Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(eelija @ 2013 04 29, 15:23)
Sveikos mergaitės, ir aš jungiuosi prie jūsų.  4u.gif

sveikute 4u.gif vau, sveikunu, super smile.gif smagu, ar ne ?smile.gif
Kaip jautiesi? pas ka operavaisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eelija @ 2013 04 29, 14:23)
Sveikos mergaitės, ir aš jungiuosi prie jūsų.  4u.gif
Ir man - prieš 5 m. susilaukus dviejų džiaugsmukų, liko košmaras ant liemens  blink.gif - nei normalios suknelės, nei kostiumėlio, nei atskiro maudymuko, epizodiniai klausimai, ar aš laukiuosi, baisi baisi bamba ir garbanota oda.... Ir pagaliau pasiryžau - skaičiuoju jau 6-ą dieną po operacijos. Pilvo skausmai rimsta, randeliai sausi, traukiasi, tik kas nemalonu - papilvė tinsta ir korsetas veržia, trukdo miegoti...
    Bet užtat tobulas, plokščias ir labai gražus pilvas ir graži apvali bamba  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Randas aišku per visą papilvę - bet palyginti su buvusio pilvo "grožiu", tai tas randas - smulkmena...

sveika 4u.gif aš šiandien 4 diena po op bigsmile.gif patinusi truputėlį, bet pilvukas plokščias plokščias smile.gif bandau namus apsikuopt, bet nelabai sekasi, teks palikt vyrui tą malonumą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolaika @ 2013 04 29, 15:35)
sveika 4u.gif  aš šiandien 4 diena po op  bigsmile.gif  patinusi truputėlį, bet pilvukas plokščias plokščias smile.gif bandau namus apsikuopt, bet nelabai sekasi, teks palikt vyrui tą malonumą  lotuliukas.gif

nagi labukaa, pasakok gi smile.gif kaip tau sekesi? kaip jautiesi? 4u.gif 4u.gif kokie dar kuopimaisi, gulek lovoje tik bigsmile.gif
Atsakyti
eelija, mykolaika sveikinu pasigrazinus smile.gif kaip smagu kad jau po visko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolaika @ 2013 04 29, 15:35)
sveika 4u.gif  aš šiandien 4 diena po op  bigsmile.gif  patinusi truputėlį, bet pilvukas plokščias plokščias smile.gif bandau namus apsikuopt, bet nelabai sekasi, teks palikt vyrui tą malonumą  lotuliukas.gif

doh.gif na ir kamikadze biggrin.gif ...juk pilvo raumenukus siuvo? Pasisaugok, nesugadink gydytojo darbo smile.gif As pati dar labai saugojuosi, o 3-nieni jau menuo clap.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 04 29, 16:45)
doh.gif  na ir kamikadze  biggrin.gif ...juk pilvo raumenukus siuvo? Pasisaugok, nesugadink gydytojo darbo  smile.gif  As pati dar labai saugojuosi, o 3-nieni jau menuo  clap.gif

ogo kaip laikas greitai eina g.gif
mane tai nugara "nužudys", ir taip iš jos nieko gero dabar tai iš vis doh.gif nors bandau tiestis ir kuo daugiau vaikščiot, kad tik išsijudintų viskas, bet neįmanoma doh.gif Mačiau ir aš jau savo pilvuką wub.gif man tas randos toks menkutis atrodo palyginus su tai ką turėjau... čiupinėju pilva ir negaliu atsidžiaugt:) Mano vyrenėlis, vakar sako (kai gryžau iš ligoninės), mamyte kokia tu "sukūdus", ką tau toj ligoninėj padarė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2013 04 28, 18:57)
Labas vakarelis smile.gif

Sveikinu merginas naujais pilvais  4u.gif

Ir as prisijungiu prie sveikinimu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, ačiū už sveikinimus tongue.gif
operavausi Vilniuje, kadangi nežinau, ar gydytojui reikalinga reklama, pavardės viešai neskelbsiu.
Šiandien 1 sav. Jaučiuosi gal norm., bet vis tiek norėčiau greičiau pasveikti. Ech, pavydžiu Sposai, kad jau mėnuo suėjo... thumbup.gif Sveikinu...
Nepatinka, kad papilvės oda aptirpusi, tinsta, o jau kt.sav į darbą turiu keliauti... Aišku, gal ir pati kalta - vaikus į daržą vežu, vakar pasus vežiau daryt, tai eilėje 1,5 val. sėdėjom doh.gif Šiandien dar į sodrą turėsiu lėkti dėl deklaracijų...

