Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(pagieza2 @ 2013 07 22, 21:29)
o kur galima jų įsigyti? ir kokia maždaug kaina?

parasykit macadamia no tangle lt googlej ir ismes internetines parduotuves, nes as siunciausi uk internetu
Atsakyti
na pasidalinsiu as savo ataradimais smile.gif
vis dar dazau loreal ino ultra blond, dabar daze 9 proc, veliau bandysiu su 6 proc, nezinau ar cia reklamos auka busiu, bet sako jie nauji dazai, nauja sistema, maziau alina plaukus. daze paskutini kart 12 nr 2 dalis ir 1 nr 1 dalis, spalva ne gelsva, ne i ryzuma, bet ir ne balta, o gal jau perdaug ataiginus buvau smile.gif
( pries tai esu dazius su senaja inoa, ne ultra blondu 10.01-2 dalys ir 9.01-1 dalis, rezultatais nebuvau labai patenkinta)
po to tonuoju. ne kas karta. uzejau i parduotuve, pasiule vietoj tonavimo revlon aliejine plauku dazancia kauke, man tiktu 1002 nr i pilkuma, arba 1003 nr., kaina tuteles 40lt, uztektu man kokiem 3 kartam ( plaukai nera ilgi). Galvoju pabandyti ja.

http://klipshop.lt/k...ski_aukso_100ml

Gryzo drauge siulo kerotinini tiesinima, aisku kaina nedidele butu, priemones chochoko, kazkiap taip vadinas, kazin ar rystis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 24 liepos 2013 - 12:50
Merginos, kaip galima nuimti toki nei to pilka-nei to violetini atspalvi - pirma karta man taip gavosi-visai nepatinka sitas atspalvis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalajax: 27 liepos 2013 - 21:18
QUOTE(dalajax @ 2013 07 27, 21:12)
Merginos, kaip galima nuimti toki nei to pilka-nei to violetini atspalvi - pirma karta man taip gavosi-visai nepatinka sitas atspalvis doh.gif

kelis kartus paplauk galva ir nusiplaus. As turiu tokius gerus dazus, kur man idealia platinine spalva padaro, be ryzai geltonu atspalviu, bet va juos jei minute kokia perlaikai irgi toki pilkai-violetini atspalvi duoda. Tai visada dazau 5dieni vakare, tada jei uzsipilkina paplaunu sestadieni pora kartu su sampunu, 7 dieni ir jau pirmadieniui visi nepageidaujami atspalviai nusiplauna:)
Atsakyti
QUOTE(dalajax @ 2013 07 27, 22:12)

kitos kaip tik tokio atspalvio nori isgauti, o va jums nepatiko smile.gif turetu atsiplauti per kelis kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 07 29, 21:32)
kelis kartus paplauk galva ir nusiplaus. As turiu tokius gerus dazus, kur man idealia platinine spalva padaro, be ryzai geltonu atspalviu, bet va juos jei minute kokia perlaikai irgi toki pilkai-violetini atspalvi duoda. Tai visada dazau  5dieni vakare, tada jei uzsipilkina paplaunu sestadieni pora kartu su sampunu, 7 dieni ir jau pirmadieniui visi nepageidaujami atspalviai nusiplauna:)

O kokie cia gerieji dazai butu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, as nusireziau kasas sad.gif atsokau savo vestuves ir be gailescio trumpai nusikirpau, vistiek plaukai baisus, bet ir toliau noriu buti blondine smile.gif taigi iskilo man toks klausimas, kokiu sepeteliu tepate dazus, as tai tuo tokiu paprastu juodu plastmasiniais sereliais, bet man anie tokie kieti ir nemalonus, o mano skalpas gan jautrus, gal zinote kokiu geru firmu minkstucius sepetelius, gal net naturaliu sereliu smile.gif pasidalinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 07 30, 17:35)
O kokie cia gerieji dazai butu  4u.gif

schwarckopf Igora royal 12-1 spalva. man tai idealiai padaro, tik jie susimaisius tokie melyni gaunas, tai jei perlaikai, truputi reik paplaut, kad atsiplautu tas melsvumas violetinumas. Bet ner jokio ryzo ar visciukinio geltonumo. Dazau su 12 proc. peroksidu, bet bandysiu su 9, nes labai gerai nuima, gal nuims ir mazesnis.
Nors siaip tai cia labai individualu, pvz man keune 1517 ryzavotai gaudavos, tai paprasiau kirpejos kad pabandytume su Igora. Tai ji pati nedirba su Igora, pasieme is koleges. Tai ta kolege 100 proc garantavo, kad igora labiau ryza spalva mes nei keune, nes pagal ja keune stipresnis ir balciau nuima. Man tai atvirksciai, su Igora zenkliai geresnis rezultatas nei su keune.
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 07 31, 11:39)
schwarckopf Igora royal 12-1 spalva. man tai idealiai padaro, tik jie susimaisius tokie melyni gaunas, tai jei perlaikai, truputi reik paplaut, kad atsiplautu tas melsvumas violetinumas. Bet ner jokio ryzo ar visciukinio geltonumo. Dazau su 12 proc. peroksidu, bet bandysiu su 9, nes labai gerai nuima, gal nuims ir mazesnis.
Nors siaip tai cia labai individualu, pvz man keune 1517 ryzavotai gaudavos, tai paprasiau kirpejos kad pabandytume su Igora. Tai ji pati nedirba su Igora, pasieme is koleges. Tai ta kolege 100 proc garantavo, kad igora labiau ryza spalva mes nei keune, nes pagal ja keune stipresnis ir balciau nuima. Man tai atvirksciai, su Igora zenkliai geresnis rezultatas nei su keune.

igora gana stiprus dazai,man nugriauzdavo galvos oda iki zaizdu. be to plaukas turi nemazai geltono,varinio tonu ,tai gaudavosi gelsva spalva. idealiai tikrai nenudazydavo,o dar kai apsiplaudavo isvis tokia I ryzuma budavo. Ko gero,priklauso nuo plauku. mano atveju ,man jie visai netiko.
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2013 07 31, 16:58)
igora gana stiprus dazai,man nugriauzdavo galvos oda iki zaizdu. be to plaukas turi nemazai geltono,varinio tonu ,tai gaudavosi gelsva spalva. idealiai tikrai nenudazydavo,o dar kai apsiplaudavo isvis tokia I ryzuma budavo. Ko gero,priklauso nuo plauku. mano atveju ,man jie visai netiko.

as jau pastebejau, kad kokiu graziu blondiniu neverta net klaust, kuo dazos - vistiek visom skirtingai gaunas:) Del stiprumo, tai kvapas stipresnis ir nemalonesnis nei keunes, bet man galvos nenugrauzia ir plaukai ner labai susilpneje.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri esat bandziusios Vitality's firmos dazus sviesaplaukems? Ar esat bandziusios maisyti 2 spalvas, pvz super blond su ash? Ar geriau rinktis 1 spalva?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2013 05 22, 18:07)
gal bandėte šį MARRAKESH KAHM pienelį tiesinimui, kaip jums jis?  g.gif
http://kosmetikosgur...?product_id=581

As turejau bet man tiesa sakant nlb jis patiko:( Atidaviau draugei, bet gal cia nuo plauko priklauso, nes mano sviesus pasauseje plaukuciai...
Atsakyti