Įkraunama...
Įkraunama...

''ne mano skonio''

Kaip suprasti kai vyras kviečiasi atvažiuoti pas save , bet nesusitinka viešoje vietoje , kad paskui kartu važiuotų į savo namus ? Net adreso iškart nepasakė .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 22 balandžio 2013 - 13:38
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 22, 13:35)
Kaip suprasti kai vyras kviečiasi atvažiuoti pas save , bet nesusitinka viešoje vietoje , kad paskui kartu važiuotų į savo namus ? Net adreso iškart nepasakė .

Aš tai pas pirmą kartą sutiktą vyriškį į namus nevažiuočiau..
Atsakyti
Jei taip siūlosi po po dienos ar kelių dienų bendravimo, tai tikrai keista doh.gif Lauke šilta, saulėta, o iškart į namus... na gal jo tikslas ir aiškus, bet aš tai neičiau į namus visai nepažįstant vyriškio g.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 22, 15:43)
Aš tai pas pirmą kartą sutiktą vyriškį į namus nevažiuočiau..

QUOTE(Soled @ 2013 04 22, 15:43)
Jei taip siūlosi po po dienos ar kelių dienų bendravimo, tai tikrai keista doh.gif Lauke šilta, saulėta, o iškart į namus... na gal jo tikslas ir aiškus, bet aš tai neičiau į namus visai nepažįstant vyriškio g.gif

Susitikimas būtų buvęs ketvirtas , prieš tai bendravom mėnesį laiko . blush2.gif Atsisakiau , nebebendrauju , bet galvoju ar gerai pasielgiau , gal vertėtų jam parašyti ? blush2.gif
Bendravom žiemą .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 22 balandžio 2013 - 13:56
Aš maniau čia viskas neseniai buvo smile.gif Tai galit parašyt, pasiūlykit į kokį parkelį nueit pasivaikščiot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 22 balandžio 2013 - 13:58
QUOTE(Ramunita @ 2013 04 22, 13:29)
va ir super smile.gif
o šiaip tu pati rašai vyrams? na,užkalbini pirma?

Na galima sakyt su skuriais bendrauju "nusikabinau"pirma blush2.gif
Atsakyti
Jei ne paslaptis, kokioj svetainėj čia jūs registruojatės, merginos? rolleyes.gif
Atsakyti
Draugas.lt
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 22, 14:50)
Atsisakiau , nebebendrauju , bet galvoju ar gerai pasielgiau , gal vertėtų jam parašyti ? blush2.gif

Be reikalo. Į namus nevažiuok, pasiūlyk susitikti kavinėje/ nueiti į kiną, teatrą/ etc. Jei viešų vietų bijos kaip velnias kryžiaus, spjauk į tokį.
Atsakyti
Parašiau vieną žinutę , bet nemanau , kad atrašys . blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 22, 17:13)
Be reikalo. Į namus nevažiuok, pasiūlyk susitikti kavinėje/ nueiti į kiną, teatrą/ etc. Jei viešų vietų bijos kaip velnias kryžiaus, spjauk į tokį.

Supratau .
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 04 21, 14:33)
nu žinot... imkit lauk visas anketas iš interneto ir negaiškit laiko. Ten gi tik vaikų žaidimai... Realiame gyvenime laisvi ir protingi vyrai yra, o ne internete.

ir taip, ir ne.
atrodo, kad ir protingas vyras nesedes internete, bet juk moterim tas pats galioja. ir jos, budamos protingos, grazios, bet vienisos sedi tam paciam internete.

taip, geriausia butu rasti antraja puse per draugus, pazistamus ir pan. bet gyvenam visgi 21amziuje, kur didziaja laiko dali praleidziam internete.
pati turiu 2 draugus. 28 ir 31 metu. abi grazus vyrai. vienisi. turi gerus darbus. tvarkingi. kompanijos sielos ir t.t. ir ne karta esam diskutave, kodel jie yra vienisiai?
ju poziuriu - nera normaliu moteru laisvu biggrin.gif sako, arba uzimtos, arba issiskyrusios su keliais vaikais. ne, jie nespjauna i vaikus, bet visgi noretu moters be vaiku, nes patys ju neturi.
bet visgi, iesko jie tu merginu internete. nueina i klubus, bet ju nuomone - klube antros puses nesusirasi. nebent vienai nakciai rolleyes.gif o vat internetas - ta vieta, kur dar yra viltis rasti kazka.
tiesiog jau ne karta isitikinau, kad pilna yra ir moteru vienisu, nerandanciu antrosios puses, tiek yra ir vienisu vyru...

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 21, 17:11)
Kai aš susitiksiu su man patinkančiu vyrų ( ne pirmą kartą ) jaučiu , kad kito pasimatymo nebebus . Bus paskutinis pasimatymas . unsure.gif

bet ir optimizmas koks rolleyes.gif juk reik tiketis, optimistiskai ziuret.

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 21, 17:34)
Todėl , kad bendrauti nebemoku .

man atrodo, ne tame esme.
esme, kad tikiesi kad ir is to vieno, antro susitikimo kazko TOKIO jau g.gif
vyrus tai gasdina.

QUOTE(karapuzike @ 2013 04 21, 18:05)

bet konstatuoju faktą. Esi tikrai patraukli moteris. Dabar padarom pratimą. Pakelk pečius aukštyn, dabar stipriai juos atgal ir nuleisk žemyn. Smaktą į priekį, lyg su juo ką nors rodytum. Santūri šypsena. Įtraukti pilvą. bent 5 cm kulniukai, išriesti užpakaliuką.. ir jau prieš mus stovi moteris, dėl kurios ne vienas vyras seilę nuvarvins.

biggrin.gif patiko sitas. ir pati ta padariau prie kompo hihihi.gif
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 22, 12:35)

vyras, nenorintis susitikti viesumoje, man iskart kelia itarimu, ar nebus vedes su kruva vaiku unsure.gif
nes jei ne vedes, tai ko bijot susitikti viesoje vietoje?
Atsakyti
Kam tada meluoja , kad yra išsiskyręs ir sutinka pisrmus suistikimus susitikti viešoje vietoje ? Nemėgstu tokių vyrų .
Atsakyti