QUOTE(eelija @ 2013 04 30, 10:29)
Sveikutės, ačiū už sveikinimus
operavausi Vilniuje, kadangi nežinau, ar gydytojui reikalinga reklama, pavardės viešai neskelbsiu.
Šiandien 1 sav. Jaučiuosi gal norm., bet vis tiek norėčiau greičiau pasveikti. Ech, pavydžiu Sposai, kad jau mėnuo suėjo...

Sveikinu...
O gal galėtumėte pasidalinti:
1. Po kiek laiko jūs į darbą grįžote?
2. Kiek laiko tino pilvas?
3. Ar atsistatė pilvo odos jautrumas?
Reklamos gal ir nereikia, bet jei puikus darbas, butu puiku su merginomis pasidalinti

nes va, panos is vilniaus i kauna vaziuoja, o gal be reikalo?
1. man i darba nereikejo grizti, bet pajegi dirbti buvau 3sav. po op.
2. pilvo tinimas nuslugo mazdaug po 2men .
3. man puse metu po op ir pilvas kokiais 90proc jautrus.
QUOTE(Assstaaa @ 2013 04 30, 11:12)
laba diena,
noreciau jungtis prie jusu, jei priimsit, nes as dar tik planuoju ir svajoju apie sia operacija ir dar tame reikale esu zalia, dar renkuosi info
norejau pasiteirauti, as gyvenu ne LT, op noreciau velyva rudieni darytis, tai gal kas su tuo susidure, kaip man viska planuotis, t.y. kuriam laikui reiketu grizti, nes pirmiausia tureciau pasikonsultuoti su daktaru, tada kiek ilgai gali uztrukti nuo konsultacijos iki op? tiek daug klausimu turiu, dar viskas man taip neaisku, o jau kaip nusibodo tas pilvas

as dar tik pusmestis po gimdymo, kazi kaip del to reikalo?

nors realiai op noreciau, kai maziui jau bus metukai
sveikute, nemazai merginu grizta is uzsienio operuotis.
Palankiausias laikas op rudeni , as operavausi spalio vidury, tai sventems buvau labai grazi

Jei esi tvirtai apsisprendusi operacijai gali paprasciausiai pasiskambinti i pasirinkta klinika ir uzsisakyti laika iskart ir konsultacijai ir operacijai, na pvz konsultacija spalio 5d, operacija spalio 9d. Bet gali ir atostogu metu ar pan uzsiregistruoti i konsultacija, ir jos metu susiderinti operacijos data, dazniausiai menesio begyje tikrai yra imanoma gauti vieta
Dar labai mazai laiko tau op gimdymo, palauk

berods svajone musu irgi pusmetis po gimdymo
nepamirsk, kad po op 2men nerekomenduojama nieko sunkiau kilnoti, tad apie maziuku nesiojima reiektu pamirsti

klausk, kiek galesim-padesim