Įkraunama...
Įkraunama...

Armandas

QUOTE(kristegri @ 2008 03 24, 13:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o tu matau turi daug laiko i visai tai gilintis, dar juokingiau, pasirodei.  VARDAS GRAZUS  thumbup.gif

na sutinku gal ir per daug jau isigilinau blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif
bet vis paskaitau vardu skyrelius, o i savo vaiku vardus uzsuku dazniau , paziureti kokios nuomones, tad nieko nesakau nuomones gali ir turi buti skirtingos, tik kam vienam zmogui vis pabreztinai pastoviai tam vienam skyreli kartoti kad tas vardas baisus ir visai nesvarbu ar apie sita varda ar apie kita varda butu rolleyes.gif
Atsakyti
Labai gražus vardukas 4u.gif
Atsakyti
man is karto asocijuojasi su mexikieciu muilo opera g.gif
Atsakyti
Man iskart vieno vampyro vardas is Anne Rice "interviu su vampyru".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 07 balandžio 2008 - 20:12
Man negrazus, bet siandien kitam skyreli kaip tik apie sita varda perskaiciau, kad angliskai jis skamba (ArmAndAss) kazkaip anksciau apie tai nebuvau pagalvojus, bet jei kada gyvensit ar lankysities angliakalbiu saly, tai ... wink.gif
Atsakyti
Mano sunus vardu Armandas ir serialai itakos nepadare nes as ju neziuriu tik seniai zinojau kad jei turesiu berniuka bus Armandas ir su pavarde jis graziai skamba 4u.gif
Atsakyti
ArmAndAss-snekancios angliskai supras.

Lietuvoje graziai skamba, grazus vardukas, bet va vien del sito neduociau tokio vardo-ka gali zinot, gal uzauges vyras bus koks tarptautinis verslininkas. Kaip jo partneriam nesijuokt, kai vardas sitokia nesamone reiskia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2008 04 11, 17:25)

Lietuvoje graziai skamba, grazus vardukas, bet va vien del sito neduociau tokio vardo-ka gali zinot, gal uzauges vyras bus koks tarptautinis verslininkas. Kaip jo partneriam nesijuokt, kai vardas sitokia nesamone reiskia  doh.gif

Kol tos angliskos sifruotes negirdejau, tai grazus vardas atrode ax.gif Neblogi ir Arminas, ir Redas. Na dabar tai visai jau ne visai. VU tarptautinio verslo mokykloj deste Arminas Lydeka - tarptautini protokola doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2008 04 11, 17:25)

Lietuvoje graziai skamba, grazus vardukas, bet va vien del sito neduociau tokio vardo-ka gali zinot, gal uzauges vyras bus koks tarptautinis verslininkas. Kaip jo partneriam nesijuokt, kai vardas sitokia nesamone reiskia  doh.gif

na mes gyvename Lietuvoje ir nemanau kad renkant vaikui varda reikia galvoti kaip ji traktuos uzsienyje g.gif
Siaip Armandas labai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytike @ 2008 04 12, 20:19)
na mes gyvename Lietuvoje ir nemanau kad renkant vaikui varda reikia galvoti kaip ji traktuos uzsienyje  g.gif
Siaip Armandas labai grazus vardas  thumbup.gif

Siulau pagalvot ne tik apie save, bet ir apie vaika. Siais globalizacijos laikais nenustebkim, jei uzauge vaikai nores iskist nosis toliau is Lietuvos.

Buvau dar parasius, bet nusprendziau, kad geriau palaikysiu liezuvi uz dantu. Nesinori skaudinti mamyciu, kurios visgi dave vaikams toki varduka. Lietuvoje jis skamba tikrai graziai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 13 balandžio 2008 - 11:59
o man pikta daros kai pradeda varda visaip vartyt ir eiskot priekabiu doh.gif kaip jis viena ar kita kalba skamba ir ka reiskia
Atsakyti
Tokiu atveju nereikia ir klausti ar skaityti kitu nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti