Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(hospes @ 2013 09 12, 09:16)
Oi, čia jau kažkokius fokusus išdarinėjat. g.gif Man atrodo tokiais tepliojimais ne padėsit, o išvarginsit plauką.
Papildyta:
Nu gerai, o jei mano natūralūs plaukai yra 6-7 tono, gal labiau 6, tai man reikai miltelisu kažkokisu dėtis? Aš neikad nesu šviesinus plaukų, dabar nesuvokiu - ar viskas plaukų dažų buteliuke būna, ar prieš tai išsiiminėt splavą nuo šaknų dar reikai milteliais ar kažkuo tokiu? Nu aš visai visai nesigaudau.

kokios konkreciai norite plauku spalvos? Pati daziau su loreal milteliniais (platinos spalva). Pas mane naturalus ties 6-7 tonu tai gaudavaus beveik balta.
Meciau miltukus. Noriu tureti grazius sveikus plaukus. Jums patariu niekada nedazyt su miltukais 4u.gif
Atsakyti
http://viskas-plauka.....8100-ml).html
gal kas bandete siuos dazus ? Man klaipedoje gabijos grozio salone parekomendavo siuos g.gif sako, kad analogiska spalva keunei 1517.
Atsakyti
QUOTE(hospes @ 2013 09 12, 08:16)
Oi, čia jau kažkokius fokusus išdarinėjat. g.gif Man atrodo tokiais tepliojimais ne padėsit, o išvarginsit plauką.
Papildyta:
Nu gerai, o jei mano natūralūs plaukai yra 6-7 tono, gal labiau 6, tai man reikai miltelisu kažkokisu dėtis? Aš neikad nesu šviesinus plaukų, dabar nesuvokiu - ar viskas plaukų dažų buteliuke būna, ar prieš tai išsiiminėt splavą nuo šaknų dar reikai milteliais ar kažkuo tokiu? Nu aš visai visai nesigaudau.

As esu 6 tonas, mano kirpeja dazo man su 9% ir platinine blond, viskas gaunasi super, atspalvis saltas ir jokiu geltonumu. Ji dirba su Selective firma Klaipedoje, mano drauge is jos irgi uzsisako sau blond dazus, irgi patenkinta spalva 4u.gif Su milteliais patariu per daug nesizaisti, galite negriztamai pazeisti galvos oda ir plauku svogunelius, o tada jau nebegrazinsit to ka turejot verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamaivax: 17 rugsėjo 2013 - 17:59

bega mano peroksidiniu plaukuciu paskutines dienos smile.gif biggrin.gif pabuvau grazuole ir uzteks lotuliukas.gif busiu tamsesne blondine bet su normaliais plaukais. Uzsirasiau pas kirpeja. Dazys keune dazais. Jei idomu, galesiu foto ikelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 20, 21:08)
Jei idomu, galesiu foto ikelti 4u.gif

zinoma idomu 4u.gif
Atsakyti
Dėkui jums už atsakymus smile.gif Jo, bijau ir aš tų miltukų, geriau nereikia. Man išiminėjo spalvą raudoną miltukais du kartus ir uždažė 9-10tono smėline. Nu teko aišku pakirpti keliais cm daugiau nei kad kirpčiausi įprastai. Bet šiaip - plaukai visai nieko būklės. Arba tiesiog nuo didelių kiekių kaukių ir kondicionierių nematau jiems žalos padarytos. Dar leisiu plaukams atsigauti ir keliausiu į kirpyklą kad padažytų šaknis, pati neeksperimentuosiu, geriau jau ilgiau nuaugusiomis pavaikščiot. Liepsiu miltukų nenaudot.
Beje kai paskutinį kartą išiminėjo spalvą tai labai graužė galvos odą. schmoll.gif Pasakiau kirpėjai, sako o tai ko jūs tikitės, juk peroksidas ir pan. schmoll.gif Baisu aišku likti visai plikai, bet per daug blondine noriu būti. Jau jau jau beveik norimą atspalvį išgavau, kartą užsidažyt visą plauką beliko ir visai tolygus bus. rolleyes.gif
Atsakyti
aš čia buvau atradus baltą spalvą su Bleacy cream, forume buvo išgirta,bet kai nusinešiau pas kirpėją,tai ji sako ,kad čia miltukai ,tik pastos pavidalo doh.gif kaip gaila,gal kas žinot nekenksmingus dažus ,kad gautųsi tokia šviesi spalva be geltonumų?
Atsakyti
bega mano peroksidiniu plaukuciu paskutines dienos  pabuvau grazuole ir uzteks  busiu tamsesne blondine bet su normaliais plaukais. Uzsirasiau pas kirpeja. Dazys keune dazais. Jei idomu, galesiu foto ikelti

parasykit butinai aip sekesi 4u.gif

as irgi noriu is baltu pereit i tamsesne blondine. bet kiek kartu bandyta kirpyklose, tai arba greit issiplauna labai, arba bjaurus purvinas atspalvis gaunasi...

