Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Mulana @ 2013 06 07, 12:27)
Na nebuvo nei toj pakuotej kur daziau,nei toj kur dar lentynoj guli blush2.gif ir ant pakuotes stovi NEW,manau,pakeite sudeti,todel dazant jais kaip visada,spalva gavosi netolygi ir i gelsvuma( laikiau tik 20 min....) Perku Muller parduotuveje,DE ax.gif

Bent jau Kaune viskas normaliai. Pakuotese viskas yra (milteliai, kremai ir t.t.). O new ant pakuotes reiskia kad tai yra vis dar nauja preke, kuri neseniai pasirode. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 06 19, 20:43)
bet tai visi parduotuviniai, nebijai nudegint plauku?

Man irgi profesionalūs ("kirpykliniai") dažai labiau nudegino plaukus nei vadinamieji parduotuviniai..žinoma, plaukas plaukui nelygus..
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 06 24, 11:51)
Bent jau Kaune viskas normaliai. Pakuotese viskas yra (milteliai, kremai ir t.t.). O new ant pakuotes reiskia kad tai yra vis dar nauja preke, kuri neseniai pasirode. biggrin.gif

Nzn nzn, as siandien kelias pakuotes atidariau ir ne vienoj neradau milteliu,matyt kazka pakeite jie,o Lietuvoj gal dar senesnes pakuotes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2013 06 24, 22:07)
Nzn nzn, as siandien kelias pakuotes atidariau ir ne vienoj neradau milteliu,matyt kazka pakeite jie,o Lietuvoj gal dar senesnes pakuotes g.gif

uk pardavineja irgi pakuotes su miltukais.
Atsakyti
esu labai patenkinta garnier naturals 111,spalva gaunasi sviesi pelenu bet tokia naturali,to pilkumo ne per daug,esu gana tamsi blondine,dazant welos dazais gavausi bjauriai geltona,galu gale po kirpyklos ir savarankisku bandymu nusidaziau 111 ir esu rami,jokie ten geltonuma naikinantys sampunai swis o par,ar tonika nei platina,nei pelenu nenumuse man to geltonumo,geriausiai kai po pelenines tonikos gavausi violetinei geltona,baisiau nebuna,o nuotaika tai kaip sugadinta buvo....isgelbejo mane tie garnier.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 25 birželio 2013 - 19:48
Reikės pamėginti smile.gif Ten kur rimta kaina, ten ir kokybė bei profesionalumas.

QUOTE(gertruda6 @ 2013 06 25, 17:32)
kazkuri is cia bendraujanciu buvo. Gali paskaityt ankstesnius postus. Bet kaina kiek pamenu tai buvo didoka.

Atsakyti
QUOTE(Myliu Tenerifę @ 2013 06 25, 20:38)
Reikės pamėginti smile.gif Ten kur rimta kaina, ten ir kokybė bei profesionalumas.

nuu zinok esu issidurus, yra toks centre Labela salonas, kainos rimtos, o kirpejai visokie. Visada lankiausi pas toki Mindauga, tai super pakirpdavo, kazkada reikejo skubiai, uzrase pas kita, sumokejau tiek pat, bet pridare tokiu nesamoniu ant galvos, kad puse metu vietos rytais nerasdavau kol susitvarkydavau. Jauciu jie irgi gaudo ant to, kad va kainos dideles, tai zmones galvos kad viskas cia super:)
Atsakyti
Bet ir šiame forume ne vienoje žinutėje buvo minimas geruoju grožio salonas Divalta smile.gif todėl kažkaip prideda pasitikėjimo.

QUOTE(gertruda6 @ 2013 06 25, 20:49)
nuu zinok esu issidurus, yra toks centre Labela salonas, kainos rimtos, o kirpejai visokie. Visada lankiausi pas toki Mindauga, tai super pakirpdavo, kazkada reikejo skubiai, uzrase pas kita, sumokejau tiek pat, bet pridare tokiu nesamoniu ant galvos, kad puse metu vietos rytais nerasdavau kol susitvarkydavau. Jauciu jie irgi gaudo ant to, kad va kainos dideles, tai zmones galvos kad viskas cia super:)

Atsakyti
Gal kuri esate naudojusi pries sviesinant plaukus koki krema skirta jautriai galvos odai? Viena karta buvo didziule alergine reakcija nuo Davines plauku dazu, buvo oda nuseta visa sasais zirnio didumo ir slapiavo doh.gif Tai po to karto dabar jautri oda visiems dazams ir po dazymo iskyla tokie skauduliai..
Atsakyti
QUOTE(Myliu Tenerifę @ 2013 06 25, 21:38)

QUOTE(Myliu Tenerifę @ 2013 06 26, 13:24)
Bet ir šiame forume ne vienoje žinutėje buvo minimas geruoju grožio salonas Divalta smile.gif todėl kažkaip prideda pasitikėjimo.

Jūsų žinutės nuskambėjo labiau "reklamuojančiai", nei kad klausiančiai. Atleiskite, jei taip nėra smile.gif
Atsakyti
ar kas bandete macadamia dazus?
Atsakyti
QUOTE(Myliu Tenerifę @ 2013 06 26, 12:24)

As cia apie divalta kalbejau, ir vel is Siauliu i Vilniu vaziuosiu ten dazytis, nes Siauliuose ne daug kas dazo tais dazais, tik dvi kirpyklos, na tie dazai apskritai brangus, kai nudaze inoa Divaltoje buvau patenkinta rezultatu, ir tik su 6 proc. oksidantu, Siauliuose Divalyje ( irgi viena brangiausiu kirpyklu) kai nudaze... Dazai tie patys, bet aisku skirtingus tonus matyt parinko, dejo 9 proc. oksidanta ir vistiek gavausi ryzu virsugalviu. Tai vat ka reiskia geri meistrai. Kaip tik siandien skambinausi i Divalta uzsirasyt rytojui norejau, bet nera vietu verysad.gif tik liepos 13d, na gal istempsiu kaip nors....
Dazys turbut tais naujaisiais loreal inoa ultra blond, o Divalyje daze loreal inoa senaisiais,uztat toks ryskus negeras skirtumas.... Dabar nukiprti plaukai trumpai, iki peciu ( o buvo daug ilgesni), noriu atsiauginti, ir labai stengiuosi atrasti dazus kurie kiek galima labiau tausotu paluka, nors aisku kenkia turbut jiems ne tiek dazai kiek oksidantas...
Atsakyti