Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Cocosinė @ 2013 10 09, 15:21)
Gal tada foto neperteikia spalvos, nes aš baltą spalva matau  ax.gif

plaukai beveik balti (tokios spalvytes ir norejau). Prie tai buvo ryskiai balti smile.gif Kirpeja minejo kad atspalvis pasikeis. Karta i menesi pas ja eisiu dazyti plauku saknu ir po biski ..pereisiu prie 10 sviesumo lygio.(dabar turbut koks 12 biggrin.gif jei toks buna)
Atsakyti
merginos patarkit prašau, labai ilgai vaikštau natūraliais plaukais, esu atsilikus nuo dažymo naujienų

mano plaukai yra natūraliai maždaug 7 blond šviesumo
noriu pašviesinti vienu tonu, ir kad nebūtų jokio geltonumo
šviesi neutrali spalva turi gautis

kiek rizikos geltonumui išlįsti taip nedaug šviesinant?
į ką atkreipti dėmesį bendraujant su kirpėja?
kirpėja sako, kad jos dažai prie natūralesnių (apie natūralumą nusimanau, nebūna natūralių blond dažų, na bet anyway)
kokia yra normali trumpų plaukų dažymo kaina (trumpi tai tikrai trumpi, ne kare)?
man sakė kartu su kirpimu 130lt

labai dėkinga jeigu kas pakomentuos 4u.gif
Atsakyti
Merginos,
siandien noriu papasakoti apie savo plauku dazyma:
plaukai:
user posted image

ataugusios saknys:

user posted image

Rezultatas:

user posted image
user posted image

dazai:
Saknys- dazai milteliai
Plauku tonavimas: Allwaves plauku dazai numeriukai 901 ir 1001
pilnas dazu aprasymas ir sazymo nuotraukos cia:

http://lithuaniabeau...-nuotrauku.html

Bendrai galiu pasakyti, kad dazais ir rezultatu as labai patenkinta. Dazau plaukus sias dazai jau puse metu. 4u.gif

jeigu kazkas idomu, klauskite.
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 19, 08:43)

Bendrai galiu pasakyti, kad dazais ir rezultatu as labai patenkinta. Dazau plaukus sias dazai jau puse metu. 4u.gif

jeigu kazkas idomu, klauskite.

spalva tikrai labai grazi thumbup.gif as tai isitikinusi tokiu dalyku, kad be tonavimo geros spalvos neisgausi... Jusu man patinka smile.gif
Atsakyti
Paprašykit kirpėjos prieš dažant plaukus įmaišyti porą lašų keratino, rezultatas: tiesūs, žvilgantys plaukai, neišėda dažai plauko vidaus, pamatysit, pačios susigundysit tą keratiną skystą įsigyt smile.gif Ten jis su argano aliejum sumaišytas. Kitur nesidažau tik dėl to, kad kitos neperka jo arba nenori pilti į dažus.
Atsakyti
Kašmyras, kur dažotės?
Atsakyti
skubiai klausiu patarimo,kaip nuimti violetinį atspalvį ,kuris liko po dažymo keune 1517 dažais???
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 10 27, 14:10)
skubiai klausiu patarimo,kaip nuimti violetinį atspalvį ,kuris liko po dažymo keune 1517 dažais???

nusiplaus po keliu plovimu
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 10 27, 19:34)
nusiplaus po keliu plovimu

O gal yra koks greitesnis būdas?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 10 28, 09:34)
O gal yra koks greitesnis būdas?

as naudodavau jeigu labai skubiai reiktu Palette sampuna minkstame pakely. 4u.gif apie 3,5lt kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 10 28, 11:18)
as naudodavau jeigu labai skubiai reiktu Palette sampuna minkstame pakely.  4u.gif  apie 3,5lt kainuoja

O ką jis daro. Tai čia kaip dažai gal?
Atsakyti
http://www.cosmopoli...a.d?id=63042184

Merginos, ar skaitėte šį straipsnį, gal bandėte? g.gif nes skaičiau komentarus po straipsniu, tai gan geri, merginos džiaugiasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanellea: 29 spalio 2013 - 15:40