Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIII

QUOTE(it's not me @ 2013 04 23, 09:49)
Ir mirk gyvenk reik antras kelnes bėgimui įsigyt. Nes kasdien bėgant, kasdien ir skalbiamos  doh.gif  Tai dabar einu ir einu tikrint, vis dar drėgnos  doh.gif  Nebesulaukiu biggrin.gif O norisi anksčiau pabėgiot biggrin.gif

Aš dabar turiu medvilnines paprastas kelnes, tai jos ilgai džiūsta. Bet tos spec timpos kur būna, kur greit išgarina drėgmę, tai gal ir šiaip džiūsta greičiau.

Dėl nosies, tai bėgiojant išvis po kurio laiko man nosis užsiblokuoja, nebepajėgiu įkvėpti pakankamai oro, kvėpuoju per burną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 23 balandžio 2013 - 09:54
QUOTE(it's not me @ 2013 04 23, 07:50)
g.gif  žiūrinėjau praeitą temą ir radau video, kur mokoma bėgimo technikos. Ten sakoma, kad reikia bėgti statant pėdą nuo pirštų ir ne nuo kulno, nes taip pažeidžiamas kelis  g.gif  Visur kitur skaičiaut, kad bėgant reikia koją statyti nuo kulno. Man kažkaip savaime kulnu gaunasi, tai net susimąsčiau. Kaip teisingai iš tikro. Reiks šiandien tais pirštais pamėgint kaip ten gaunasi  g.gif
http://www.5braskes....o.d?id=58690523

Nežinau kur tu skaitei, kad reikia dėti nuo kulno biggrin.gif bėgant ir taip tenka didelė aprkova stuburui, sąnariams. O jei dar bėgant ant kulno statai pėdą blink.gif vienu metu kūnas būna ore ir neliečia žemės bėgant nei viena koja, taigi visas smūgis nusileidus ant kulno gaunamas į stuburą ir sąnarius. Ant pirštų statant geresnė amortizacija ir mažiau pažeidžiami sąnariai, geriau susigeria smūgiai visi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 04 23, 06:14)
Aš dabar kol atostogauju, stengiuos kasdien bėgt, nes kai pradėsiu vėl dirbt tai ti du kartai į savaitę gausis. Ir labai džiaugiuos padidėjusia ištverme lyginant su pernai metais smile.gif O pradžia dabar išvis juokinga atrodo kai prisimenu biggrin.gif
As bėgu visai pigiom (lyginant su visom sportinėm, kiek sugebėjau parduotuvėse rast)  Audimo timpom.  Dabar dar viršus su kišenyte, tai viskas telpa- raktai, telefonas vietoj gtoyuvo ir laikrodžio ir kalnas nosinių. Nesuprantu, ar čia tik man ta taip, bet bėgant reik ištisai nosį pūst  doh.gif  biggrin.gif  Tas nepatinka. Bet va sparčiai šyla tai suku galvą kur vėliau reiks viską sutalpint. Na raktus pamokė čia prieš metus viena bėgikė prie batelių raišteliais prisirišt. Pernai išmėgintas ir visai neblogas reikalas biggrin.gif Bet su telefonu sunkiau. Maikytė su kišenyte man nebūtų geriausiai sprendimas, nes kol pabėgioju aš kiaurai šlapia lieku  doh.gif  Na dar truputį yra laiko ką nors sugalvot, bet nebedaug...

As irgi visad nosi turiu pust. Ir jau virs 10metu taip. Pasiemu nusiniu, ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 23, 10:56)
Nežinau kur tu skaitei, kad reikia dėti nuo kulno  biggrin.gif

Kad ir temos pirmam puslapy biggrin.gif

"...Laikysena. Bėgdami kūną laikykite tiesiai, per daug nepasvirkite į priekį, neišlenkite nugaros, galvą laikykite tiesiai. Stenkitės, kad abiejų pėdų vidinė dalis būtų vienoje linijoje, taip sumažinsite kūno svyravimą į šonus. Lengvai mosuokite rankomis, sulenktomis per alkūnes apie 90 laipsnių kampu, atpalaiduokite pečius (nepakelkite jų). Žingsnio dydį pasirinkite pagal kūno pajautimą. Bėgdami taisyklingai statykite koją – ne nuo pirštų, o nuo kulno, kaip ir einant .."

