Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(mejja @ 2013 12 12, 17:37)

Sveikos...

Kokias namie daromas kaukes pasiūlytumėte pažeistiems, išausėjusiems plaukams?  g.gif
Prieš gerus metus plaukai buvo balinti milteliais  verysad.gif Jau ir nurėžiau nemažai. Suprantu, kad kol visų neatsiauginsiu, tol sveikų plaukų neturėsiu. Bet gal įmanoma nors kiek juos atgaivinti?  g.gif
Bandžiau daug ir įvairių šampūnų, kondicionierių. Ir tas jūsų išgirtas Salerm priemones - nepadeda.

Labai isgritos ampules plaukams Dikson Ristrutturante. Geri atsiliepimai, ypac nepamainomas dalykas blondinems. As asmeniskai dar nebandziau, bet laukiu kaledu senelio, nes zinau kad tokias gausiu dovanu thumbup.gif labai noriu ir pati isbandyti.

QUOTE(reaana @ 2013 12 12, 20:26)

Ryt pirmą syk bandysiu uždažyt viiiisą galvą su Keune 1511 ir mažyte priemaiša 1517.. Nes labai pavargau sruoguot kas du mėnesius nes iiiiitin greit atauga, manau patogiau bus šaknis patepliot smile.gif))

As jusu vietoj to nedaryciau, jei galvojat dazyti vien tik del greitai ataugusiu saknu smile.gif As visa gyvenima daziau sruogelem (kas tris menesius man uztekdavo). Paskui kai sugalvojau nusitamsinti plaukus ir vel atsisviesinti, juos atsisviesinau tik visus dazydama (ne sruogelem). Ir is savo patirties galiu pasakyti, kad dazant visas saknis, atauge jos matosi daug labiau, nors buna tik menesis praejes. Jau maximum menesi galesit vaikscioti su ataugusiom saknim smile.gif o su sruogelem kitaip, jos isilieja ir palaipsniui tos saknys matosi. Dabar tikrai negrisiu prie visu saknu dazymo. TIK sruogeles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dioryte: 12 gruodžio 2013 - 23:02
QUOTE(Kašmyras @ 2013 12 12, 17:44)
Nežinau, kaip kokosų ALIEJUS gali džiovinti plauką, tikrai neįsivaizduoju. Mano priemonės nr. 1 yra natūralus, NERAFINUOTI aliejai ir jokie ten kosmetiniai, kur sumaišyti su alkoholiu. Kokosų, avokadų (ypač tinka dažytiems), makadamijos riešutų, argano, aguonų (galiukams), ricinos ir kviečių gemalų (skatina augimą), linų sėmenų  wub.gif  Taip pat skystas keratinas, sumaišytas su argano aliejumi smile.gif (toks jau būna pirkti)

Na va išbandžiau kokoso aliejų. Kažkas nerealaus bigsmile.gif
Prisibijau aš tų stebuklingų kaukių už stebuklingą kainą.. Efektas būna laikinas.

QUOTE(reaana @ 2013 12 12, 19:26)
Ryt pirmą syk bandysiu uždažyt viiiisą galvą su Keune 1511 ir mažyte priemaiša 1517.. Nes labai pavargau sruoguot kas du mėnesius nes iiiiitin greit atauga, manau patogiau bus šaknis patepliot smile.gif))
ir labai noriu, ir bijau... Kas dažot su šitais? Ar laaaabai stiprus šviesumas gaunasi?

Šaknis yra tekę dažyti su Keune 1517. Tikrai šviesi spalva gaunasi g.gif
Nepaguosiu, bet nudažius visą galvą, teks dažyti šaknis kas mėnesį smile.gif
Nors pačiai yra tekė sruogintis.. Nepatiko nors tu ką... Nemėgstu būti marga schmoll.gif
Atsakyti
skystas keratinas, sumaišytas su argano aliejumi smile.gif (toks jau būna pirkti)