O gal galėtumėte pasidalinti:
1. Po kiek laiko jūs į darbą grįžote?
2. Kiek laiko tino pilvas?
3. Ar atsistatė pilvo odos jautrumas?
Atsakyti
laba diena,

noreciau jungtis prie jusu, jei priimsit, nes as dar tik planuoju ir svajoju apie sia operacija ir dar tame reikale esu zalia, dar renkuosi info ax.gif

norejau pasiteirauti, as gyvenu ne LT, op noreciau velyva rudieni darytis, tai gal kas su tuo susidure, kaip man viska planuotis, t.y. kuriam laikui reiketu grizti, nes pirmiausia tureciau pasikonsultuoti su daktaru, tada kiek ilgai gali uztrukti nuo konsultacijos iki op? tiek daug klausimu turiu, dar viskas man taip neaisku, o jau kaip nusibodo tas pilvas doh.gif as dar tik pusmestis po gimdymo, kazi kaip del to reikalo? g.gif nors realiai op noreciau, kai maziui jau bus metukai smile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas pasigrazinusias, imkit balioncikus 4u.gif

Atsakyti
aš tai vis dar stebėtojo poziciją užimu biggrin.gif dar vis renku visus pliusus ir minusus, neapsiprendus esu visiškai, per viduriuką stoviu, mąstau vis smile.gif merginos šnekėjo, kad optimaliausias metų laikas darytis OP yra ruoduo/žiema, tai pakabosiu dar pas Jus temoje, rinksiu info help.gif biggrin.gif na laiko dar nemažai turiu galvojimams smile.gif

bet kokios visų skirtingos istorijos, vienų paskaičius, atrodo, nors eik ir šią minutę operuokis, puiki savijauta ir pan , o kitos, oij oij kaip vargsta doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eelija @ 2013 04 30, 10:29)
Sveikutės, ačiū už sveikinimus  tongue.gif
operavausi Vilniuje, kadangi nežinau, ar gydytojui reikalinga reklama, pavardės viešai neskelbsiu.
    Šiandien 1 sav. Jaučiuosi gal norm., bet vis tiek norėčiau greičiau pasveikti. Ech, pavydžiu Sposai, kad jau mėnuo suėjo... thumbup.gif  Sveikinu...

O gal galėtumėte pasidalinti:
1. Po kiek laiko jūs į darbą grįžote?
2.  Kiek laiko tino pilvas?
3. Ar atsistatė pilvo odos jautrumas?

Reklamos gal ir nereikia, bet jei puikus darbas, butu puiku su merginomis pasidalinti 4u.gif nes va, panos is vilniaus i kauna vaziuoja, o gal be reikalo?
1. man i darba nereikejo grizti, bet pajegi dirbti buvau 3sav. po op.
2. pilvo tinimas nuslugo mazdaug po 2men .
3. man puse metu po op ir pilvas kokiais 90proc jautrus.

QUOTE(Assstaaa @ 2013 04 30, 11:12)
laba diena,

noreciau jungtis prie jusu,  jei priimsit, nes as dar tik planuoju ir svajoju apie sia operacija ir dar tame reikale esu zalia, dar renkuosi info  ax.gif

norejau pasiteirauti, as gyvenu ne LT, op noreciau velyva rudieni darytis, tai gal kas su tuo susidure, kaip man viska planuotis, t.y. kuriam laikui reiketu grizti, nes pirmiausia tureciau pasikonsultuoti su daktaru, tada kiek ilgai gali uztrukti nuo konsultacijos iki op? tiek daug klausimu turiu, dar viskas man taip neaisku, o jau kaip nusibodo tas pilvas  doh.gif as dar tik pusmestis po gimdymo, kazi kaip del to reikalo?  g.gif nors realiai op noreciau, kai maziui jau bus metukai  smile.gif

sveikute, nemazai merginu grizta is uzsienio operuotis.
Palankiausias laikas op rudeni , as operavausi spalio vidury, tai sventems buvau labai grazi smile.gif
Jei esi tvirtai apsisprendusi operacijai gali paprasciausiai pasiskambinti i pasirinkta klinika ir uzsisakyti laika iskart ir konsultacijai ir operacijai, na pvz konsultacija spalio 5d, operacija spalio 9d. Bet gali ir atostogu metu ar pan uzsiregistruoti i konsultacija, ir jos metu susiderinti operacijos data, dazniausiai menesio begyje tikrai yra imanoma gauti vieta wink.gif
Dar labai mazai laiko tau op gimdymo, palauk 4u.gif berods svajone musu irgi pusmetis po gimdymo smile.gif
nepamirsk, kad po op 2men nerekomenduojama nieko sunkiau kilnoti, tad apie maziuku nesiojima reiektu pamirsti smile.gif
klausk, kiek galesim-padesim smile.gif
Atsakyti