Įkraunama...
Įkraunama...

Armandas

siaubas, koks pretenzingas vardas>> lotuliukas.gif
Atsakyti
man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
grazus vardas smile.gif
Atsakyti
vienas Armandukas dar mazas,tad neaisku,kas is jo dar bus rolleyes.gif o stai suaugusi vyra pazistu,tai blink.gif na vyras ne karta teistas,ir siaip visokiu bedu jam nuolat atsitinka,bet kazin,ar vardas cia svarbu g.gif Man tai labai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
man tai per daug nelietuviskas
Atsakyti
idomu butu dar nuomoniu...smile.gif
Atsakyti
Sveiki, musu zuikis irgi vardu Armandukas.man tiesiog patiko ir tiek. Ir kazkaip nei nematau jokiu ten serialu ziuretoju vaizduociu. Tai kas turi suneli Tada, reiskiasi buvo Tado Blindos fane lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kvaila, niekda visu skoniui neitiksi, svarbu man tas vardas grazus, tikiuosi ir vaikuciui jis patiks. Beje, niekada nedrisciau pasakyti jokiai mamai, ka jos vaiko vardas man nepatinka. Visu skoniai skirtingi.....Man mano auksiukas Armandukas pats graziausias ir jo vardas super thumbup.gif tongue.gif Taip ir kitoms mamytems manau drinks_cheers.gif ju leliuku vardai patys fainiausi...
Papildyta:
QUOTE(agnlav @ 2008 01 30, 16:33)
man tai per daug nelietuviskas

O pvz, ar Eivis Lietuviskas? Kazkaip nesu girdejusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(fainamama @ 2008 02 07, 19:07)
Sveiki, musu zuikis irgi vardu Armandukas.man tiesiog patiko ir tiek.

tai gerai, kad tik zuikis, o ne vaikas rolleyes.gif
Atsakyti
man tai grazus visai ax.gif
Atsakyti
Man grazus wub.gif ir mielas ausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 05 12, 12:00)
man taippat atrodo, jog serialu itaka  lotuliukas.gif
drauges sunis tokiu vardu, jam gal ir tinka  g.gif

Zinau suni vardu GABIJA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vyšniux @ 2007 06 08, 18:01)
O kam klaust jei vardas jau isrinktas  umn.gif .Cia,tipo,dabar turim liaupsint,koks grazus arba negrazus g.gif .
Jei taip,tai man jis negrazus schmoll.gif

Skaityt reikia, o ne varnas gaudyti fool.gif Si tema uzvesta del vardo reiksmes. Kas kokia reiksme zino.
Atsakyti
keistas klausimas - 'kas kokią reikšmę žino?' g.gif mano žinoma reikšmė - 'mano mama persižiūrėjo serialų' biggrin.gif
Atsakyti