kur?
Atsakyti
Prisijungsiu ir aš i jusu gausu buri 4u.gif .Savo spalvos dar neatradau ,o ieskojimai vos nesibaige nuplikimu ,tai štai jau trys mėnesiai vaikštau ataugusiomis šaknimis... verysad.gif Kadangi auginu vaikuti ir pokylių nelankau,tai apsimetu,kad nematau "dryžio" ant galvos rolleyes.gif Bet...šventės...taigi bandysiu wella illumina dažus(jei gausiu pirkt), truputi baisu, nes nežinau ar nukąs blink.gif Kažkada buvau dažiusi su koleston 12/96(berods tox) ir 9% peroxidu,tai netobula spalva buvo schmoll.gif
Oi,beje KUR GALIMA GAUTI TO SKYSTO KERATINO SU ARAGANO ALIEJUMI? KOKIA FIRMA IR KOKIA KAINA. LABAI DĖKOČIAU JEI PASAKYTUMĖT,NES PLAUKUČIAMS ŽIAURIAI REIK PAGALBOS aciuks.gif
Atsakyti
Na man laiko atžvilgiu nepatikdavo sėdėt po tris valandas su tom sruogom... Labai daug plaukų turiu smile.gif ir tas margumas... Tai vat, ką tik kirpėja mano pabėgo, pradžiovinau viršugalvį pažiūrėt kas darosi, ir rezultatu patenkinta:

user posted image

(gale dar matosi šlapi plaukai, tegu patys nudžiūva biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 13, 09:02)

Kirpyklinėse parduotuvėse būna, aš pati perku Junetoje. Jie turi ir tinklalapį.
Atsakyti
QUOTE(reaana @ 2013 12 13, 15:41)
Na man laiko atžvilgiu nepatikdavo sėdėt po tris valandas su tom sruogom... Labai daug plaukų turiu  smile.gif ir tas margumas... Tai vat, ką tik kirpėja mano pabėgo, pradžiovinau viršugalvį pažiūrėt kas darosi, ir rezultatu patenkinta:

user posted image

(gale dar matosi šlapi plaukai, tegu patys nudžiūva biggrin.gif)

O kokia jusu naturali spalva? Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Neturiu foto kad aiškiai matytusi ataugusios šaknys, bet jei žiūrint dar nedažytus plaukus, būdavo kažkas tokio smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

As irgi turiu sviesintus tiesius ir deja labai pazeistus plaukus. verysad.gif

Nežinau, kaip kokosų ALIEJUS gali džiovinti plauką, tikrai neįsivaizduoju. Mano priemonės nr. 1 yra natūralus, NERAFINUOTI aliejai ir jokie ten kosmetiniai, kur sumaišyti su alkoholiu. Kokosų, avokadų (ypač tinka dažytiems), makadamijos riešutų, argano, aguonų (galiukams), ricinos ir kviečių gemalų (skatina augimą), linų sėmenų  wub.gif  Taip pat skystas keratinas, sumaišytas su argano aliejumi smile.gif (toks jau būna pirkti)

Ar jums kokosu aliejus nepridejo plaukams geltonumo? Man jis kazkaip labai pridejo oranziniu atspalviu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reaana @ 2013 12 13, 21:56)
Neturiu foto kad aiškiai matytusi ataugusios šaknys, bet jei žiūrint dar nedažytus plaukus, būdavo kažkas tokio smile.gif

Kaip mano.. smile.gif Tik itariu, kad man nesigautu taip.. Maniskiai megsta "ryzeti" schmoll.gif Kiek nebandzius visko.. Kirpejas sako, kad neimanoma man tureti pilksvo atspalvio be milteliu doh.gif O kaip jusu plaukai, ar su kitais dazais buna i ryzuma??
Atsakyti
Su milteliais man šaknis ataugusias kasdavo ryžai... Tai tekdavo su pilkintoju draugauti smile.gif
O šiandien kirpėja prie keune 1511, įdėjo 1517, kuris ale kaip tik ir pilkina, o 1511 būna kartais į ryžumą kaip kam. Na ir gavosi taip:)
Kitokių blondiniškų dažų neteko bandyti, dar palyginus aš gan šviežia blondinė - nuo gegužės ar birželio biggrin.gif

Iš pilkintojų labai patiko:
user posted image

Tik tiek kad ilgokai laikyti, bet veikia kaip kaukė ir pilkintojas, plauaki minkštučiai švelnučiai, o ir nupilkina labai gražiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reaana @ 2013 12 14, 00:28)

Kitokių blondiniškų dažų neteko bandyti, dar palyginus aš gan šviežia blondinė - nuo

Aa, nu tai gal is tokiu laiminguju blondiniu, kurios neturi ryzumo bedos biggrin.gif O dejo 9% ar 12%? As visada su 9%..
Pas mus cia Koleston daugelis naudoja.. Naudojau ir as, bet nelabai tiko... Man uz visokius prof dazus turbut geriau Garnier 111 (berods toks numeris) blink.gif Nors nesinori pirkti supermarketiniu dazu.. verysad.gif
Atsakyti