta dirza po papais ir rode visa laika (nu beveik visa, budavo nerodo, kol persiskaiciuoja matyt)
tai nzn. manau tiksliai rode.
tik, kad as per nosi normaliai iskvepuoju tokiu ritmu.
nu jau kur 175, tai jau ir burna ora gaudziau biggrin.gif
bet tas 156 ar kiek ten, tai normaliai, pro nosi kvepuoju.. ir prakaituoju, net lyja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Notmiau @ 2013 05 01, 16:56)
joa, geriau leciau, bet ilgai.
jei svorio metimui.

nzn, man ant begtakio matuojantis, nu ant tu rankenu uzsistverus, tai budavo 145 gal daugiausia.
o su situo, uzsimoviau ta dirza po papais ir rode visa laika (nu beveik visa, budavo nerodo, kol persiskaiciuoja matyt)
tai nzn. manau tiksliai rode.
tik, kad as per nosi normaliai iskvepuoju tokiu ritmu.
nu jau kur 175, tai jau ir burna ora gaudziau  biggrin.gif
bet tas 156 ar kiek ten, tai normaliai, pro nosi kvepuoju.. ir prakaituoju, net lyja  rolleyes.gif

Tai tas 156 norma jei gerint ištvermę, stiprint širdį smile.gif aš tokį pulsą per treniruotes palaikau. Bet jei metat svorį tai nesukit galvos ir bėkit lėčiau. Nes normalus tas jūsų tempas dabartinis, tikrai galima lėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 05 01, 15:59)
Tai tas 156 norma jei gerint ištvermę, stiprint širdį  smile.gif  aš tokį pulsą per treniruotes palaikau. Bet jei metat svorį tai nesukit galvos ir bėkit lėčiau. Nes normalus tas jūsų tempas dabartinis, tikrai galima lėčiau  smile.gif

aga, as ir siandien pasiskaitinejau, tai man nereiketu iki tiek, geriau maziau, tada riebalai degs.
kai apdegs (kada gi po velniu biggrin.gif ) riebalai, tada jau galima bus ir sirdi stiprint...
gal reiks, kiek begt, o geriau tada kokia valanda eit greitu ejimu, jo metu mano ritmas 130-140 tame tarpe svyruoja.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 05 01, 16:33)
O su kokia avalyne bėgat? Kadangi nežinau, iš kart pasakysiu, kad nusipirkit gerą kokybišką avalynę bėgimui ir negailėkit tam pinigų. Ir pėdą nuo pirštų statykit, ypač jei skauda  smile.gif Aš bėgau su visai paprastais lygiapadžiais sportbatukais mėnesį kokį, man pradėjo laužti kojų pirštus, traškėti kelio sąnariai, iki skausmo  doh.gif  tada nepagailėjau ir adidas sportbačius bėgimui nusipirkau. Aišku aš mažai bėgioju dabar, bet labai tinka ir dviratį mint nes neslįsta pedalai, ir į treniruotes su jais einu, nes labai patogūs  thumbup.gif  iš kart nustojo viskas traškėję ir skaudėję. O sąnariams kalcį pavartokit papildomai  smile.gif

as irgi manau kad del avalynes g.gif as nusipirkau nerealius sporbatukus, visi skausmai baigesi smile.gif
Atsakyti