Įkraunama...
Įkraunama...

Armandas

Man tai visai sis vardas nepatinka, pazistu vaikina siuo vardu, vaikinas kaip vaikinas nu bet jau vardas, tai negrazus.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
primenam GRAZU varda smile.gif
Atsakyti
tai kad visai negražus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 21, 20:07)
tai kad visai negražus schmoll.gif

jau tu man kokia idomi vis ta pacia nuomone 10 kart kartoji, tokia idomi tu ziuriu g.gif
nu nieks nesako, gali nepatikti, juk visiems grazus negali but, bet jau tave beveik kas antram forume pastebiu su kategoriska nuomone, aplamai turbut neveiki nieko tik cia ir tupi g.gif mirksiukas.gif ( nesupyk as nepiktai mirksiukas.gif )
Papildyta:
Ai kad jau priminet sio vardo tema, tai ziurejau vardu populiaruma, tai pastebejau kad ARMANDAS jau daug kur ir i 10 patenka populiariu vardu, tai galima daryti isvada, kad sis vardas daug kam yra grazus g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keiraxxx: 21 kovo 2008 - 19:19
oho bigsmile.gif nežinojau, kad nė į komentarą atsakyt negalima, pšeprašem labai biggrin.gif
Atsakyti
man labai gražus vardas. smile.gif

Atsakyti
Man labai patinka sitas vardas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jeigu turesiu sunu,butinai taip pavadinsiu. 4u.gif
Atsakyti
grazus vardas ir tikrai populiarus .
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 21, 20:49)
oho bigsmile.gif nežinojau, kad nė į komentarą atsakyt negalima, pšeprašem labai biggrin.gif

nieks nesako gali, bet ta pati per ta pati vis rasyti, tai nematau prasmes g.gif
Atsakyti
wub.gif mano sunelio vardas armandas thumbup.gif ... man sis vardas labai grazus...vyriskas... ir koks bebutu musu vaikelio vardas jis mums bus pats graziausias ir mieliausias visa gyvenima.... labai fanai kad daugumai mamyciu sis vardas grazus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(keiraxxx @ 2008 03 21, 23:06)
nieks nesako gali, bet ta pati per ta pati vis rasyti, tai nematau prasmes  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tu matau turi daug laiko i visai tai gilintis, dar juokingiau, pasirodei. VARDAS GRAZUS thumbup.gif
Atsakyti