Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIII

super timpes 4u.gif

as po 8km negalejau kita diena paeiti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Notmiau @ 2013 04 28, 21:58)
Amarcord, gal todel ir sunkiau, kad greiciau begai?
bet kiti veiksniai galbut labiau itakos turejo, nei greitis  g.gif
as begu dbr 8.6km/h greiciu.
isbegu vis dar 2x 15min su 3 min ejimo pertrauka tarp ju.
as sian is viso, su apsilimo ejimu, atvesimo ejimu sukoriau beveik 8km.
guliu lovoj- jauciasi siek tiek biggrin.gif

kelnes  thumbup.gif

Turbūt viskas susidėjo. Tikiuosi, ketvirtadienį geriau seksis smile.gif
8 km skamba rimtai, man su pasivaikščiojimu prieš ir po apie 7 km gavosi. Beje, parko pliusai lyginant su bėgtakiu - pakeliui namo sutinki visokių voverių ir genių biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie bėgančių, atidariau sezoną praėjusią savaitę. Bet mano bėgimas toks simbolinis - pagal mano kinietišką žingsniamatį tik 2,2 km susidaro. Bėgioju 6 k./sav. rytais, ilgesnei trasai neturiu laiko, o ir nuvargt prieš darbo dieną nelabai noriu.

Planuoju savaitgaliais ilgesnes distancijas bėgiot, bet sprendžiant pagal pernai, retai turbūt tai gausis. Vakar irgi ir laiko, ir noro pritrūko daugiau pabėgiot, džiaugiausi ir tuo, kad įprastą distanciją prabėgau.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 04 29, 13:42)
Sveikos, jungiuosi prie bėgančių, atidariau sezoną praėjusią savaitę. Bet mano bėgimas toks simbolinis - pagal mano kinietišką žingsniamatį tik 2,2 km susidaro. Bėgioju 6 k./sav. rytais, ilgesnei trasai neturiu laiko, o ir nuvargt prieš darbo dieną nelabai noriu.

Planuoju savaitgaliais ilgesnes distancijas bėgiot, bet sprendžiant pagal pernai, retai turbūt tai gausis. Vakar irgi ir laiko, ir noro pritrūko daugiau pabėgiot, džiaugiausi ir tuo, kad įprastą distanciją prabėgau.

jeigu kas ryta, na beveik kas ryta, kad ir po tuos du km prasibegus/prasiejus greitu ejimu- thumbup.gif
Atsakyti
Na, kaip laikosi bėgikės? 4u.gif gegužę nusimato Trakų pusmaratonis bei Nike aš bėgu bėgimai, ar dalyvausit? bigsmile.gif
Aš taip užsikabinus paskutinėm dienom, bet taaip kažkaip sunku bėgti, bet vistiek užsispyrus varau praktiškai kasdien biggrin.gif pasidarau keletą išeiginių, kad sanariukai atsigautų, nes jaučiu po to pasekmes intensyvių treniruočių smile.gif (aš dar po bėgimo pasportuoju namuose apie 1h). aš bėgioju parke, tai visi ten atrodo taip greitai bėga, aš vyšniava visa pūškuoju ir atrodo taaip sunku, bet gaunasi taaip lėtai smile.gif net draugas sakė, jam sunku bėgti su manim, nes jam greičiau lengviau:)) (nu jis aišku daug stipresnis ir ištvermingesnis už mane).
motyvacijai pasisemti dar perskaičiau Murakamio knygą, patiko, greitai susiskaitė. užsikabinau. nusipirkau maratono lauką, dabar skaitau smile.gif
gal bėgikės dar kokių knygų rekomenduotumėt? Gal kokių knygų su tempimo pratimais ar apskritai naudingų knygų susijusių su sportu, mityba, sveiku gyvenimo būdu? smile.gif
Atsakyti
as isbegau 5 km smile.gif ax.gif

per 37 minutes smile.gif

begu kas antra diena, kitom dienom sportuoju namie pagal jillian micheals.

kas per knygos? gal galima nuorodas?
Atsakyti
Knygos šios:

