Tiesa sakant nemaciau kokiu santykiu maise nei dazus nei oksidanta, bet linkus daugiau manyti kad ko gero dvigubai peroksido dejo. Jei kam idomu, kita karta dazant galesiu daugiau issiklausineti ir cia pasidalinti
Tiesa sakant nemaciau kokiu santykiu maise nei dazus nei oksidanta, bet linkus daugiau manyti kad ko gero dvigubai peroksido dejo. Jei kam idomu, kita karta dazant galesiu daugiau issiklausineti ir cia pasidalinti
pasiklauskit tikslaus dazu pavadinimo, nes swarckopf igora yra gal 2 rusiu ir dar pora rusiu kitu
man tai mistika cia kazkokia. o kokie jusu plaukai buvo? kelinto numerio mazdaug saknys?
Na, mistika ne mistika bet man suveike
Pradzioje netikejau pati, bet dabar jau tikrai patikejau. Kad ir kokie dazai ten bebutu, manau svarbiausias yra galutinis rezultatas, o man tikrai tinka, spalva patinka ir plauku nesugadino, nes kaip minejau per visa ilgi perbrauke. Na, o mano naturalus tai visada buvo tamsus 6 arba sviesus 5, bet pastaruoju metu del kazkokios priezasties pradejo svieseti tai dabar galeciau sakyti, kad 6. O kad patiketumete tai idedu visu plauku nuotrauka
http://www.part.lt/i...2488efdb483.jpg
http://www.part.lt/i...2488efdb483.jpg
QUOTE(balticafe @ 2013 12 18, 12:49)
cia priauginti plaukai?
40 gramu gale yra ideta, kad is nugaros galiukai neatrodytu ploni labai ir daugiau apimties butu. Jie matosi kur arciau kaklo is galo plaukai atmesti, tiesus labai kas man nelabai patinka, taciau ilgis mano visas. Prieky mazdaug tarp krutines ir bambos galai stovi. Daug kas klausia manes, tai sakau pusiau
Noreciau kad nebutu geriau, del to ir meginu atsiauginti visus ir rasti tinkamiausia dazymo buda nors ir dabar plaukai nera prastos bukles, taciau norisi vis geriau
sveiki, daziau su igora, nepasviesino
ryzi liko... manau jums i daziukus idejo sviesintojo kreminio
Man labai gaila, kad jums nepasiseke. Dabar as tokia kalta jauciuosi
Nors nemaciau, kad dar kazko piltu i dubeneli, bet rytoj pat nueisiu pas ta pacia kirpeja, kad issiaiskinciau ka tiksliai ten sumaise... ir jums galesiu rytoj parasyti
QUOTE(balticafe @ 2013 12 20, 01:36)
Nors nemaciau, kad dar kazko piltu i dubeneli, bet rytoj pat nueisiu pas ta pacia kirpeja, kad issiaiskinciau ka tiksliai ten sumaise... ir jums galesiu rytoj parasyti
Na tikrai ne kalta
QUOTE(balticafe @ 2013 12 20, 00:36)
nu nu, baikit, kokia dar kalta
reik isbandyti, bet gaila kad nepavyk, nes spalva jusu labai grazi... o turejau vilties
Sveikos merginos:) noriu pasidalinti atradimu. Tuo naudojuosi jau 6-7 mėn. P:erku milkshake kapsules ( nuplaunamas), bet jų nenupjaunu. Naudoju po kiekvieno plovimo po pusė ampulės. Super efektas.. Plaukai sveiki ir žvilgantys..
QUOTE(angela2004 @ 2013 12 20, 21:21)
Sveikos merginos:) noriu pasidalinti atradimu. Tuo naudojuosi jau 6-7 mėn. P:erku milkshake kapsules ( nuplaunamas), bet jų nenupjaunu. Naudoju po kiekvieno plovimo po pusė ampulės. Super efektas.. Plaukai sveiki ir žvilgantys..

turit omeny milkshake ampules?