Dabar perskaiciau visa tema tai pastebejau kad visi giria labai Loreal Extreme Platinum Blonde ir Garnier 111 atspalvio dazus, man idomu kas gautusi ant manes, jei man net keune 1517 su 12 % peroksidu naturalias ataugusias saknis nuryzina
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 28, 18:12)
Saltu atspalviu dazuose yra melyno pigmento, tai ant geltonu/ryzu plauku gali gautis zalia. Mama buvo su nuemeju nusiemusi ruda spalva ir tapo oranzine ir tada nepasitarus nusidaze plaukus ledine blondine, gavosi zaliai pilka
O as vakar savo geltonas saknis nudaziau garnier 111 ir visai neblogai, uzgesino geltona, tapo siaudu spalvos, bet kur jau balti plaukai gavo dazu tapo melyni
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 01 29, 13:06)
O as vakar savo geltonas saknis nudaziau garnier 111 ir visai neblogai, uzgesino geltona, tapo siaudu spalvos, bet kur jau balti plaukai gavo dazu tapo melyni
bet jau po vieno plovimo melynumas sumazejo, vadinasi atsiplaus, na tikiuosi 
As irgi siandien Garnier 111 dazus nusipirkau, bandysiu siom dienom dazyt savo ryzai pilkai neaiskias plauku saknis, tikiuosi pades, galesiu ikelti foto kas gausis
Va galiu parodyt kaip pas mane dabar saknys atrodo, ir cia jos tokios jau po dazymo su keune 1517, naturalus plaukai dar nespejo ataugti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 29, 14:19)
As irgi siandien Garnier 111 dazus nusipirkau, bandysiu siom dienom dazyt savo ryzai pilkai neaiskias plauku saknis, tikiuosi pades, galesiu ikelti foto kas gausis
Bet pas mane ir ant visu plauku yra nuryzejusiu sruogu, kazin ar padetu sitie patys dazai ir joms ? Pas mane naturalus plaukai tamsiai rudi, ir ilgus metus buvo dazomi, dazniausiai ivairaus atspalvio ruda, kai nutariau tapti blondine, kirpeja nuiminejo plauku spalva su milteliais, tada daze Keune dazais nr 1517, su milteliais plaukai jau buvo nuimami 3 kartus, t.y. buvo jau trys dazymai, bet liko ryzesniu sruogu, su milteliais jau nebenoriu zaist, Keune 1517 ryzumo nenugramdo iki galo, o naturaliu ataugusiu saknu isvis nepaima, tai net nebezinau kaip ta ryzuma nugramdyt ne tik nuo saknu bet ir nuo visu plauku:hm
Va galiu parodyt kaip pas mane dabar saknys atrodo, ir cia jos tokios jau po dazymo su keune 1517, naturalus plaukai dar nespejo ataugti

Pas jus dar tos saknys ne tokios ryzos, dar cia beveik bedos nematau
Bet vis tiek nenusviesino iki mano milteliais nubalintu plauku, manau teks buti tokiai truputi tamsesnei, nes milteliu nenoriu, o kiti dazai mano tamsiu plauku nenuima
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 01 29, 15:20)
Bet vis tiek nenusviesino iki mano milteliais nubalintu plauku, manau teks buti tokiai truputi tamsesnei, nes milteliu nenoriu, o kiti dazai mano tamsiu plauku nenuima 
o kokius dazus bandet, kurie jums nenuime jusu tamsiu plauku ?
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 29, 15:33)
Bandziau jau visu firmu parduotuvinius dazus, syoss sviesintojas graziai nusviesino, bet ten milteliai, lb pakenke
Katik nusidaziau Garnier 111 tai saknis pasviesino, bet ne iki baltumo, saknys atrodo geriau..bet ten kur pakliuvo ant baltesniu plauku dabar sviecia melynai violetines sruogos, jau nebezinau ka bedaryt tikiuosi nusiplaus
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 29, 18:25)
Katik nusidaziau Garnier 111 tai saknis pasviesino, bet ne iki baltumo, saknys atrodo geriau..bet ten kur pakliuvo ant baltesniu plauku dabar sviecia melynai violetines sruogos, jau nebezinau ka bedaryt tikiuosi nusiplaus 
Taip pat kaip ir man
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 01 29, 19:25)
Taip pat kaip ir man
Na as jau du kartus galva ploviau, tai tikrai nyksta tas melynumas, ziuresim kaip bus po kokiu 5 plovimu
bet vat saknys vistiek nepakankamai nueme, nors gal kai kita menesi dazysim ir istepsim sitas paaugusias jau saknis, gal jas pasviesins? 
As antra kart galva isploviau po dazymo ir man jau beveik nuplove ta melynuma , nors dar nedaug liko, bet tikiuosi po sekancio plovimo isvis atsiplaus
Man irgi ne iki galo nueme saknis, bet rezultatas geresnis nei pries tai
QUOTE(*NeiDa* @ 2014 01 01, 18:56)
As dabar jais dazausi, praejo menesis po dazymo, sakyciau gana greitai plaunasi, plaukai tapo rusvi
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 05 08, 20:14)
gal yra daugiau bandziusi siuos dazus?
sudomino lb. Zada jokio geltonumo,idealia platinos spalva. Idomu grauzia oda? Spalva gaunas tobulai platinos salto atspalvio?

va as dazau su soy 4 plex ir nekeisiu i nieka, bet neturejau 12 proc oksidanto, tik 9, tai sumasciau kad dar tuos lorealius parduotuvinius uzsidesiu ant virsaus :/ tai dbr taip galva griauzia, kad prasikeikiau... geriau jau kita syki nepagailesiu tu 8 svaru uzsissakysiu is amerikes vel stipresni oksidanta
QUOTE(In hell @ 2013 05 13, 14:07)
Išbandžiau ir palieku atsiliepimą.
L'oreal prefesonel priemonė dažytiems plaukams (su beige atspalviu)
Po panaudojimo plaukai švelnūs, lengvai tvarkomi, o spalva
Žodžiu, gavau tai, ko tikėjausi. Mano spalva buvo šviesi, kvietinė, į gelsvumą. Po panaudojimo spalva tapo tokia graži pudrinė, labai gražus atspalvis. Užsipirkau daugiau

Mano išbandytas atspalvis - 13. Knieti ir 2 arba 34 pamėginti
L'oreal prefesonel priemonė dažytiems plaukams (su beige atspalviu)
Po panaudojimo plaukai švelnūs, lengvai tvarkomi, o spalva
Žodžiu, gavau tai, ko tikėjausi. Mano spalva buvo šviesi, kvietinė, į gelsvumą. Po panaudojimo spalva tapo tokia graži pudrinė, labai gražus atspalvis. Užsipirkau daugiau

Mano išbandytas atspalvis - 13. Knieti ir 2 arba 34 pamėginti
vau, ikakras tas 13 butu ko man reikia, nes mano dazai puikiai nudazo man, bet su laiku vistiek pagelsta ta spalva. O sakykit ar nepadaro purvino atspalvio arba salto tokio? nes tie visi violet ir blue tai man tragiskai netinka

va taip man gaunas, saknys visada kazkiek geltonesnes, bet ne visciuko is veido nemusa tikrai, o kadangi as dazau karta i menesi, tai bedazsant tos kur geltonesnes uzsidazo iki baltumo