Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(rita0212 @ 2013 04 27, 15:49)
Sveikos. Aš jau lygiu pilveliu ir su gražia bamba. Šiandien jau 4 para. Jokio patinimo nėra ir šiandien tempimas jau minimalus. Jau gerai, labai džiaugiuosi, kad ryžausi šitam "reikalui".

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lengvo gyjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 04 27, 14:22)
klausyk SPOSYTE kaip tavo bamba ar dar purski su tuo purskaliuku kur daktaras israse??? Kazkaip man tai mano nelabai grazi bamba g.gif

Labukas, retai kada papurskiu, jei pakrapstineju ten smile.gif kazkaip ji vis dar keiciasi pas mane, kaip suprantu reikia dar laukti galutinio rezultato. Kuria diena atrodo tokia gylesne, kita diena kazkaip susiaureja...gal patinsta kur g.gif nelabai suprantu, bet vis kitaip ji man atrodo. smile.gif Gal reik laiko, kiek maciau ir kitu juk keitesi...isvadas sakiau darysiu kai bus kokie 2 menesiai po op ax.gif

Sveikos. Aš jau lygiu pilveliu ir su gražia bamba. Šiandien jau 4 para. Jokio patinimo nėra ir šiandien tempimas jau minimalus. Jau gerai, labai džiaugiuosi, kad ryžausi šitam "reikalui".

Sveikinimai 4u.gif ......as priekabi esu, tai iskart ir prikibsiu biggrin.gif kaip ten jau matosi ta bamba po 4 dienu? Juk ten dar siulai ir sasiukai turetu buti, o kokia ji bus man atrodo dar negreit pasimatys smile.gif
Man pirma savaite jokio tinimo praktiskai nesijaute, viskas prasidejo veliau, ir skysciai atsirado...bet kaip prasidejo, taip ir dingo tos bedos, be jokiu pastangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 04 27, 18:49)
Sveikinimai  4u.gif ......as priekabi esu, tai iskart ir prikibsiu  biggrin.gif  kaip ten jau matosi ta bamba po 4 dienu? Juk ten dar siulai ir sasiukai turetu buti, o kokia ji bus man atrodo dar negreit pasimatys  smile.gif
Man pirma savaite jokio tinimo praktiskai nesijaute, viskas prasidejo veliau, ir skysciai atsirado...bet kaip prasidejo, taip ir dingo tos bedos, be jokiu pastangu  smile.gif

Man bamba jau labai daili, nes ji pas mane buvo per kokį centimetrą iššokusi į išorę, šašų taipogi jokių nesimato, nes labai gražiai viską nuvalė. Dabar tik vargas kai noriu čiaudėt, nes labai raumenis skauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita0212: 28 balandžio 2013 - 10:03
QUOTE(rita0212 @ 2013 04 28, 11:03)
Dabar tik vargas kai noriu čiaudėt, nes labai raumenis skauda.

drinks_cheers.gif jau virs 3 savaiciu, bet man irgi dar suskausta ciaudint smile.gif Arba kokio juoko priepuolio metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita0212 @ 2013 04 27, 13:49)

SVEIKINIMAI !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 04 28, 09:49)
drinks_cheers.gif  jau virs 3 savaiciu, bet man irgi dar suskausta ciaudint  smile.gif Arba kokio juoko priepuolio metu smile.gif

EEE klausyk SPOSYTE bigsmile.gif mudviems greitai menesiukas ...
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif

Sveikinu merginas naujais pilvais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 04 28, 16:41)
EEE klausyk  SPOSYTE  bigsmile.gif mudviems greitai menesiukas ...

drinks_cheers.gif skaiciuoju laika, nes noriu greiciau islysti is to korseto ...uzkniso jau juodai doh.gif o siaip nesu jokioje euforijoje...bamba kazkokia itartina, randas baisus, o pries 3 m. buvau plonesne ir per liemeni ir per kitur kur kas labiau nei dabar po op. Na guodziuosi tik, kad visgi raumenys susiuti jau yra gerai...galesiu suknelemis puostis thumbup.gif
Atsakyti

Vau, sveikinu 4u.gif gal parodysi foto kada?
QUOTE(sposa @ 2013 04 28, 20:00)
drinks_cheers.gif  skaiciuoju laika, nes noriu greiciau islysti is to korseto ...uzkniso jau juodai  doh.gif o siaip nesu jokioje euforijoje...bamba kazkokia itartina, randas baisus, o pries 3 m. buvau plonesne ir per liemeni ir per kitur kur kas labiau nei dabar po op. Na guodziuosi tik, kad visgi raumenys susiuti jau yra gerai...galesiu suknelemis puostis  thumbup.gif

Man 6men, o apimtis nesumazejo blink.gif lotuliukas.gif bet vistiek daaaug grazesne sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 04 28, 20:52)
  bet vistiek daaaug grazesne sau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
as sian taip prisilaksciau su dvyniai,kad pas Rauba konsultacijai nebespejau,beliko apsisprest ar ''atsiduosiu '' K g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, ir aš jungiuosi prie jūsų. 4u.gif
Ir man - prieš 5 m. susilaukus dviejų džiaugsmukų, liko košmaras ant liemens blink.gif - nei normalios suknelės, nei kostiumėlio, nei atskiro maudymuko, epizodiniai klausimai, ar aš laukiuosi, baisi baisi bamba ir garbanota oda.... Ir pagaliau pasiryžau - skaičiuoju jau 6-ą dieną po operacijos. Pilvo skausmai rimsta, randeliai sausi, traukiasi, tik kas nemalonu - papilvė tinsta ir korsetas veržia, trukdo miegoti...
Bet užtat tobulas, plokščias ir labai gražus pilvas ir graži apvali bamba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Randas aišku per visą papilvę - bet palyginti su buvusio pilvo "grožiu", tai tas randas - smulkmena...

Atsakyti