Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(reaana @ 2013 12 13, 15:41)
Na man laiko atžvilgiu nepatikdavo sėdėt po tris valandas su tom sruogom... Labai daug plaukų turiu  smile.gif ir tas margumas... Tai vat, ką tik kirpėja mano pabėgo, pradžiovinau viršugalvį pažiūrėt kas darosi, ir rezultatu patenkinta:

user posted image

(gale dar matosi šlapi plaukai, tegu patys nudžiūva biggrin.gif)

labai grazi spalva thumbup.gif jei tokia ir laikysis, tai bus super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Signature @ 2013 12 13, 21:54)
Sveikos,

As irgi turiu sviesintus tiesius ir deja labai pazeistus plaukus.  verysad.gif
Ar jums kokosu aliejus nepridejo plaukams geltonumo? Man jis kazkaip labai pridejo oranziniu atspalviu  doh.gif

Ne, tikrai ne, kaip taip gali būti? smile.gif Juk tai aliejus ir jis bespalvis. Gal tiesiog plaukai po dažymo praėjus kažkiek laiko pakeitė spalvą nuo plovimo. Man taip yra buvę smile.gif
Atsakyti
Manau dėl kokosų al. tokia antis galėjo būti paskleista dėl jo efekto. Jis tikrai nesausina, bet na, jei to bijote, galite susitepti drėgnus, o ne sausus plaukus.
Taigi, po kokosų al. plaukai, bent man, įgauna šviesesnį, šaltesnį atspalvį ir PURUMĄ, (kas kitų galėjo būti interpretuota kaip sausinamasis efektas), o ne apsunkinimą, kaip kad lyginant tarkim sezamų al. kaukes, po kurių plaukai būna įgavę daugiau svorio, tarsi pridrėkinti, paglotninti.
Mano plaukai šviesinami milteliais +6 proc., sruogelėmis. Dažau kas pusmetį, priekyje lengvai pasruoginu kartą į ketvirtį, kadangi labiau matosi nuagugimas. Norėčiau kiek šviesesnių, bet bijau 9 proc., kaip kad anksčiau dažydavausi (9+12 proc. mišiniu), nors efektu būdavau labiau patenkinta rolleyes.gif kadangi turiu ilgus plaukus ir kiek galiu juos saugau. O didesnį proc. naudojant neabejoju, ištrupėtų. Tokią patirtį jau turėjau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ereba: 14 gruodžio 2013 - 13:12
QUOTE(Ereba @ 2013 12 14, 14:11)
Mano plaukai šviesinami milteliais +6 proc., sruogelėmis. Dažau kas pusmetį, priekyje lengvai pasruoginu kartą į ketvirtį, kadangi labiau matosi nuagugimas. Norėčiau kiek šviesesnių, bet bijau 9 proc., kaip kad anksčiau dažydavausi (9+12 proc. mišiniu), nors efektu būdavau labiau patenkinta rolleyes.gif kadangi turiu ilgus plaukus ir kiek galiu juos saugau. O didesnį proc. naudojant neabejoju, ištrupėtų. Tokią patirtį jau turėjau verysad.gif

gal galit imesti savo plauku nuotrauka? kad matytusi kuo realesne spalva smile.gif
Papildyta:
QUOTE(reaana @ 2013 12 14, 00:28)

Iš pilkintojų labai patiko:
user posted image

Tik tiek kad ilgokai laikyti, bet veikia kaip kaukė ir pilkintojas, plauaki minkštučiai švelnučiai, o ir nupilkina labai gražiai smile.gif

kur perkat ir kiek mokat? smile.gif
Atsakyti
Šitą pilkintoją-kaukę galima įsigyti Krinonoj, ir ten kur jų gaminius pardavinėja. smile.gif Mokėjau ~30 Lt.
Atsakyti
Sveikos. Visa laika paskaitydavau sita foruma skirta plauku prieziurai. Radau labai daug patarimu kaip priziureti, dazyti ir t.t. savo ilgus sviesius plaukus. Dabar norejau pasidalinti savo siandienos patyrimu. Visa laika savo 6 numerio plaukus dazydavausi pati wella koleston 12/89 dazais su 12% oksidantu. Spalva kaip ir nieko pradzioje gaudavosi, taciau savaitems, menesiams begant ji vis tamsejo ir tiesiog nebesigaudavo toks pat efektas, labai keista nes nezinau kodel taip nutinka. Tai va, nusprendziau, kad reikia eiti i kirpykla ir atrasti sau kazka naujo. Buvau LABAI nustebusi! Kirpeja pasodino i kede ir istepe saknis dazais, pastebejau, kad labai greitai spalva pradejo nuimti ir paklausiau jos kokio procento oksidanta dejo, ji pasake kad 6, tada dar labiau nusigandau nes pamaniau, kad su milteliais daze, bet ji mane nuramino ir uztikrino, kad tikrai ne. Pasedejau gal pusvalandi, 40 min ir galutinis rezultatas pribloske. Niekad nemaniau, kad 6% peroksidu ir dazais mano pakankamai tamsius plaukus gali taip gerai paimti. Issiklausinejau apie dazus, tai uzrase ji man ant lapelio: Schwarzkopf 10/1 + 10/0 ir 6% oksidanto. Gaila, kad nezinau kurie tiksliai, bet speju kad igoros. Tai va, merginos, tikrai nemanau kad reikia kankinti plaukus 9% ar net 12% kai galima tikrai kazka atrasti galiausiai. As pati begalybe dazu esu isbandziusi ir niekad nebuvau iki galo patenkinta, bet dabar dziaugiuosi nes plaukai tikrai labai svelnus, kokie ir pries dazyma buvo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balticafe: 16 gruodžio 2013 - 18:06
QUOTE(balticafe @ 2013 12 16, 18:04)
Schwarzkopf 10/1 + 10/0 ir 6% oksidanto. Gaila, kad nezinau kurie tiksliai, bet speju kad igoros. Tai va, merginos, tikrai nemanau kad reikia kankinti plaukus 9% ar net 12% kai galima tikrai kazka atrasti galiausiai. As pati begalybe dazu esu isbandziusi ir niekad nebuvau iki galo patenkinta, bet dabar dziaugiuosi nes plaukai tikrai labai svelnus, kokie ir pries dazyma buvo wink.gif

Sunku kažkaip patikėti smile.gif pasirodykit jei nesunku. ax.gif
Atsakyti
Taip, prasau. http://www.part.lt/i...542dcbff661.jpg
Nekreipkite demesio i mazus styrancius plaukelius. As jau kelis menesius juos turiu nes pradejau gerti vitaminus ir pakeiciau plauku prieziura, nes noriu ilgesniu. Tai va, saknys pas mane buvo nuaugusios apie 3 cm nes beveik 2 menesius nedaziau plauku. Kai pati dazydavausi su wella ir 12% tai nudazytos saknys skirdavosi nuo likusiu. Dabar kaip matote skirtumo nera. Man paciai kaip stebuklas buvo ir labai sunkiai galejau patiketi, nes pati tikrai nesu "zalia" plauku dazu temoje ir esu pakankamai apsisvietusi. Tiesa sakant del to ir parasiau cia jums, nes man cia kaip stebuklas. Niekad net neziurejau i 6% peroksida nes zinojau, kad man tiesiog neims plauko tiek kiek noriu. Beto tonuota nebuvo, tik gale 5 minutems likus perbraukta per visus kad sulyginti spalva su mano anksciau dazytais.
Atsakyti
Dioryte, nieko neturiu šiame kompe iš naujų foto, tai įkelsiu tik kitą dieną, svarbu nepamiršti pažado.
Kaip tik turiu šviežiai po dažymo, o po to jau po daug plovimų. Man nepatinka tik kad plaukai "šiltėja" tarp dažymų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balticafe @ 2013 12 16, 20:26)

Oho tikrai gražu drinks_cheers.gif matosi, kad jokio ryžumo
Atsakyti
QUOTE(balticafe @ 2013 12 16, 19:04)
Issiklausinejau apie dazus, tai uzrase ji man ant lapelio: Schwarzkopf 10/1 + 10/0 ir 6% oksidanto. Gaila, kad nezinau kurie tiksliai, bet speju kad igoros.

O gal kartais zinote kodel reikia maisyti? Man tai vien 10-1 neblogai atrodo.. Ir kokiu santykiu maisyti??
Atsakyti
QUOTE(balticafe @ 2013 12 16, 18:04)
Schwarzkopf 10/1 + 10/0 ir 6% oksidanto. Gaila, kad nezinau kurie tiksliai, bet speju kad igoros. Tai va, merginos, tikrai nemanau kad reikia kankinti plaukus 9% ar net 12% kai galima tikrai kazka atrasti galiausiai. As pati begalybe dazu esu isbandziusi ir niekad nebuvau iki galo patenkinta, bet dabar dziaugiuosi nes plaukai tikrai labai svelnus, kokie ir pries dazyma buvo wink.gif

tikrai grazi spalvyte, reiks isbandyti. manau puse per puse maise su kitais dazais ir oxidanto dvigubai.
Atsakyti