Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(guodzik @ 2013 08 26, 22:19)
Mano kirpejui pavyksta isgauti labai puikia spalva neperoksidiniais Wella profesional daziukais:

Kokiu pagrindu jie? Negi visai be peroksido? Tada nenudazytu juk plauku.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 08 27, 07:49)
Kokiu pagrindu jie? Negi visai be peroksido? Tada nenudazytu juk plauku.

http://www.wella.com...ollections.aspx
nzn. labai nesidomejau, bet jis traktuoja juos kaip naturalius daziukus. siaip as ankscau dazydavau stipriais tai turejau siaudus, o ne plaukus, jau metai kaip dazom siais, tai toooks atsigaves plaukas, blizga, visai nesisakoja, anksciau suku i plaukus neikisdavau doh.gif perbraukdavau galiukus ir puse ju likdavo rankose o dabar sveiki sveiki bigsmile.gif
Atsakyti
guodzik, kur jūs dažotės, kiek mokate?
Atsakyti
guodzik, kuriuo numeriu daze? Kokia jusu naturali spalva? 4u.gif
Atsakyti
Dazausi ir kerpuosi Kirpimo meistruose pas Mindauga, moku 250 Lt uz tikrai ilgus, zemiau liemenuko plaukus.
o naturali esu sviesi satene.
siaip man tie daziukai ima, as galiu atspalvi rinktis koki noriu, buti sviesesne tamsesne tam kartui bet vis tiek nusiplaunu g.gif nesugalvoju kaip tausoti spalvyte galeciau.
atspalvis turbut apie 10 tuka bet siaip niekada neklausiau, as juo lb pasitikiu. smile.gif
Atsakyti
Reikes tuomet ir man pabandyti, nors siaip esu istikima paprastam wella koleston 12/96.
Atsakyti
Pradejau plaukus pries plovima tepti kokosu aliejum. Bet dabar prisiminiau, kazkur skaiciau kai viena tepdavo kuna ir paskui pradejo sauseti oda. Dabar galvoju, ar neissausins plauku kokosu aliejus? Gal kuri bandet? Koks rezultatas?
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 09 05, 17:34)
Pradejau plaukus pries plovima tepti kokosu aliejum. Bet dabar prisiminiau, kazkur skaiciau kai viena tepdavo kuna ir paskui pradejo sauseti oda. Dabar galvoju, ar neissausins plauku kokosu aliejus? Gal kuri bandet? Koks rezultatas?

tepiau plaukus kokosu aliejum pries plovima ir laikydavau 8-9 val (aliejum plaukus tepdavausi pries miega). Ryte tik perskalaudavau paprastu vandeniu plaukus. Plaukuciai budavo puresni.
Sia vasara stipriai idegiau palangoj, tai oda issausejo. Kuna tepiaus kokoso aliejum. Po 2sav pastebejau kad pradejo luptis oda unsure.gif nzn ar cia aliejus kaltas ar 7 dienu buvimas sauleje(saikingas buvimas)
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 09 05, 16:34)

http://grynas.delfi....s.d?id=58795773

Vanduo iš išorės nedrėkina odos, tik dar labiau ją sausina, o aliejai nesusigeria į odą, jie lieka odos paviršiuje, taigi jos taip pat nedrėkina. Odos epidermis sugeria ne gryną vandenį, o vandens ir aliejaus mišinį, taigi išoriškai aliejus nedrėkina odos, bet „nusineša" vandenį įsigerdamas į ją. Todėl nepamirškite aliejus ar jų mišinius tepti ant drėgnos odos (aliejų paskirsčius ant drėgnų rankų).

Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 08 26, 23:19)
Mano kirpejui pavyksta isgauti labai puikia spalva neperoksidiniais Wella profesional daziukais:
user posted image

Taciau beda kad kadangi juose nera peroksido tai atspalvis gana greitai nusiplauna  verysad.gif Gal turite kokiu patarimu kaip islaikyti ilgiau plauku spalva?

o tai dazo per visa plauka ar tik saknis? nes man irgi dazo wella bet tik saknis+tonuoja, todel irgi gan greitai nusiplauna, bet tai cia nieko nepadarysi, visi tonavimai greitai nusiplauna doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Jau daug metu sviesinu plaukus ir visada daziau siais plauku dazais
http://www.amazon.co...e/dp/B001FB5PEE
Bet vat eme ir dingo Lietuvoje jais nebeprekiauja.Nu tai pradejau dazyt truputi tamsesniais, bet splava likau nepatenkinta, po to pabandziau syoos lihtener 12. Spalva butu gal ir nieko,bet jau kaip grauzia oda ir plaukas lieka sausas.
Randu uzsienio internetiniuose puslapuose, kad pardavineja mano senuosius dazuz, bet nezinau ar butu imanoma juos parsisiusti.
norejau paklausti ar kuri nors bandet syoos ligtener dazus?ar labai plaukus pazeidzia?Daziau tik viena karta, bet matau, kad eda plauka, nors splava nebloga.Gal kuri pastoviai dazote?O gal zinote kaip parsisiusti dazus is uzsienio?
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 06, 21:09)
tepiau plaukus kokosu aliejum pries plovima ir laikydavau 8-9 val (aliejum plaukus tepdavausi pries miega). Ryte tik perskalaudavau paprastu vandeniu plaukus. Plaukuciai budavo puresni.
Sia vasara stipriai idegiau palangoj, tai oda issausejo. Kuna tepiaus kokoso aliejum. Po 2sav pastebejau kad pradejo luptis oda unsure.gif  nzn ar cia aliejus kaltas ar 7 dienu buvimas sauleje(saikingas buvimas)

Oi, čia jau kažkokius fokusus išdarinėjat. g.gif Man atrodo tokiais tepliojimais ne padėsit, o išvarginsit plauką.
Papildyta:
Nu gerai, o jei mano natūralūs plaukai yra 6-7 tono, gal labiau 6, tai man reikai miltelisu kažkokisu dėtis? Aš neikad nesu šviesinus plaukų, dabar nesuvokiu - ar viskas plaukų dažų buteliuke būna, ar prieš tai išsiiminėt splavą nuo šaknų dar reikai milteliais ar kažkuo tokiu? Nu aš visai visai nesigaudau.
Atsakyti