QUOTE(vyvytė @ 2006 05 27, 22:51)
Mano vaikucio vardas Armandas? Girdejau, kad sio vardo reiksme drasus,stiprus,karzygys. Gal ka pazystat su tokiu vardu? Ar tinka sis apibudinimas?
per daug muilo prisiziurejai

QUOTE(Mandragora @ 2007 08 02, 18:52)
sveikutė muilo operų žiūrėtoja, mat ir žinai iš kur kokie vardukai

Papildyta:
QUOTE(vyvytė @ 2006 05 27, 22:51)
Mano vaikucio vardas Armandas? Girdejau, kad sio vardo reiksme drasus,stiprus,karzygys. Gal ka pazystat su tokiu vardu? Ar tinka sis apibudinimas?
mano vaikiuko vardas taip pat armandas ir puikiausiai šis apibūdinimas atitinka ir jam labai tinka, ir tarpkitko pastebėjimas, kad jau ne vieną mamą sutinku pavadinusią, planuojamnčią pavadinti šiuo vardu, manau ateityje jis gali būti netgi populiarus labai, nes labai vyriškai skambantis vardas ir manau jau niekam tikrai neturės priminimų apie serialus, nes po 5 - 10 metų bus ir serialuose kiti vardai, kaip antai kai buvo Santa Barbar - iš ten buvo ne vienas panaudotas vardas. Ir man juokingas požiūris, kad jei vardas kitos šalies, o jei dar seriale buvo girdėtas, tai jis negražus ir netinkamas, man tas pats kur tas vardas yra, kokios šalies, man svarbu kad vardas būtų gražus ir vaikui ir suaugusiam vyrui.
na va ir prirašiau

Visai neblogas vardas

vajetau, mamytes, kurios taip daug meksikietisku serialu ziurit, kaip man jusu vaikiuku gaila... na kas cia per vardai?..
Pažįstu. Vyras būtų ir nieko, bet vardas tai kažkoks...
QUOTE(keiraxxx @ 2007 08 03, 10:08)
sveikutė muilo operų žiūrėtoja, mat ir žinai iš kur kokie vardukai
, matai kai nežiūrėjau jų tai net nepagalvojau kad ten tokie vardai ir uždėjau Armandas. p.s. dabar knygas skaitau vardų ir ten Armandas paminėtas visose, tai ką pasakysi, kad uždeda žiūrintys ar persižiūrintys muilo operas, man juokinga tokia kategoriška nuomonė 
Papildyta:
mano vaikiuko vardas taip pat armandas ir puikiausiai šis apibūdinimas atitinka ir jam labai tinka, ir tarpkitko pastebėjimas, kad jau ne vieną mamą sutinku pavadinusią, planuojamnčią pavadinti šiuo vardu, manau ateityje jis gali būti netgi populiarus labai, nes labai vyriškai skambantis vardas ir manau jau niekam tikrai neturės priminimų apie serialus, nes po 5 - 10 metų bus ir serialuose kiti vardai, kaip antai kai buvo Santa Barbar - iš ten buvo ne vienas panaudotas vardas. Ir man juokingas požiūris, kad jei vardas kitos šalies, o jei dar seriale buvo girdėtas, tai jis negražus ir netinkamas, man tas pats kur tas vardas yra, kokios šalies, man svarbu kad vardas būtų gražus ir vaikui ir suaugusiam vyrui.
na va ir prirašiau

Papildyta:
na va ir prirašiau

as ir nesakiau, kad vardas negrazus, o muilu neziuriu. gyvenimas kaip tikras muilas ir herojai tikri. tavo teise rinktis, jei jau UZDEJAI vaikui varda tai tikekis, kad jis ji ne tik PAKELS, bet ir PANES

