Įkraunama...
Įkraunama...

Armandas

kilme vokiska sio vardo, kovotojas, karys,
na, zodziu TIKRAS VYRAS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta* @ 2008 02 07, 21:20)
kilme vokiska sio vardo

prancūziška šiaip rolleyes.gif
Atsakyti
labai gražus vardukas,toks neskystas biggrin.gif
Atsakyti
Seniau buvo grazus, dabar jau kazkaip igrises blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeLady: 08 vasario 2008 - 00:04
QUOTE(insi @ 2008 02 07, 22:54)
keistas klausimas - 'kas kokią reikšmę žino?'  g.gif mano žinoma reikšmė - 'mano mama persižiūrėjo serialų' biggrin.gif

Tu ziuriu megsti serialus ziureti lotuliukas.gif Sekmes ziurint NEKVIESTA MEILE IR DAKTARA HAUSA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū. o jums sėkmės toliau muilo operas žiūrint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 07, 23:17)
Kad ir koks žmogus gražus būtų , durniausio, mandriauio vardo nepapuoš vistiek  tongue.gif

nesutinku, nu nebent jau ten ant tiek butu baisus , na bet tokiu retai pasitaiko g.gif

QUOTE(insi @ 2008 02 08, 16:00)
ačiū. o jums sėkmės toliau muilo operas žiūrint mirksiukas.gif

dekui ziuresim tada bigsmile.gif
matai kai neziurejau ir nezinojau is kur tas vardas toks grazus ( maniau germanu kilmes g.gif ) , o kada tu iš žiūrėjus tuos serialus , tai cia ir pasufleruoji kur isgirdai, dekui aciuks.gif
Atsakyti
ne jums komentaras skirtas buvo, jei ką mirksiukas.gif bet žiūrėkit sau į sveikatą, gal kitas vaikas koks chulijus bus smile.gif o nuo to, kad kabinėjatės prie žodžių be ryšio vardas nepagražėja tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 09, 10:28)
ne jums komentaras skirtas buvo, jei ką mirksiukas.gif bet žiūrėkit sau į sveikatą, gal kitas vaikas koks chulijus bus smile.gif o nuo to, kad kabinėjatės prie žodžių be ryšio vardas nepagražėja tikrai biggrin.gif

As izeisti jusu nenorejau, o del vardo grozio, tai butu juokinga ir kvaila gincytis, nes kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2006 05 28, 15:17)
Kiek zmoniu tiek nomuoniu.  g.gif Man kaip tik nepatinka paprasti, pasene vardai. Patinka reti ir nenuvalkioti. 4u.gif Beje serialu neziuriu. Varda sugalvojau pati.

Vyvyte, mano sunelio vardas irgi Armandas wub.gif wub.gif wub.gif Manau kad jis nuostabus, nenuvalkiotas, idomus, retas 4u.gif Svelniai vadinu suneli Armanduku, Armandulia wub.gif tongue.gif
Jokiu serialu neziurejau, tiesiog kazkada isgirdau ir vardas ma begalo patiko! thumbup.gif
Tai turime su tavim Armandukus wub.gif wub.gif
Atsakyti
man sis vardas sociuojasi su vampyru Armandu is A.Rice "interviu su vampyru" gal per daug persiskaicius as 4u.gif bet gan grazus vardas
Atsakyti
Grazus bigsmile.gif
Atsakyti