Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Merginos, o gal zinot kur kaune dazo, tao yra sviesina alfaparf dazais? 4u.gif
Atsakyti
Anksciau budavo mickeviciaus gatveje netoli sodros kirpykla su iskaba Alfa parf, tai manau per metus laiko nieko nepasikeite ir tebedazo jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus_alisa @ 2013 09 27, 20:56)
raudona ant blond? Idomiai... Nebent norint neutralizuoti zalia atspalvi ir padaryti spalva siltesne. O jums cia patare kazkas??

Na taip, drauge patare blush2.gif , ale igausi svelniai kremini atspalvi. Is kur reikejo zinot, kad balzamas per minute prilips taip, o apie zalios neutralizavima ir suvokimo nebuvo (abejoju ar daug is musu zino spalvu subtilybes).
Atsakyti
QUOTE(lietaus_alisa @ 2013 09 26, 18:26)
Deje, man si pasta vienintele sutvarko spalva, tai kas gaunasi su dazais, blond nepavadinsi, bet paskutini karta pries ypatinga proga daviau MB mane nudazyt, matyt visai protelis aptemes buvo.... Uzvarvejo ant pries tai sviesintu ir dar perlaikiau nemenkai, tai buvo vaizdelis liudnas, teko begt i salona kad imestu sruogu kuo baltesniu, nes tie 3 cm sviesiu plauku kur iskart eina po ataugusiu saknu, nesveikai balti patapo, pasruogavus pagerejo vaizdas, bet kokybe dar paprastejo, padare laminavima, tai kelios dienos buvo be vargo, o poto suku nebeimanoma buvo i plaukus ikist, du menesius vargau besukuodama plaukus, norejau eziuku kirptis, bet chi silkas padejo, dabar bent jau sukuotis galiu ir atrodo visa gerai plaukai, ypac, turint omeny paskutine chemine manipuliacija...

siaubas ,kai paskaitau tokius komentarus ,tai jau net nežinau su kuo tuos plaukus dažyt reikia,taip džiaugiaus spalva dažant tuo kremu -pasta ,nu bet baisu ,kad ji tokia stipri,reikia vėl ieškot kažko kito doh.gif
Atsakyti
atejau pasigirti 4u.gif kirpeja daze plaukus keune 1517 . Juos dar maise su kazkokiom spalvom. Daze tik saknis su 6 proc. oksidatorium. Ant galo dazais persukavo visus plaulus. Rezultatu esu patenkinta. Naturalus plaukai pas mane 7 sviesumo lygio. Saknys nesigavo identiskos galams. Ryt dienos sviesoj nusifotkinsiu ir ikelsiu foto 4u.gif

Atsakyti
Mano plaukai labai sudeginti po šviesinimų milteliais. Visad dažydavau milteliais plius ant viršaus spalva. Žinoma, procedūras atlieku tik pas kirpėją, pati nedažau, nenoriu būti plika. Nusipirkau plaukams tokias dvi priemones:

http://www.plaukai.e...sija-15507.html

http://www.plaukai.e...50ml-18574.html

galiu pasakyti, kad labai geros priemonės, plaukai būna tiesūs tiesūs po jų. Ir keratino tikrai nemažai sudėtyje yra. Girdėjau atsiliepimus, kad ne viena mergina dėka šito tepamo keratino atsiaugino sudegintus plaukus. Žinoma, kaina nėra maža... Neperšu jo jums, bet tiesiog palieku atsiliepimą, kaip apie gerą priemonę plaukams wink.gif

Gal dar kas bandėte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 10 06, 21:25)
atejau pasigirti 4u.gif kirpeja daze plaukus keune 1517 . Juos dar maise su kazkokiom spalvom. Daze tik saknis su 6 proc. oksidatorium. Ant galo dazais  persukavo visus plaulus. Rezultatu esu patenkinta. Naturalus plaukai pas mane 7 sviesumo lygio. Saknys nesigavo identiskos galams. Ryt dienos sviesoj nusifotkinsiu ir ikelsiu foto 4u.gif

Kodėl nepasirodai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 10 08, 20:12)
Kodėl nepasirodai? ax.gif

pasirodau:)
user posted image
user posted image

realybej plaukuciai naturaliau atrodo. 4u.gif
Atsakyti
bega mano peroksidiniu plaukuciu paskutines dienos  pabuvau grazuole ir uzteks  busiu tamsesne blondine bet su normaliais plaukais. Uzsirasiau pas kirpeja. Dazys keune dazais. Jei idomu, galesiu foto ikelti 

as supratau, kad tamsinsit , bet pasirodo ne 4u.gif

as kita savaite bandysiu karameline tapt is baltos, ziuresim kas gausis.

Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2013 10 09, 13:30)
as supratau, kad tamsinsit , bet pasirodo ne  4u.gif

aš irgi buvau taip supratus biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
plauku galai patamsejo 1 tonu. Buvo dar sviesesni biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 10 09, 13:32)
plauku galai patamsejo 1 tonu. Buvo dar sviesesni biggrin.gif  4u.gif

Gal tada foto neperteikia spalvos, nes aš baltą spalva matau ax.gif
Atsakyti