Nugis pati pažystu porą jau paaugusių Armandų, vienam 25, kitam 33 metai, džiaugiasi vyrukai vardu ir net labai, klausiau ar nebuvo, kad kas kritikavo, sakė niekada.
Vardas labai vyriškas, reikšmė taipogi. Beje tai yra vardas,sutinkamas pietų Amerikoje, latviai sako, kad tai jų vardas,vokiečiai, kad jų, o kilmė vis tik Hermanų. Tad serialas čia neturi nieko bendro, vieni juos žiūri, kiti ne. Kalbant dar apie vardą, tai kiekviena šalis mano, kad tai jų vardas, bet pažiūrėkim čia, vardų temose, kiek visažinių rėkauja, kad tik jų ir jų vaikų vardai lietuviški, nežinodamos net vardo kilmės. Juokinga sakyčiau. Suprantu viena, vardas gali būti negražus, kiek žmonių, tiek nuomonių, bet rėkauti serialinis ir pan., sakyčiau juokinga, kaip viena čia minėjo, kiek knygose sutinkamas vardas, bet matyt serialų gerbėjos jų tiesiog neskaito. Mes pažiūrėkim į mūsų rodomą serialą "Nekviesta meilę, kiek jūsų esat pavadintos tokiais vardais, argi dabar negėda, kad tėvai nenumatė ir užkrovė jums serialinį vardą
Paminėsiu savo vardą, maniškis iš retesnių, serialuose jo nesutikau
, tik vidurinėje buvom kelios su tokiu vardu, daugiau niekur nesu sutikusi, kai prisiregistravau SM pasirodo, kad ne viena savo mergytė taip pavadinusi
Visada džiaugiausi ir džiaugiuosi savo vardu, kad mama nepasidavė bandai ir nepavadino masiniu vardu, kokių mano kartoje pilna.
Aš manau susigyvenčiau su visokiais vardais, tik ne su Mėtom, Melisom, Rožėm, Tulpėm, Nemunais, Kaunais, Balbieriškiais, Nidomis, Preilomis, Dilgėlėmis ir pan. Bet čia vėlgi, mano nusistatymas prieš tokius vardus.
Armandas - labai gražus vardas
Vardas labai vyriškas, reikšmė taipogi. Beje tai yra vardas,sutinkamas pietų Amerikoje, latviai sako, kad tai jų vardas,vokiečiai, kad jų, o kilmė vis tik Hermanų. Tad serialas čia neturi nieko bendro, vieni juos žiūri, kiti ne. Kalbant dar apie vardą, tai kiekviena šalis mano, kad tai jų vardas, bet pažiūrėkim čia, vardų temose, kiek visažinių rėkauja, kad tik jų ir jų vaikų vardai lietuviški, nežinodamos net vardo kilmės. Juokinga sakyčiau. Suprantu viena, vardas gali būti negražus, kiek žmonių, tiek nuomonių, bet rėkauti serialinis ir pan., sakyčiau juokinga, kaip viena čia minėjo, kiek knygose sutinkamas vardas, bet matyt serialų gerbėjos jų tiesiog neskaito. Mes pažiūrėkim į mūsų rodomą serialą "Nekviesta meilę, kiek jūsų esat pavadintos tokiais vardais, argi dabar negėda, kad tėvai nenumatė ir užkrovė jums serialinį vardą

Paminėsiu savo vardą, maniškis iš retesnių, serialuose jo nesutikau

Aš manau susigyvenčiau su visokiais vardais, tik ne su Mėtom, Melisom, Rožėm, Tulpėm, Nemunais, Kaunais, Balbieriškiais, Nidomis, Preilomis, Dilgėlėmis ir pan. Bet čia vėlgi, mano nusistatymas prieš tokius vardus.
Armandas - labai gražus vardas

Mano vaiko vardas Armandas. Jis man labai grazus. O kai nescia buvau, dauk serialu ziurejau ir ten ji isgirdau. Ir man visai del to negeda

gražus vardas
QUOTE(Mandragora @ 2007 08 02, 19:52)
Muilo operu ziuretoje turbut esi tu

As neklausiu ar jums patinka sitas vardas