Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIII

Prasibėgau ir aš šiandien 2,2km lotuliukas.gif radau kuo pasigirt lotuliukas.gif
Atsakyti
labos!
as sian lengvai visai 15 min nubegau (10 min apsilimas pries greito ejimo)..
ruosiausi po 3 min dar tiek isbegt, toks upas uzkiles buvo..
bac ir begimo takeliui smegenai susisuko, atkreciau as matyt ax.gif
o visi kiti, kaip tik uzimti buvo...
tai paskui bande ji ten perkraut, raso- minkit medalus, irenginys pats issijungs lotuliukas.gif

tai paskui dar 10 min isbegau, bet reikejo lekt mazosios pasiimt is burelio.

bet patenkinta savim didis.gif

Amarcord- tikiuosi tik raumenu skausmas tau mergyt 4u.gif

Pumpum- 2.2km geriau nei 0 km 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notmiau: 22 balandžio 2013 - 21:23
Šaunuolės, kas pabėgiojot thumbup.gif

Aš nedrįsau. Neatskiriu, ar man čia raumenis maudžia, ar radikulitas surakino lotuliukas.gif Bet namie 40 min pasportavau vis tiek, kojas ir presą pramankštinau. Kol dariau pratimus buvo ok, dabar vėl skauda doh.gif Gal patept kokiu tepalu g.gif

Su kokia apranga bėgiojat? Dairausi kokių nors timpų su kišenyte, nes raktus ir telefoną vis tiek reikia kažkur pasidėti.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 22, 20:28)
Šaunuolės, kas pabėgiojot  thumbup.gif

Aš nedrįsau. Neatskiriu, ar man čia raumenis maudžia, ar radikulitas surakino lotuliukas.gif Bet namie 40 min pasportavau vis tiek, kojas ir presą pramankštinau. Kol dariau pratimus buvo ok, dabar vėl skauda doh.gif Gal patept kokiu tepalu  g.gif

Su kokia apranga bėgiojat? Dairausi kokių nors timpų su kišenyte, nes raktus ir telefoną vis tiek reikia kažkur pasidėti.

aisku, atsarga gedos nedaro, sakydavo senoliai rolleyes.gif [as kaip senstanti vis ju isminti prisimenu ir kitiem primenu biggrin.gif ]

as su begimo tympom, su kisene ant siknos (nu ant strenu tiksliau gal), tai ten mp grotuva isidedu, jis toks kaip iphone dydzio, telpa ir dar vietos lieka. ir dar prieky mazyte yra.
norejau nike, alia pagailejau $- bais jau brangu blyn..
pasiemiau kiek pigesnes
user posted image
tokios, tik sikna netokia grazi mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Notmiau @ 2013 04 22, 21:23)

Pumpum- 2.2km geriau nei 0 km  4u.gif

Turbūt būčiau iš vis pratingėjus, bet šunį reikėjo vedžiot, tai dvigubą naudą pasidariau. Ir pabėgiojau ir šuo pabėgiojo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 22, 21:28)
Šaunuolės, kas pabėgiojot  thumbup.gif

Aš nedrįsau. Neatskiriu, ar man čia raumenis maudžia, ar radikulitas surakino lotuliukas.gif Bet namie 40 min pasportavau vis tiek, kojas ir presą pramankštinau. Kol dariau pratimus buvo ok, dabar vėl skauda doh.gif Gal patept kokiu tepalu  g.gif

Aš su paprastom kelnėm kur į sporto klubą einu. O bliuzoną užsimečiau tą kur dviratį minu biggrin.gif ten kišenė irgi ant nugaros yra tai įsidėjau telefoną. Šiaip kadangi daug nebėgioju tai išsiversiu su tuo ką turiu smile.gif o jei daugiau bėgiočiau tai irgi rinkčiausi kelnes su kišenyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 04 22, 19:40)
tai gal čia tas naujos kartos ipodas, kur nereikia sensoriaus ant bato dėti? g.gif Girdėjau jie grybauja labiau. Aš tai senesnio modelio naudoju, su sensorium, tai gerai rodo. Nors turiu dvi poras bėgimo batelių ir du sensorius, tai jie truputį skirtingai rodo biggrin.gif

