Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIII

QUOTE(it's not me @ 2013 04 24, 07:35)
Na... abar dar toks klausimas. Ar norint parsisiųst ta endomondo reikia iš telefono prisijungti ar galima parsisiųst į kompą ir paskui persikelt į telefoną? Vaiko nėr namie tai pati atsidarius bandau žaist biggrin.gif Tai dovanokit, kad klausimas kvailokas, bet šiaip internetu telefone nesinaudoju, tai.. žinios apie tai atitinkamos  blush2.gif biggrin.gif

Aš per telefoną atsisiunčiau. Beje, šauni programėlė, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 24, 08:38)
Aš per telefoną atsisiunčiau. Beje, šauni programėlė, labai patiko  thumbup.gif

Dėkui 4u.gif Prisiregistravau ten, bendysiu per telefoną biggrin.gif jei pavyks biggrin.gif
O kaip paskui ja naudotis bėgant? Tiesiog įsijungt pradedant ar dar ko nors reikia?
Nors gal kai parsisiųsiu bus kokie nors paaiškinimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 04 24, 08:02)
Dėkui  4u.gif Prisiregistravau ten, bendysiu per telefoną biggrin.gif jei pavyks biggrin.gif
O kaip paskui ja naudotis bėgant? Tiesiog įsijungt pradedant ar dar ko nors reikia?
Nors gal kai parsisiųsiu bus kokie nors paaiškinimai smile.gif

Aš siunčiausi per google play store aplikaciją, susiradau ten endomondo ir tada vienu paspaudimu sudiegiau. O naudotis paprasta - reikia iš pradžių susitvarkyti nustatymus (matų sistemą pasikeisti į europietišką, jei reikia, susivesti savo duomenis - ūgį, svorį) ir tada renkiesi treniruotę (beje, kaip šita programėle naudotis plaukimo treniruotės metu??? mastau.gif) ir spaudi play. Jei darai pertrauką, spaudi pauzę. Jei baigi - stop. Tiesa, dar telefone turi būti įjungtas gps.
Dar su šita programėle nebėgiojau, bet vakar pėsčiomis greitu tempu ėjau namo apie 3 km, tai patestavau - parodė ir aukštį (kopiau į Tauro kalną), ir greitį, ir atstumą, ir žemėlapį išsaugojo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 24 balandžio 2013 - 08:17
Na kaip įdomu... biggrin.gif Bėgsiu tik kokį "ežį" nusipirkt, nes ne su savo pagrindiniu telefonu begiosiu (jo nėra tam galimų sareše) tai nenoriu persidėliot kortelės biggrin.gif ir bandysiu biggrin.gif
na plaukikams gal ne telefone, gal jie kokius specialius tam reikalui prietaisus turi biggrin.gif Kas ten juos žino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 04 24, 06:08)
bigsmile.gif  o.. ausinių laidas tada netrukdo nuo rankos maskatuodamas? Bet kaip man ten kainos patiko  bigsmile.gif  biggrin.gif Mačiau kažkuri mergaitė iš ten kelnes rodė, bet tada nepasigilinau biggrin.gif Dabar taip nekukliai paklausiu... gal galėtų pasisakyt savo tokius dažniausiai neviešinamus duomenis..  blush2.gif  biggrin.gif Klubų, liemens apimtis nu ir ūgį dar biggrin.gif Nes panaši situacija kaip man audime buvo. M laisvokos į S teko spraustis biggrin.gif Vis gi pasirinkau M biggrin.gif Tai dabar labai viliojuos iš ten įsigyt, bet gi ne Audimas, npasimatuosiu biggrin.gif

man regis dar yr toks ala dirzas tokiem visiem susidet.
as is nugaros laideli darau, i uzpakaline kisene grotuva ir tada nemaiso, nes kelis kartus per prieki buvau ir dar pasidejus ant begtakio, tai nurovus buvau, nuleke grotuvas bele zino kur ax.gif

ten pigiau nei kitur.
tos Karrimor kelnes maciau vakaryksciam puslapy, jos biski kitokios, tos £10.99, as kur pirkau 14.99- tai tos brangesnes su tuo pilvo pastandinimu ir prie slaunu tokia kita medziaga...
pamatuosiu savo ismieras biggrin.gif veliau
tos uz 10.99- jos laisvos per liemenei, t.y. ilyst lengviau.
tik, zinoma, norisi numanyt, ar jos kabes, ar aptemptos bus.
Papildyta:
joa, yra tu dirzu begimui. tiksliau susidejimui daiktu, kai begi biggrin.gif
yra tokie, kur du buteliai vandens deasi- vnz beveik kaibojus- tik su buteliais vietoj pistoletu biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif superinis dalykas biggrin.gif juolab, kad paskutiniu metu mane labai troškina bėgant g.gif
Papildyta:
Dar norėjau pasiteiraut, gal išbandėt sportines liemenėles iš to puslapio. Kaina taip pat neįtikėtina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 24 balandžio 2013 - 10:41
Kažkaip pražiopsojau matyt, bet gal galit pasakyt iš kokio puslapio šitas diržas daiktams susidėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmejaa @ 2013 04 24, 12:39)
Kažkaip pražiopsojau matyt, bet gal galit pasakyt iš kokio puslapio šitas diržas daiktams susidėti?  4u.gif

Diržas turbūt iš interneto, bet sportsdirect.com jų irgi yra (running belt)
Dar yra tokių dalykų, kaip shoe wallet
user posted image
Atsakyti
Ir tam geram puslapy kažkas panašaus yra biggrin.gif
http://www.sportsdir...tle-belt-764832

Pasikartojau biggrin.gif Bet tas puslapis man patiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 24 balandžio 2013 - 13:00
del liemeneliu- mano ne is ten (to gerojo biggrin.gif puslapio), bet normaliai ten ta kokybe, o kainos nesikandzioja biggrin.gif
jei (.Y.) didoki, tai gal verta kokios liemeneles labiau palaikancios paiekot, bet esme, ten visos panasios siaip jos, brangesne, ar pigesne.
cia is mano patirties.
turiu viena uz keliolika litu ir uz keliasdesimt.
niekuo ypatingai nesiskiria.
Atsakyti
Renkantis liemenėlę bėgiojimui svarbu atkreipti dėmesį, kad būtų high level of support. Aš nesimatavus neišsirinkčiau, tai pirkau sportinę triumphe. Bet matavausi ir adidas, nike. Man jos pasirodė nelabai patogios, nes reikia mautis per galvą. Kur sukryžiuotos petnešos išvis sunku užsidėti.
Atsakyti
mano abi uzsisega kaip liemeneles.
is brangesniu- marks and spencer
tokia, tik ne riuuzava smile.gif
user posted image

kita is primarko.
paprasta medvilnine, uzsisega, kaip lipcikas.
normaliai abi.
bet pas mane kai DD, tai reikia tvirtos, gerai laikancios, neverziancios, nepjaunancios ir t.t.
realiai- noreciau victoria secrets- bet brangoka, o jei dar netiks
Atsakyti