Kitų nuorodų dabar greit neatgaminu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 23 balandžio 2013 - 10:25
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 23, 06:59)
Notmiau tavosios gal iš sportsdirect, matytos man  g.gif Kaip jų ilgis?

joa is ten.
karrimor- siaip gan nieko, ner skystalas toks, prie pilvo su palaikymu (man aktualu biggrin.gif )
ilgis- ilgos.
tik dydziai idomiai.
pirkau S, nors uzsitempt per sikna sunkiai pralenda, bet pralenda ir tada plius minus viskas aptempta. M dydzio prie klyno kaba maisas g.gif

Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 04 23, 10:24)
Kad ir temos pirmam puslapy biggrin.gif

"...Laikysena. Bėgdami kūną laikykite tiesiai, per daug nepasvirkite į priekį, neišlenkite nugaros, galvą laikykite tiesiai. Stenkitės, kad abiejų pėdų vidinė dalis būtų vienoje linijoje, taip sumažinsite kūno svyravimą į šonus. Lengvai mosuokite rankomis, sulenktomis per alkūnes apie 90 laipsnių kampu, atpalaiduokite pečius (nepakelkite jų). Žingsnio dydį pasirinkite pagal kūno pajautimą. Bėgdami taisyklingai statykite koją – ne nuo pirštų, o nuo kulno, kaip ir einant .."

Kitų nuorodų dabar greit neatgaminu biggrin.gif

Na tikrai neteisinga info. Pamenu dar profesionalus bėgikas kažkur video buvo įmetęs apie taisyklingą bėgimą, tai teko žiūrėti. Aišku jūsų reikalas kaip bėgt, bet kai sąnariai anksčiau laiko pareis, turint omeny kad bėgimas ir taip nėra draugas sąnariams... biggrin.gif
Atsakyti
tai tikriausiai tą video ir atsitempiau ankstesniam poste iš senosios temos smile.gif
Atsakyti
Ne koks bėgimas šiandien gavos biggrin.gif Pusę rato prasikankinau mėgindama tas kojas teisingai dėt doh.gif biggrin.gif besistengiant visai ir ritmą ir kvėpavimą pamečiau. Antrą ratą bandžiau kakaip įsivažiuot ir jau maniau, kad viskas, šiandien pakaks, velniop, bet trečią taip smagiai įsibėgėjau nusispjovus į visas technikas, tik lietus jau ezint į galą pradėjo, tai iki namų nebebėgau, o parėjau biggrin.gif Bet vistiek džiaugiuos, kad diena nepratingėta. Beje teisingai bėgti man gaunasi tik laiptukais biggrin.gif tiek žemyn, tiek aukštyn. Tada nori nenori kojos nuo pirštų statosi biggrin.gif Man parke pakeliui begant estrada tokia yra tai aš ja kokius keturis kart aukštyn-žemyn subėgioju kas kart prabėgdama biggrin.gif nebent kartais įsibėgejus prabėgu netyčiom, tai lieku be laiptukų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi prie jūsų! Atidariau šiandien savo bėgimo sezoną..uždelsta, bet geriau vėliau nei niekada:))
Prieš kelis metus bėgiodavau gan profesionaliai, bet pagrinde trumpus nuotolius, o dabar sugalvojau bėgti nike maratone smile.gif Kadangi pirmą kartą tai tik 5km..bandysiu naudotis kažkurios narės įkelta programa didinant kruvį ir jūsu patarimais smile.gif tikiuos pavyks biggrin.gif
Sėkmės visoms siekiant savų tikslų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 04 23, 07:14)
Bet su telefonu sunkiau.

kažkas panašaus tiktų, turiu tokią panašią Nike, labai džiaugiuos thumbup.gif
Atsakyti
o bigsmile.gif o.. ausinių laidas tada netrukdo nuo rankos maskatuodamas? Bet kaip man ten kainos patiko bigsmile.gif biggrin.gif Mačiau kažkuri mergaitė iš ten kelnes rodė, bet tada nepasigilinau biggrin.gif Dabar taip nekukliai paklausiu... gal galėtų pasisakyt savo tokius dažniausiai neviešinamus duomenis.. blush2.gif biggrin.gif Klubų, liemens apimtis nu ir ūgį dar biggrin.gif Nes panaši situacija kaip man audime buvo. M laisvokos į S teko spraustis biggrin.gif Vis gi pasirinkau M biggrin.gif Tai dabar labai viliojuos iš ten įsigyt, bet gi ne Audimas, npasimatuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 24 balandžio 2013 - 07:11
Na... abar dar toks klausimas. Ar norint parsisiųst ta endomondo reikia iš telefono prisijungti ar galima parsisiųst į kompą ir paskui persikelt į telefoną? Vaiko nėr namie tai pati atsidarius bandau žaist biggrin.gif Tai dovanokit, kad klausimas kvailokas, bet šiaip internetu telefone nesinaudoju, tai.. žinios apie tai atitinkamos blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti