Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Ereba @ 2013 11 11, 17:05)
kas kiek laiko si naudojate? 4u.gif

Tiesą sakant labai jau seniai naudojau tai neatsiminsiu kiek tiksliai, bet tikrai ne kiekvieną plovimą, nes visi tie pilkintojai sausina plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Tropic @ 2013 11 07, 06:52)
Ateinanciu dienu metu dazysiu wella profesionalias dazais namuose... Galesiu parasyti ispudzius.

Merginos, ar dazus tepat ant svariu ar ne plaukuciu?

man kirpeja sakydavo kad geriau ateiti pasiriebalavusiais,riealiukas dar kazkiek plauka apsaugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 11, 21:36)
man kirpeja sakydavo kad geriau ateiti pasiriebalavusiais,riealiukas dar kazkiek plauka apsaugo smile.gif

man irgi ta pati sako 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 11 11, 18:05)
kuriuo? smile.gif

as si naudoju, gana stiprokas, bet nereikia kiekviena karta juo juk plauti smile.gif geltonuma tikrai nuima
user posted image
Atsakyti
Sveikos, ar kas nors lankotes pas Renata Blazevic is Divalta salono vilniuje? Idomu kokie sviesiaplaukiu atsiliepimai apie dazyma ir kainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 11 12, 22:42)
Sveikos, ar kas nors lankotes pas Renata Blazevic is Divalta salono vilniuje? Idomu kokie sviesiaplaukiu atsiliepimai apie dazyma ir kainas smile.gif

BUVAU KARTA, rezultatu patenkinta, kirpimas, dazymas ir procedura kuri siek tiek pagerina plauko kokybe ( goldwello inner efect berods vadinasi) mokejau virs 300lt
Atsakyti
Paprašykit, kad dažant plaukus įlašintų keletą lašų skysto keratino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 11 27, 11:41)
BUVAU KARTA, rezultatu patenkinta,

O kodel daugiau neinat? As pas ja taip pat jau buvau, esu irgi labai patenkinta. Spalva parenka liux. Daze su 6% kreminiais dazais. Ir ilgainiui busiu su baltumo atspalviu, kurio ir noriu. Siai dienai galus uztonavo, taip pat gavosi labai grazi spalva 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai noreciau sulaukti patarimo. Jau metai,kaip esu blondine ,spalva tinka ir patinka,bet plaukai pradejo labai sauseti,tai nusprendziau,kad noriu pereiti prie tamsesnes,naturalesnes blondines.Ar butu imanoma per daug nenutamsinant plauku?Gal galite parekomenduoti kokius dazus?Bijau gautis ne tamsi blondine,o ruda verysad.gif g.gif
Mano dabartine identiska siai spalvai:
user posted image
Norima spalva:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chopard: 07 gruodžio 2013 - 23:02
Sveikos...

Kokias namie daromas kaukes pasiūlytumėte pažeistiems, išausėjusiems plaukams? g.gif
Prieš gerus metus plaukai buvo balinti milteliais verysad.gif Jau ir nurėžiau nemažai. Suprantu, kad kol visų neatsiauginsiu, tol sveikų plaukų neturėsiu. Bet gal įmanoma nors kiek juos atgaivinti? g.gif
Bandžiau daug ir įvairių šampūnų, kondicionierių. Ir tas jūsų išgirtas Salerm priemones - nepadeda.

Skaičiau visą temą, kai pastebėjau, jog rašote, kad kokosų aliejus džioviną plauką? unsure.gif
O aš kaip tik skaičiau, kad tai puiki priemonė pažeistiems plaukams g.gif

Ir vėl gi man reikia pagalbos. Būdama Airijoje šaknis dažiau Nice and Easy SB1 plaukų dažais.
Spalva man idealiai tiko, šaknys labai nesiskyrė. Ir nesausino plauko thumbup.gif
Kokia alternatyvą galėčiau rasti Lietuvoje? g.gif

Ir dar vienas klausimas, ką pasiūlytumėte naudoti, norint suvienodinti visų plaukų spalvą. Galai, kurie buvo balinti su milteliais - balti pro geltonumą.
Atsakyti
[quote=mejja,2013 12 12, 17:37]
Sveikos...

Kokias namie daromas kaukes pasiūlytumėte pažeistiems, išausėjusiems plaukams? g.gif
Prieš gerus metus plaukai buvo balinti milteliais verysad.gif Jau ir nurėžiau nemažai. Suprantu, kad kol visų neatsiauginsiu, tol sveikų plaukų neturėsiu. Bet gal įmanoma nors kiek juos atgaivinti? g.gif
Bandžiau daug ir įvairių šampūnų, kondicionierių. Ir tas jūsų išgirtas Salerm priemones - nepadeda.

Skaičiau visą temą, kai pastebėjau, jog rašote, kad kokosų aliejus džioviną plauką? unsure.gif
O aš kaip tik skaičiau, kad tai puiki priemonė pažeistiems plaukams g.gif

Nežinau, kaip kokosų ALIEJUS gali džiovinti plauką, tikrai neįsivaizduoju. Mano priemonės nr. 1 yra natūralus, NERAFINUOTI aliejai ir jokie ten kosmetiniai, kur sumaišyti su alkoholiu. Kokosų, avokadų (ypač tinka dažytiems), makadamijos riešutų, argano, aguonų (galiukams), ricinos ir kviečių gemalų (skatina augimą), linų sėmenų wub.gif Taip pat skystas keratinas, sumaišytas su argano aliejumi smile.gif (toks jau būna pirkti)
Atsakyti
Ryt pirmą syk bandysiu uždažyt viiiisą galvą su Keune 1511 ir mažyte priemaiša 1517.. Nes labai pavargau sruoguot kas du mėnesius nes iiiiitin greit atauga, manau patogiau bus šaknis patepliot smile.gif))
ir labai noriu, ir bijau... Kas dažot su šitais? Ar laaaabai stiprus šviesumas gaunasi?
Atsakyti