Pamačiau čia tuos diržus įvairius sprotinius ir susidomėjau, bet kai pasinagrinėjau, tai supratau, kad iš esmės tą patį dabar turiu. Aš bėgdama reikalingus daiktus: telefonas, kartais grotuvas, raktus, servetėlės - susidedu į tokia pinginę ant juosmens, panašią į
šią, nedidelė ji pas mane, tai man patogu visai. Pradžioje aišku erzino, kad bėgant ji sukiojasi ir "laksto", bet pripratau ir dabar retai jau ji apsuka pilną ratą aplink mane, tiesiog kažkiek juda, bet ramiai tik ir nebetrugdo

.
Ir aš esu skaičiusi, girdėjusi, kad vandenį bėgimo metu reiktų gerti tik bėgant nemažą laiką, virš valandos ar kiek ten. Bet aš nusprendžiau klausytis savo organizmo. Esu labai greitai sušylanti(šiandien po pusės bėgimo laiko išsirengiau iki berankovės palaidinės, o bėgiojau dalinai pavėsy), išraustanti ir ištrokštanti. Tai kai oras įšyla iki +20 jau tada man sunku bėgt, nes karšta būna, bet dar pakenčiama, o kai +25 ir daugiau, jei vandens nepasiėmu, tai ir valandėlę išbėgt darosi sunku, nes pradeda troškinti, kartais net labai. Tokiems atvejams turiu 0.3l buteliuką, kurį su savimi pasiimu ir laikau rankoj bėgant. Per praeitą vasarą vos kelis kartus išgėriau visą vandenį, dažniausiai trečdalio pakanka, tiesiog kai jau norisi vandens gurkšnį, kitą atsigeriu ir toliau bėgu. Įdomu ar labai blogai čia darau ..