Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

smile.gif+2013 07 31, 00:34-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 07 31, 00:34)
sveikutes, as nusireziau kasas sad.gif atsokau savo vestuves ir be gailescio trumpai nusikirpau, vistiek plaukai baisus, bet ir toliau noriu buti blondine smile.gif taigi iskilo man toks klausimas, kokiu sepeteliu tepate dazus, as tai tuo tokiu paprastu juodu plastmasiniais sereliais, bet man anie tokie kieti ir nemalonus, o mano skalpas gan jautrus, gal zinote kokiu geru firmu minkstucius sepetelius, gal net naturaliu sereliu smile.gif pasidalinkit smile.gif

Aš perku iš "Vitrina" http://www.plauku.lt...jumbo-3212.html thumbup.gif
Atsakyti
Kur dingot, blondinukės???

Kokius šampūnus naudojat?!
Atsakyti
As naudoju organix sampunus ir kondicionierius, bet dabar nusipirkau ojon kauke, nu ziauriai gera kai ja naudoji, kai nedaudoji tai tas pats velnias, mano plaukai atrodo siaubingai baisiai sad.gif i vientisa kazkoki kaltuna susivele, nors ir nukirpau koki 40 cm ju sad.gif
ir aplamai ta spalva tragiska sad.gif nieks nebepades
Atsakyti
O as tai kaip visada prie savo senojo parudotuvinio sampuno - L'oreal Elvive raudono. Nu nerandu geresnio sampuno ir kondicionieriaus nei sis. Kiek visokiu isbandzius, nu niekas man netinka, tai tik nusiperku, panaudoju bisky ir tenka kam atiduoti arba ismesti. Paskutiniu metu isbandyti Lee Staford augima skatinatis sampunas, kondicionierius ir kauke (stovi puse), paskui uzsiziurejau Bed Head tiesinantis sampunas su kondicionierium, nu irgi nieko gero mano plaukam. O kiek dar pries tai visokiu isbandyta, tai taip ir lieku prie savo senojo, kuri naudoju jau 6 metus biggrin.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir aš prie blondinių gretų. biggrin.gif

Nudažė per du kartus į 8-9, šaltą toną. O buvau raudonplaukė, pagaliau išlindau iš to man visai netinkančio vario atspalvio. Virsmas kaip reikiant, negaliu atsidžiaugt, visi giria. Nors plaukų būklė akivaizdžiai suprastėjo, teko nuskirpti sprindį, bet tikrai negaila. Dabar kažkas tarp pelenų ir linų spalvos. 4u.gif
Žinoma, spalva gelsvės, tai patarė pirkt pigmentinį šampūną, kad geltonumą numuštų. O kokį rekomenduotumėt? Man patarė salone Davines kosmetiką. Turiu katalogą, vartau, kainos didžiulės. Suprantu, čia profesionali kosmetika, ne maximinė. Internete labai susižavėjusių Davines kosmetika neradau, tai nenusprendžiu ką daryti, ką pirkti. Tai gal ką patartumėt? Reiktų maitinančių, drėkinančių priemonių - kaukių, aliejų, kondicionierių, iš esmės viso komplekto.
Atsakyti
Vakar uzsisakiau clairol soy 4 plex dazus. Paziuresim kas bus smile.gif sakau isbandyk ojon plauku prieziuros priemones. Tikrai neblogos. Dar man uz argano alieju ner geresnio ir butinai pradejau naudot nuo karscio apsauga. Kad paskutiniai nenukristu sad.gif dabar truputi paauginsiu o ant ziemos vel eisiu tuos ryzus issisakojusius galus urezt sad.gif
Atsakyti
vis galvoju 4u.gif ar imanoma isgauti tokia plauku spalva per viena karta nenaudojant miltukiniu dazu? jei naturalus plaukai 7 nr medaus atspalvio. Ka manot? 4u.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano naturali spalva sakyciau 5 tonas , tai as tokius baltus pasidarydavau su Palette color xxl dazais 00A spalva 4u.gif Bet pilkintoja naudojau karts nuo karto.
Atsakyti
Sveikos, palengva is juodos verciuosi blondine, dabar stadija, kai juodumas isimtas, liko raudonas pigmentas. Siai dienai esu konjako spalvos...
Keiciu spalva, nes jau pabodo juoda, +/- ja dazau pie 13 metu, o is zili pradejo nervint, kad labai ikyriai blizga juoduose plaukuose. smile.gif
Atsakyti
na mano plaukai naturalus labai sviesus, tokia siaudo vos ne, zodziu keista blondiniska spalva, bet tokie balti gyvenime nesigauna :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriela :): 16 rugpjūčio 2013 - 01:18
O kokiom natūraliom priemonėm kuo ilgiau išlaikyti šaltą, pilkšvą atspalvį be geltonumo? Ar skalaujama citrina, actu praskiestu vandeniu tuo tikslu? Kirpėja kažką minėjo apie tai, na, kad rakina plauko žvynelius, tai čia kad geltonis mažiau ryškėtų kaip supratau? Bet juk sausina bent citrina g.gif Dėl kondicionierių, pigmentinių šampūnų esu girdėjus, dar neišsirenku kurią liniją rinktis g.gif Gal Keune bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 08 16, 00:51)
Mano naturali spalva sakyciau 5 tonas , tai as tokius baltus pasidarydavau su Palette color xxl dazais 00A spalva  4u.gif  Bet pilkintoja naudojau karts nuo karto.

na taip, bet jie juk miltiniai :/ nu griauzia ta plauka ir galva, nenoriu.
Na ka nusidaziau su savo tais soy for plex, galvos negrauze, plaukas svelnus kai nusidaze, bet... as nezinojau kad jie bus melyni ir kur ant mano senu dazytu pridazytu uztepiau tai gavos melyni schmoll.gif o saknys tokios idomios, nu zodziu nesigavo platina nei balta, bet as pirkau 30 oksidatoriu, na kaip suprantu tai cia 9proc ar ne, o parasyta kad reikia maisyti su 40, zodziu kt karta bandysiu su 40, man svarbu kad su milteliais tais nereiktu drozt plauku, o veliau idesiu foto
Atsakyti