Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

merginos ,ar jums neslenka plaukai ,nu aš kaip šeriuos ,tai baisu,nesuprantu ar esmė dažuose,ar šiaip slenka g.gif
Atsakyti
user posted image

kokia grazi spalvyte wub.gif gal zinot kaip tokia isgauti?
Atsakyti
Norejau paklausti gal zinote kokiais dazais geriausia tokia spalva isgauti - extra light(lb lb sviesia) ash golden blond spalva? t.y. smeline. Geriau eiti i kirpykla ir nerizikuoti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 08 21, 18:39)
user posted image

kokia grazi spalvyte wub.gif  gal zinot kaip tokia isgauti?

ne sad.gif uztat ir sedim cia, bet as jau arteju link tikslo sad.gif vistiek israsiu buda... persidaziau vel... gan patenkinta esu rezultatu smile.gif mano plaukai tamsus blondinas ir tai nenusviesina normaliai nieks, o ka kalbet tamsiaplaukem as neisivaizduoju schmoll.gif

Atsakyti
smile.gif+2013 08 22, 23:45-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 08 22, 23:45)
ne sad.gif uztat ir sedim cia, bet as jau arteju link tikslo sad.gif vistiek israsiu buda... persidaziau vel... gan patenkinta esu rezultatu smile.gif mano plaukai tamsus blondinas ir tai nenusviesina normaliai nieks, o ka kalbet tamsiaplaukem as neisivaizduoju  schmoll.gif

bandet garnier 111 ar loreal extreme blonde platinum? jie normaliai nusviesina.
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 08 23, 12:38)
bandet garnier 111 ar loreal extreme blonde platinum? jie normaliai nusviesina.

bandzius garnier 111 bet tikrai taip nenudaze. Cia ta spalva priklauso, kaip ja nuims nuo to, kokio tamsumo yra naturalus plaukai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,paskutini karta daziau su olia 10.0 dazais. Pries tai daziau kirpykloje kazkokiais blondiniskais dazais,o uzdazius namie olia gavosi panasi spalvyte kaip virsutinej nuotraukoj,nors man regis sis tonas man per saltas,bent jau taip darbe koleges sake schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2013 08 25, 10:55)
sis tonas man per saltas,bent jau taip darbe koleges sake schmoll.gif

Reiškia, tonas geras wink.gif wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 08 25, 18:14)
Reiškia, tonas geras  wink.gif  wink.gif  wink.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau Henna Plus Colour Boost pilkintoją. (~38lt Kosmadoj) Silver, šviesintiems plaukams. Na ir nežinau, išiploviau, išskalavau tą mėlynumą ir... Nematau jokio skirtumo. Na, smėlianiai, esu beveik patenkinta dabartiniu vaizdu, bet nroėtųsi šaltesnės ash dar. ax.gif Kodėl beje blondinėms patariama maišyti ta henną su paprastu šampūnu? Po savaitės bandysiu sumaišyti, šį kartą vien juo išsiploviau. Šiaip neputoja, tipo natūralesni, todėl labai sunku ištrinti į plauką. g.gif Kažko nemoku. Kol kas nepirkčiau antrą kartą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hospes @ 2013 08 13, 15:08)
Man patarė salone Davines kosmetiką.

Pazystu Davines kosmetika, ypac patiko si kauke. 4u.gif
http://www.davines.l...e/nounou_kauke/
Atsakyti
Mano kirpejui pavyksta isgauti labai puikia spalva neperoksidiniais Wella profesional daziukais:
user posted image

Taciau beda kad kadangi juose nera peroksido tai atspalvis gana greitai nusiplauna verysad.gif Gal turite kokiu patarimu kaip islaikyti ilgiau plauku spalva?
Atsakyti