Įkraunama...
Įkraunama...

Armandas

Man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
nea... schmoll.gif brrr..
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2007 08 08, 11:57)
Nugis pati pažystu porą jau paaugusių Armandų, vienam 25, kitam 33 metai, džiaugiasi vyrukai vardu ir net labai, klausiau ar nebuvo, kad kas kritikavo, sakė niekada.
Vardas labai vyriškas, reikšmė taipogi. Beje tai yra vardas,sutinkamas  pietų Amerikoje, latviai sako, kad tai jų vardas,vokiečiai, kad jų, o kilmė vis tik Hermanų. Tad serialas čia neturi nieko bendro, vieni juos žiūri, kiti ne. Kalbant dar apie vardą, tai kiekviena šalis mano, kad tai jų vardas, bet pažiūrėkim čia, vardų temose, kiek visažinių rėkauja, kad tik jų ir jų vaikų vardai lietuviški, nežinodamos net vardo kilmės. Juokinga sakyčiau. Suprantu viena, vardas gali būti negražus, kiek žmonių, tiek nuomonių, bet rėkauti serialinis ir pan., sakyčiau juokinga, kaip viena čia minėjo, kiek knygose sutinkamas vardas, bet matyt serialų gerbėjos jų tiesiog neskaito. Mes pažiūrėkim į mūsų rodomą serialą "Nekviesta meilę, kiek jūsų esat pavadintos tokiais vardais, argi dabar negėda, kad tėvai nenumatė ir užkrovė jums serialinį vardą biggrin.gif

Paminėsiu savo vardą, maniškis iš retesnių, serialuose jo nesutikau  biggrin.gif , tik vidurinėje buvom kelios su tokiu vardu, daugiau niekur nesu sutikusi, kai prisiregistravau SM pasirodo, kad ne viena savo mergytė taip pavadinusi wub.gif  Visada džiaugiausi ir džiaugiuosi savo vardu, kad mama nepasidavė bandai ir nepavadino masiniu vardu, kokių mano kartoje pilna.
Aš manau susigyvenčiau su visokiais vardais, tik ne su Mėtom, Melisom, Rožėm, Tulpėm, Nemunais, Kaunais, Balbieriškiais, Nidomis, Preilomis, Dilgėlėmis ir pan. Bet čia vėlgi, mano nusistatymas prieš tokius vardus.
Armandas - labai gražus vardas wub.gif

pritariu 100 proc.
Atsakyti
jei butu gimes berniukas,buciau davus si varda.man labai patiko
Atsakyti
o man sis vardas nepatinka nors tu ka. turbut vienas is labiausiai nemegiamu.
Atsakyti
QUOTE(Fabijana @ 2007 05 17, 12:55)
Stirnaite, ir as pasistengsiu apginti...  mirksiukas.gif biggrin.gif

"Armandas" yra prancuziskas (romaniskas) vardo Hermanas variantas. Hermanas yra germaniskas vardas, kiles is senoves vokieciu Heer (kariuomene) + Mann (vyras).

Del savo pranzuziskos pakraipos tas vardas skamba gal siek tiek pretenzingai, bet su serialais jis neturi nieko bendro. Serialai mus pasiekia is Pietu Amerikos, kur vyrauja romaniska kultura, todel ir vardai ten romaniski. O jei pas mus kas nors romaniskus vardus zino tik is serialu, tai tik parodo, koks ribotas yra jo akiratis ir zinios. Tokie vardai egzistuoja ir romaniskoje Europoje ( Ispanija, Italija, Prancuzija) ir serialai cia nei prie ko...

Ir man labai grazus vardas, klasioka tokiu vardu turejau. Ir reiksme gera, vyriska thumbup.gif
Atsakyti
schmoll.gif Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Labai prastas!
Atsakyti
Tai mano exvyro vardas.Prieš 40 metų niekas serialų nežiūrėjo.Vardas man gražus,anksčiau išvis negirdėtas buvo,dabar čia tie serijalai vertę numušė.Galiu tik pasakyt,kad nebuvo nei pravardžiuotas,nei trumpinamas,buvo ir yra patenkintas savo vardu.O dukra dabar prikaišioja,kodėl ją Armanda nepavadinom,ji gi Monika.
Atsakyti
Gražus
Atsakyti
garzus vardas, thumbup.gif drauge anglijoj gyvenanti savo sunu taip pavadino
Atsakyti
man kazkodel jo skambesys grubokas ax.gif
Atsakyti
si varda isiminiau dar 1988 m, kai pas kambarioke ateidavo draugas, vardu Armandas. Jis taip man imponavo: aukstas, dailus, vyriskai sudetas, ramus... smile.gif
kai suzinojau, kad turesiu berniuka, iskart apsisprendziau, TIK TOKS ir ne kitoks vardas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vyvytė @ 2007 08 09, 14:35)
Muilo operu ziuretoje turbut esi tu mirksiukas.gif O seip mano tema uzvesta del vardo reiksmes ka jinai reiskia ir ar tinka vaikiukams ta reiksme,kurie sie varda turi.Taigi cia puslapis Armandu ir Armandu mamu.
As neklausiu ar jums patinka sitas vardas doh.gif Man visiskai dzin bigsmile.gif

ooo smile.gif ir dar kaip atitinka mazius si varda biggrin.gif
tikras kovotojas doh.gif lotuliukas.gif , ryztingas, kantrus, siekiantis savo tikslo (noru igyvebdinimo) jau dabar mirksiukas.gif 1 metu ir 4 men
Atsakyti