Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Tiesa sakant nemaciau kokiu santykiu maise nei dazus nei oksidanta, bet linkus daugiau manyti kad ko gero dvigubai peroksido dejo. Jei kam idomu, kita karta dazant galesiu daugiau issiklausineti ir cia pasidalinti wink.gif
Atsakyti
Tiesa sakant nemaciau kokiu santykiu maise nei dazus nei oksidanta, bet linkus daugiau manyti kad ko gero dvigubai peroksido dejo. Jei kam idomu, kita karta dazant galesiu daugiau issiklausineti ir cia pasidalinti 

pasiklauskit tikslaus dazu pavadinimo, nes swarckopf igora yra gal 2 rusiu ir dar pora rusiu kitu ax.gif na ir maisymo santykio.

man tai mistika cia kazkokia. o kokie jusu plaukai buvo? kelinto numerio mazdaug saknys?
Atsakyti
Na, mistika ne mistika bet man suveike smile.gif Pradzioje netikejau pati, bet dabar jau tikrai patikejau. Kad ir kokie dazai ten bebutu, manau svarbiausias yra galutinis rezultatas, o man tikrai tinka, spalva patinka ir plauku nesugadino, nes kaip minejau per visa ilgi perbrauke. Na, o mano naturalus tai visada buvo tamsus 6 arba sviesus 5, bet pastaruoju metu del kazkokios priezasties pradejo svieseti tai dabar galeciau sakyti, kad 6. O kad patiketumete tai idedu visu plauku nuotrauka bigsmile.gif
http://www.part.lt/i...2488efdb483.jpg
Atsakyti
QUOTE(balticafe @ 2013 12 18, 12:49)

cia priauginti plaukai? smile.gif
Atsakyti
40 gramu gale yra ideta, kad is nugaros galiukai neatrodytu ploni labai ir daugiau apimties butu. Jie matosi kur arciau kaklo is galo plaukai atmesti, tiesus labai kas man nelabai patinka, taciau ilgis mano visas. Prieky mazdaug tarp krutines ir bambos galai stovi. Daug kas klausia manes, tai sakau pusiau blush2.gif Noreciau kad nebutu geriau, del to ir meginu atsiauginti visus ir rasti tinkamiausia dazymo buda nors ir dabar plaukai nera prastos bukles, taciau norisi vis geriau smile.gif
Atsakyti
sveiki, daziau su igora, nepasviesino sad.gif ryzi liko... manau jums i daziukus idejo sviesintojo kreminio smile.gif
Atsakyti
Man labai gaila, kad jums nepasiseke. Dabar as tokia kalta jauciuosi sad.gif Nors nemaciau, kad dar kazko piltu i dubeneli, bet rytoj pat nueisiu pas ta pacia kirpeja, kad issiaiskinciau ka tiksliai ten sumaise... ir jums galesiu rytoj parasyti
Atsakyti
QUOTE(balticafe @ 2013 12 20, 01:36)
Man labai gaila, kad jums nepasiseke. Dabar as tokia kalta jauciuosi sad.gif Nors nemaciau, kad dar kazko piltu i dubeneli, bet rytoj pat nueisiu pas ta pacia kirpeja, kad issiaiskinciau ka tiksliai ten sumaise... ir jums galesiu rytoj parasyti

Na tikrai ne kalta smile.gif Tiesiog kiekvienas plaukas skirtingas juk, vieni turi dayg to ryzo pigmento, kiti neturi visai.
Atsakyti
Kaip ir žadėjau:
Natūrali spalva
user posted image
Milteliai+6%, po neseno sruoginimo. Tačiau laikui einant tamsėja spalva doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(balticafe @ 2013 12 20, 00:36)

nu nu, baikit, kokia dar kalta smile.gif
reik isbandyti, bet gaila kad nepavyk, nes spalva jusu labai grazi... o turejau vilties wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos:) noriu pasidalinti atradimu. Tuo naudojuosi jau 6-7 mėn. P:erku milkshake kapsules ( nuplaunamas), bet jų nenupjaunu. Naudoju po kiekvieno plovimo po pusė ampulės. Super efektas.. Plaukai sveiki ir žvilgantys.. smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angela2004 @ 2013 12 20, 21:21)
Sveikos merginos:) noriu pasidalinti atradimu. Tuo naudojuosi jau 6-7 mėn. P:erku milkshake kapsules ( nuplaunamas),  bet jų nenupjaunu. Naudoju po kiekvieno  plovimo po pusė ampulės. Super efektas.. Plaukai sveiki ir žvilgantys.. smile.gif wub.gif

turit omeny milkshake ampules?
Atsakyti