Papildyta:
aš čia buvau atradus baltą spalvą su Bleacy cream, forume buvo išgirta,bet kai nusinešiau pas kirpėją,tai ji sako ,kad čia miltukai ,tik pastos pavidalo  kaip gaila,gal kas žinot nekenksmingus dažus ,kad gautųsi tokia šviesi spalva be geltonumų?

tais paciais daziau, tai jie gryni miltai, net nera pilnai istirpe toj pastoj. dar mokejau 56 lt. na pas ka stiprus geri plaukai, tai gal gerai..
bet kaip cia kazkuri rase, kad sruogom jais dazo, tai nzn.. dar jei folijoj laikyt su jais tai asmeniskai maniskiai sudegtu tikrai. aisku, balina jie labai greit, as per 10 min jau balta buvau su 9 proc oksidantu.

bet pagalvojau, kad neverta taip agresyviai gadint plauku ir bandysiu pereit i kokia naturalia blondine, keliais tonais tamsesne. kam tai pavyko, labai prasau pasidalint 4u.gif
Atsakyti
Deje, man si pasta vienintele sutvarko spalva, tai kas gaunasi su dazais, blond nepavadinsi, bet paskutini karta pries ypatinga proga daviau MB mane nudazyt, matyt visai protelis aptemes buvo.... Uzvarvejo ant pries tai sviesintu ir dar perlaikiau nemenkai, tai buvo vaizdelis liudnas, teko begt i salona kad imestu sruogu kuo baltesniu, nes tie 3 cm sviesiu plauku kur iskart eina po ataugusiu saknu, nesveikai balti patapo, pasruogavus pagerejo vaizdas, bet kokybe dar paprastejo, padare laminavima, tai kelios dienos buvo be vargo, o poto suku nebeimanoma buvo i plaukus ikist, du menesius vargau besukuodama plaukus, norejau eziuku kirptis, bet chi silkas padejo, dabar bent jau sukuotis galiu ir atrodo visa gerai plaukai, ypac, turint omeny paskutine chemine manipuliacija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietaus_alisa: 26 rugsėjo 2013 - 17:28
Aš pati esu sviesaplaukie,ir man labai gaila plaukų
Aš jūsų PRAŠAU dazykites pas kirpejas jos neveltui mokėsi ir plaukai bus gražus ir sveiki
Aišku geriausiai rasti savo meistrą ir ta pačia spalvyte dazyti
Tiesiog kirpejos patarimas ( blondines mano mėgstamiausi) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kajola @ 2013 09 26, 20:23)
Aš pati esu sviesaplaukie,ir man labai gaila plaukų
Aš jūsų PRAŠAU dazykites pas kirpejas jos neveltui mokėsi ir plaukai bus gražus ir sveiki
Aišku geriausiai rasti savo meistrą ir ta pačia spalvyte dazyti
Tiesiog  kirpejos patarimas ( blondines mano mėgstamiausi) thumbup.gif

Sutinku visu 100%, as jau buvau prisizaidusi su plaukis - uzsidejau ant blondu raudona balzama, nes norejau ale kreminio atspalvio, per minute patapau raudona, nusipirkau loreal blond dazus ir drauges prasiau mad nusviesintu, nepavyko schmoll.gif . Teko eiti pas kirpeja, aciu Dievui pavyku, aisku jau teko pakirpti plaukus nebe 2 cm. Po tokios patirtie namie ir such draugem nebeeksperimentuoju ir savo kirpejai esu baisiai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2013 09 27, 20:18)
Sutinku visu 100%, as jau buvau prisizaidusi su plaukis - uzsidejau ant blondu raudona balzama, nes norejau ale kreminio atspalvio, per minute patapau raudona, nusipirkau loreal blond dazus ir drauges prasiau mad nusviesintu, nepavyko  schmoll.gif . Teko eiti pas kirpeja, aciu Dievui pavyku, aisku jau teko pakirpti plaukus nebe 2 cm. Po tokios patirtie namie ir such draugem nebeeksperimentuoju ir savo kirpejai esu baisiai dekinga  4u.gif

raudona ant blond? Idomiai... Nebent norint neutralizuoti zalia atspalvi ir padaryti spalva siltesne. O jums cia patare kazkas??
Atsakyti