Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

imetu foto po loreal dazymo:)
user posted image

pries tai daziau su luxe dazais kurie lb nudegino plauka ir dziaugiuos kad plaukai nenukrito po loreal miltukiniu dazu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 06 16, 20:03)
imetu foto po loreal dazymo:)

Graži spalva 4u.gif
Bet man susidarė toks įspūdis, kad tu labai eksperimentuoji su dažais, gal klįstu, nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 06 16, 23:50)
Graži spalva 4u.gif
Bet man susidarė toks įspūdis, kad tu labai eksperimentuoji su dažais, gal klįstu, nežinau blush2.gif

jap. net per daug ekspermentavau. Atradau pagaliau plauku dazus kurie tinka ir jau baigiau savo ekspermentus kol dar ne velu:) blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 06 17, 13:59)
jap. net per daug ekspermentavau. Atradau pagaliau plauku dazus kurie tinka ir jau baigiau savo ekspermentus kol dar ne velu:) blush2.gif  4u.gif

Tai ties kokiais apsistojai?!
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 06 19, 00:53)
Tai ties kokiais apsistojai?!

nr 1 man daba loreal extreme platinum blond. sviesina lb gerai. thumbup.gif

nr 2 dazai garnier 111. juos naudosiu kai noresiu suteikti kiek pilkesni atspalvi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 06 19, 17:37)
nr 1 man daba loreal extreme platinum blond. sviesina lb gerai. thumbup.gif

nr 2 dazai garnier 111. juos naudosiu kai noresiu suteikti kiek pilkesni atspalvi 4u.gif

bet tai visi parduotuviniai, nebijai nudegint plauku?
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 06 19, 21:43)
bet tai visi parduotuviniai, nebijai nudegint plauku?

su prof. dazais daziau pries tai, tai nudege labiau nei nuo parduotuviniu ir normaliai nenudaze :)nebijau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos blondinukes! 4u.gif Jungiuosi ir as prie jusu http://www.part.lt/p...c01e8d98567.jpg
imetu savo plaukucius, stengiuosi kiek galiu juos gaivinti blush2.gif Foto daryta pries kokius 4 men tai dabar gal siek tiek ilgesni jie pas mane smile.gif Beja siuo metu dazau tik saknis su augaliniais dazais 1.5% stiprumo dazais, kazkada seniai dedavau ir 6% ir 9% doh.gif blush2.gif I kirpykla vaikstau reguliariai kas 4 savaites smile.gif Galiukus stengiuosi pasikirpti kiekviena men., bent po kazkiek taip pat, plaukus vis dar auginu ax.gif
Ir vyliuosi, kad kadanors gyvenime turesiu grazius plaukus! biggrin.gif cool.gif
P.S. plauku spalva yra tikrai vienoda, tiesiog nuo blykstes gavosi kazkokiais ruozais nevienodais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bri-gita: 19 birželio 2013 - 20:25
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 06 19, 21:00)
su prof. dazais daziau pries tai, tai nudege labiau nei nuo parduotuviniu ir normaliai nenudaze :)nebijau 4u.gif

pritariu ,man kirpykliniai labai degino ax.gif
Papildyta:
Bri-gita ,o kaip tau 1,5 nudažo taip baltai ,kažkaip neįtikėtina?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 06 19, 20:57)
pritariu ,man kirpykliniai labai degino ax.gif
Papildyta:
Bri-gita ,o kaip tau 1,5 nudažo taip baltai ,kažkaip neįtikėtina?

Jau rasiau, kad pries tai daziau su labai stipriais dazais( kas be ko labai nudeginau juos), kol isgavau norima spalva. O dabar nusprendziau juos gaivinti, tad delto dabar jau gal trecias men dazau 1.5% stiprumo dazais saknis. Dazau kas men. tad buna dar tik koks 1cm tik atauges, galbut delto ir geriau isisavina pats dazas, zinok nezinau smile.gif Paskui dar kirpeja deda kazkoki atspalvi, kad nebuciau isvis balta varna biggrin.gif Ziuresiu kaip man cia seksis toliau g.gif P.S. plaukus balinu jau 7 metus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bri-gita: 19 birželio 2013 - 21:11
Jau rasiau, kad pries tai daziau su labai stipriais dazais( kas be ko labai nudeginau juos), kol isgavau norima spalva. O dabar nusprendziau juos gaivinti, tad delto dabar jau gal trecias men dazau 1.5% stiprumo dazais saknis. Dazau kas men. tad buna dar tik koks 1cm tik atauges, galbut delto ir geriau isisavina pats dazas, zinok nezinau  Paskui dar kirpeja deda kazkoki atspalvi, kad nebuciau isvis balta varna  Ziuresiu kaip man cia seksis toliau  P.S. plaukus balinu jau 7 metus

kazka jus painiojat. su 1,5 proc oksidantu galima nebent tamsint. niekaip neimanoma pasviesint, jei iki saknu pas jus sviesi spalva kaip foto, tai cia minimum 9 proc, jei pacios plaukai nelabai tamsus, kitaip tik su 12 proc isvis isgautumet tokia spalva 4u.gif
Atsakyti
Na siaip mano naturali spalva nera tamsi tai tikrai smile.gif Bet dabar ir pati susipainiojau, su tais procentais, reikes pasiklausti kirpykloj vel biggrin.gif pries tai apie 7 metus daziau su tikrai stipriais dazais, kol isgavau sia spalva[COLOR=red] smile.gif Dabar trecia men. saknis dazau su 1.5% arba as tikrai kazka ne taip supratau g.gif biggrin.gif Ir dar dedu atspalvi lengva po dazymo smile.gif blush2.gif Vnz, butinai paklausiu vel 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bri-gita: 20 birželio 2013 - 16:10