Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

ZUIZII laikykis SEKMES tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Patikek nera tokia baisi ta operacija,kaip kad atrodo iki operacijos bigsmile.gif
Atsakyti
Zuzzi sekmes, lauksim grazios tongue.gif
Paziurejau albumuka, ach grazios jus kokios po op ax.gif Tesle, Agne... grazu ziuret bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 04 26, 11:23)
Zuizii, sekmes drinks_cheers.gif
Ivakara, pas Leila buvo kazkas panasaus... O ka sako gydytojas?

Gyd sako nieko tokio; bet Leila nelabai ka aprase, praverciau senesni foruma, tai tik vienoj vietoj rase, kad turejo daug vargo;
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2013 04 26, 11:37)
Gyd sako nieko tokio; bet Leila nelabai ka aprase, praverciau senesni foruma, tai tik vienoj vietoj rase, kad turejo daug vargo;

Nu kaip nieko tokio unsure.gif Gal skysciai kaupiasi? Patinus ta vieta?
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2013 04 26, 12:37)

man is drenos skylutes limfa pora dienu bego. gydytojas sake viskas gerai, nustos. tai ir nustojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 04 26, 12:46)
man is drenos skylutes limfa pora dienu bego. gydytojas sake viskas gerai, nustos. tai ir nustojo smile.gif

cia jau lyg virs dvieju savaiciu teka...tai nelabai iprastas atvejas man atrodo g.gif ...o dar pro randuka
Atsakyti
Sveikos, man šiandien 7 sav., vakar buvau pas gyd. norėsiu korekcijos, nes randas užkilo per vidurį, bet sakė, kad laukti bent pusę metų, kol viskas susistovės, gali būti, kad dar keisis. Tiesa, pradėjau galvoti ir apie krūtis blush2.gif
Sėkmytės zuzi
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2013 04 26, 15:57)
Sveikos, man šiandien 7 sav., vakar buvau pas gyd. norėsiu korekcijos, nes randas užkilo per vidurį, bet sakė, kad laukti bent pusę metų, kol viskas susistovės, gali būti, kad dar keisis. Tiesa, pradėjau galvoti ir apie krūtis blush2.gif
Sėkmytės zuzi

fainai, beveik 2 menesiukai...idomu ko ten tau pakilo g.gif juk ir siaip toks trumpas ir nedaug odos pasalinta....o kad nusileis pats tai man kazkaip nelabai tiketina.
Atsakyti
Sposa, kaip tau sekasi? Visai neturiu laiko paskaitinėt, jau darbuojuosi
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2013 04 27, 09:31)
Sposa, kaip tau sekasi? Visai neturiu laiko paskaitinėt, jau darbuojuosi

Dekui, viskas gerai kol kas....bet as tinginiauju. Jei pradedu ka darbuotis, jauciu raumenis is karto smile.gif Kaip sako gydytojas, raumenukai duoda signala, kad dar neisijaustumem per anksti. Zodziu, reik save pasaugoti smile.gif
Atsakyti
klausyk SPOSYTE kaip tavo bamba ar dar purski su tuo purskaliuku kur daktaras israse??? Kazkaip man tai mano nelabai grazi bamba g.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš jau lygiu pilveliu ir su gražia bamba. Šiandien jau 4 para. Jokio patinimo nėra ir šiandien tempimas jau minimalus. Jau gerai, labai džiaugiuosi, kad ryžausi šitam "reikalui".
Atsakyti