aha, mano be sensoriaus. ale jau nebe jauniausios kartos. siandien ir vel per 700m nugrybavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš dabar kol atostogauju, stengiuos kasdien bėgt, nes kai pradėsiu vėl dirbt tai ti du kartai į savaitę gausis. Ir labai džiaugiuos padidėjusia ištverme lyginant su pernai metais smile.gif O pradžia dabar išvis juokinga atrodo kai prisimenu biggrin.gif
As bėgu visai pigiom (lyginant su visom sportinėm, kiek sugebėjau parduotuvėse rast) Audimo timpom. Dabar dar viršus su kišenyte, tai viskas telpa- raktai, telefonas vietoj gtoyuvo ir laikrodžio ir kalnas nosinių. Nesuprantu, ar čia tik man ta taip, bet bėgant reik ištisai nosį pūst doh.gif biggrin.gif Tas nepatinka. Bet va sparčiai šyla tai suku galvą kur vėliau reiks viską sutalpint. Na raktus pamokė čia prieš metus viena bėgikė prie batelių raišteliais prisirišt. Pernai išmėgintas ir visai neblogas reikalas biggrin.gif Bet su telefonu sunkiau. Maikytė su kišenyte man nebūtų geriausiai sprendimas, nes kol pabėgioju aš kiaurai šlapia lieku doh.gif Na dar truputį yra laiko ką nors sugalvot, bet nebedaug...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 23 balandžio 2013 - 06:16
g.gif žiūrinėjau praeitą temą ir radau video, kur mokoma bėgimo technikos. Ten sakoma, kad reikia bėgti statant pėdą nuo pirštų ir ne nuo kulno, nes taip pažeidžiamas kelis g.gif Visur kitur skaičiaut, kad bėgant reikia koją statyti nuo kulno. Man kažkaip savaime kulnu gaunasi, tai net susimąsčiau. Kaip teisingai iš tikro. Reiks šiandien tais pirštais pamėgint kaip ten gaunasi g.gif
http://www.5braskes....o.d?id=58690523
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 04 23, 07:50)
g.gif  žiūrinėjau praeitą temą ir radau video, kur mokoma bėgimo technikos. Ten sakoma, kad reikia bėgti statant pėdą nuo pirštų ir ne nuo kulno, nes taip pažeidžiamas kelis  g.gif  Visur kitur skaičiaut, kad bėgant reikia koją statyti nuo kulno. Man kažkaip savaime kulnu gaunasi, tai net susimąsčiau. Kaip teisingai iš tikro. Reiks šiandien tais pirštais pamėgint kaip ten gaunasi  g.gif
http://www.5braskes....o.d?id=58690523

Taip, ne kulnu, o priekine dalimi reikia statyti. Esu skaičiusi, kad techniškai teisingai bėgama į kalniuką, t.y., natūraliai tada teisingai statoma koja ir tai geras būdas patirti, kaip reikia bėgti.

"Įkalnė natūraliai priverčia bėgti teisingiau – kelį turi keltu aukščiau, pėda žemę paliečia labiau priekine dalimi, o ne kulnu. "

va
Papildyta:
Dėl aprangos, tai vakar ieškojau timpų su kišenyte. Mažai kur jų yra. Nike nepatiko, adidas lyg ir geros buvo, bet trumpokos. Notmiau tavosios gal iš sportsdirect, matytos man g.gif Kaip jų ilgis?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 23, 08:59)

Dėkui 4u.gif Na turėsiu ką veikt šiandien bėgant biggrin.gif vis galvosiu kaip tą koją statyt biggrin.gif Ir batų pasirinkimas mat visai kitas... Bet čia jau manau rimtiems bėgikams biggrin.gif ne tokiai tursentojai kaip aš biggrin.gif nors manieji sako geri nemokantiems pėdos statyt g.gif Juolab bėgiojant dažniau kita danga.
Atsakyti
Ir mirk gyvenk reik antras kelnes bėgimui įsigyt. Nes kasdien bėgant, kasdien ir skalbiamos doh.gif Tai dabar einu ir einu tikrint, vis dar drėgnos doh.gif Nebesulaukiu biggrin.gif O norisi anksčiau pabėgiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 04 23, 06:14)
ir kalnas nosinių. Nesuprantu, ar čia tik man ta taip, bet bėgant reik ištisai nosį pūst  doh.gif  biggrin.gif

Aš dviratį minant visad servetėlių prisiimu, nes irgi kas kelis km stabteliu nosies pūstis lotuliukas.gif kai šiltesni orai tai žymiai rečiau tą reikia daryt, bet dabar tai net nervuoja lotuliukas.gif
Atsakyti