Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIII

Vis paskaitinėju, įkvėpimo bėgimui semiuosi smile.gif

Dėl Endomondo, aš ją seniai turiu parsisiuntus, bet tik vakar labiau ištyrinėjau. Tai toj programoj galima net treniruotės bėgimo režimą susidaryt. Tada kas kažkiek laiko pypsiukas telefone įsijungia. Pvz. viena minutę eini, dvi bėgi, tai kiekvieną kartą toms minutėms pasibaigus telefonas pypteli ir žinai, kad režimą keisti reik.

Aš vakar bėgau pirmą kartą šiemet, nubėgau/greitai nuėjau apie 3 km. Kas dar smagu, kad paskui pamatai visą savo maršrutą ir žinai kokį atstumą įveiki smile.gif tada ir azartas pagauna.
Atsakyti
QUOTE(Notmiau @ 2013 04 24, 14:55)

tokia, tik ne riuuzava  smile.gif

bigsmile.gif Kokia fainuolė. Ypač jei ne riuužava biggrin.gif Ir tokia patogi atrodo smile.gif
o aš va lendu per galvą, dabar kai žinosiu, kad gali būt geriau, lįsiu burnodama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 23, 09:49)
Na tikrai neteisinga info. Pamenu dar profesionalus bėgikas kažkur video buvo įmetęs apie taisyklingą bėgimą, tai teko žiūrėti. Aišku jūsų reikalas kaip bėgt, bet kai sąnariai anksčiau laiko pareis, turint omeny kad bėgimas ir taip nėra draugas sąnariams...  biggrin.gif

skaičiau apie tyrimą, kurio metu žiūrėta kaip bėga elitiniai maratonininkai, tai rezultate didžioji dalis pėda stato būtent nuo kulno, nemaža dalis pėdos viduriu, ir mažiausias procentas bėga nuo pirštų. Ir nėra taip, kad kažkurie turi daugiau traumų. Kiek aš sugebėjau internete informacijos surast, tai susidariau įspūdį, kad nieks nežino kaip iš tikrųjų geriausia ir siuloma bėgt taip, kaip žmogui geriau. Seniau buvo laikomasi nuomonės, kad reikia statyti koją nuo kulno (taip sugalvojo turbūt todėl, nes dauguma bėgikų taip darė), dabar tą nuomonę paneigė ir sakoma, kad jokiu būdu tik ne nuo kulno.
Man tai atrodo, kad tiesa kaip visada yra kažkur per vidurį biggrin.gif Jeigu skauda kelius, reik bandyti kažką keist ir bėgt nuo pirštų pvz, bet jei viskas ok, tai kam save prievartaut 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Notmiau @ 2013 04 24, 09:28)
joa, yra tu dirzu begimui. tiksliau susidejimui daiktu, kai begi  biggrin.gif
yra tokie, kur du buteliai vandens deasi- vnz beveik kaibojus- tik su buteliais vietoj pistoletu  biggrin.gif

kas gal bandėt tuos diržus ir žinot kiek ten to vandens galima prisikabinti? ar koks litras išeitų? bet turbūt bėgt nepatogu su tiek jau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 04 24, 19:42)
kas gal bandėt tuos diržus ir žinot kiek ten to vandens galima prisikabinti? ar koks litras išeitų? bet turbūt bėgt nepatogu su tiek jau... unsure.gif

Kaip tik dabar užsisakysiu,tai kai gausiu pasakysiu.Bet nemanau,kad ten daug tilps,nes atodo mažučiai buteliukai,nes kaip Jūs sakot,su didelėms talpom ir bėgti nepatogu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Dar aš su tuo geru puslapu biggrin.gif O šiaip rūbų dydžiai atitinka tą jų dydžių lentelę? Hmm... čia LT viską S praktiškai perku, bet pagal jų lentelę uodega M kelnių prašosi g.gif Viršus taip pat g.gif Man mat dabar labai patogu, nes parvežt galėtų greit mano aprangas biggrin.gif Tai... gal jei netiks, galima būtų prašyt, kad keistų. Bet taip norisi, kad iškart tiktų, nes labai jau ilgas procesas. Mieliau nueičiau ir nusipirkčiau, bet čia kainos trigubos doh.gif

Ai, šiandien tikriausiai nebėgsiu sad.gif Jei iškentėsiu biggrin.gif Nes jau vakar sunku buvo... sakau gal rimtai reik kokią dieną pertrauką padaryt... Nu bet atrodo kam.. imtum ir bėgtum. Tik bijau, kad vėl kančia iš to nesigautų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 25 balandžio 2013 - 07:25
Labas rytas, bėgikės smile.gif

Sportsdirect aptarimų tema yra čia. Beje, užmačiau, kad balandį 10 proc All swimming, bikes + running RZA0505C20XW bigsmile.gif

It's not me, jei sunku bėgti, bet labai knieti, gali greitu tempu pasivaikčiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 25, 09:13)
Labas rytas, bėgikės smile.gif

Sportsdirect aptarimų tema yra čia. Beje, užmačiau, kad balandį 10 proc All swimming, bikes + running RZA0505C20XW bigsmile.gif

It's not me, jei sunku bėgti, bet labai knieti, gali greitu tempu pasivaikčiot smile.gif

4u.gif

Ir šiandien daug reikalų mieste, tai bus dviračio diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 04 25, 08:44)
Ir šiandien daug reikalų mieste, tai bus dviračio diena biggrin.gif

thumbup.gif tai prašom į gretimą temą biggrin.gif
Atsakyti
Na ką, vėl buvau bėgimo treniruotėj. Rezultatas - 5 km/36 min, ir buvo žymiai žymiai lengviau nei praeitą ketvirtadienį bigsmile.gif assa.gif Reikia pasakyti, kad šalia bėgantys kolegos ir muzika (praeitą sykį buvau be ausinių doh.gif) labai padeda bėgti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 25 balandžio 2013 - 19:25
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 25, 09:52)
thumbup.gif tai prašom į gretimą temą biggrin.gif

smile.gif Vėl ne į temą gausiuos, bet... tai, kad dviratis man ne sportas, o daugiau transporto priemonė, neturėčiau ką papasakot, nebent kaip į darbą važiuoju blush2.gif Ne sportinis jis, o pamaiva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 25, 20:24)
Na ką, vėl buvau bėgimo treniruotėj. Rezultatas - 5 km/36 min, ir buvo žymiai žymiai lengviau nei praeitą ketvirtadienį  bigsmile.gif  assa.gif Reikia pasakyti, kad šalia bėgantys kolegos ir muzika (praeitą sykį buvau be ausinių  doh.gif) labai padeda bėgti biggrin.gif

as 4km su biskiu nubegu per tiek laiko ax.gif as labai letai begu...
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2013 04 25, 05:22)
Kaip tik dabar užsisakysiu,tai kai gausiu pasakysiu.Bet nemanau,kad ten daug tilps,nes atodo mažučiai buteliukai,nes kaip Jūs sakot,su didelėms talpom ir bėgti nepatogu biggrin.gif

labai lauksiu atsiliepimų 4u.gif idomu, kaip žmonės ilgas distancijas bėgioja, juk neužteks tada tokio mažo kiekio unsure.gif
Atsakyti