http://www.baltoslan...kalbuapiebegima

http://www.goodreads...maratono-laukas
Atsakyti

QUOTE(Panikė @ 2013 04 30, 19:08)
Na, kaip laikosi bėgikės?  4u.gif  gegužę nusimato Trakų pusmaratonis bei Nike aš bėgu bėgimai, ar dalyvausit?
Aš taip užsikabinus paskutinėm dienom, bet taaip kažkaip sunku bėgti, bet vistiek užsispyrus varau  praktiškai kasdien biggrin.gif  pasidarau keletą išeiginių, kad sanariukai atsigautų, nes jaučiu po to pasekmes intensyvių treniruočių smile.gif (aš dar po bėgimo pasportuoju namuose apie 1h).  aš bėgioju parke, tai visi ten atrodo taip greitai bėga, aš vyšniava visa pūškuoju ir atrodo taaip sunku, bet gaunasi taaip lėtai smile.gif net draugas sakė, jam sunku bėgti su manim, nes jam greičiau lengviau:)) (nu jis aišku daug stipresnis ir ištvermingesnis už mane).
motyvacijai pasisemti dar perskaičiau Murakamio knygą, patiko, greitai susiskaitė. užsikabinau. nusipirkau maratono lauką, dabar skaitau smile.gif
gal bėgikės dar kokių knygų rekomenduotumėt? Gal kokių knygų su tempimo pratimais ar apskritai naudingų knygų susijusių su sportu, mityba, sveiku gyvenimo būdu? smile.gif
smile.gif

Kaip smagu matyt, kad beganciu daugeja ne dienom o valandom rolleyes.gif
As begu naikyj 21 km. Po metu biogiojimo bandysiu iveikt pusmaratoni, o kitais metais tikiuosi iveikt ir visa distancija.
Knygas ir as skaiciau, bet kas lietuviu kalba jau iveikiau ax.gif dabar kankinuosi angliskai.
Atsakyti
Sveikos,

aš kiekvieną rytą darbo dienomis prabėgu maždaug 3 km. Pliusai kuriuos pastebėjau bėgiojant kurį laiką:
Pirmiausia puiki nuotaika ir energija, visas rytas koncentruotesnis, greičiau viską atlieku ir darbe tas labai jaučiaisi.
Antras didelis pliusas labai susitvarkė žarnyno veikla, neturiu jokių problemų dėl vidurių užkietėjimų ir pan..
Trečias pradėjus bėgioti jautiesi lengvesnė grakštesnė, galiu laisvai su vaikais futbolą pažaisti.
Man svoris kol kas papildomai nekrenta bet realiai jau jis yra nukritęs iki tos ribos kai jau reikia keisti mitybą. Bėgiodama po antro vaikelio numečiau 10kg.

Be galo džiaugiuosi kad turiu tokią galimybę, nes pusę metų pradėjus dirbti su dviem mažais vaikais buvo be šansų, dabar mažylis paaugo - daugiau ryte pamiega ir taip mamos nebesaugo doh.gif

mano tempas labai lėtas, 35min 5km.

labai smagu, kad vis daugiau atsiranda bėgiojančių bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif Su išaušusia Darbo šventės diena. Ir, kad jau ta proga nedirbam, jau glostau sportbačius biggrin.gif Tik neapsisprendžiu bėgt prieš pusryčius ar po biggrin.gif
Atostogų gale bėgimą teko iškeist į remonto darbus, tai labai labai pasiilgau biggrin.gif Dar šiandien neišbėgau, o jau savaitgalio laukiu. Vien mintis apie bėgimą ūpą kelia biggrin.gif
Tik niekaip endomondo telefone neparsisiunčiu. Kažkas ten su internetu ne taip g.gif senukas... Na tiek to biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 01 gegužės 2013 - 06:48
QUOTE(Sinderela @ 2013 04 30, 23:20)
smile.gif
Kaip smagu matyt, kad beganciu daugeja ne dienom o valandom  rolleyes.gif
As begu naikyj 21 km. Po metu biogiojimo bandysiu iveikt pusmaratoni, o kitais metais tikiuosi iveikt ir visa distancija.
Knygas ir as skaiciau, bet kas lietuviu kalba jau iveikiau ax.gif  dabar kankinuosi angliskai.

O vat norėjau paklausti, kaip ruošiatės tokiom distancijom? Kokius atstumus maždaug bėgiojat per treniruotes/kaip dažnai? Kaži gal reikia kokias intervalines daryti, ar užtenka ir krosiukų? Aš pati bėgioju maždag po 5-6km 4dienas, 1laisva ir t.t. Svajoju irgi apie kokias didesnes varžybas, bet pirmam kartui galvoju 10km užteks, žiūrėsiu kaip seksis, tada gal ir pusmaratonį. Manau ištvermės turiu, nes įsivažiuoju tik po kokių 3km, tik aš iš lėtųjų bėgikų, per treniruotes bėgu 6,5-7min greičiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 04 30, 17:08)
Na, kaip laikosi bėgikės?  4u.gif  gegužę nusimato Trakų pusmaratonis bei Nike aš bėgu bėgimai, ar dalyvausit?  bigsmile.gif 

aš abiejuose bėgt planuoju po 21km. Labai laukiu smile.gif O jūs gal ir abiejuose planuojat? smile.gif
QUOTE(Panikė @ 2013 04 30, 17:08)
(aš dar po bėgimo pasportuoju namuose apie 1h). 

oho cool.gif aš vos prisiverčiu tempimo pratimus padaryti pabėgiojus blush2.gif
Atsakyti