daziau Alfaparf, tai plaukai zvilgantys buvo, bet ryzi
bet cia jau mano beda su tuo ryzumu
Mano naujas atradimas - Wella Illumina, tikrai blizga plaukai, minksti ir svelnus
Mano beda irgi su ryzumu deja.. Tai ir renkuosi dabar tokius labiau auksinius atspalvius ar sviesiai ruda, kur tas ryzumas nemaisytu. Nes esu dazius ir su 12%, ir su violetiniais, melynais atspalviais dazuose, kad maskuotu ta ryzuma. Dvi savaites max. ir lenda jis man, ar visi plaukai butu dazyti, ar sruogelem
Tie sampunai irgi stebuklo nedaro. Na tiesiog taip yra, ir pagal tai atsizvelgiant tikrai galima grazia spalvyte issirinkt, kad ir tiktu, ir patiktu
Bet pirmam kartui visgi eiciau kas kirpeja. Ji matys, ka su kuo maisyt, kiek % reikia ir panasiai. Nes jie gaunas siek tiek tamsesni. Spalvu yra graziu, tiek is saltu, tiek is siltu tonu, bet graziausi atspalviai gaunasi sumaisyti is poros ar daugiau spalvu. Internete esu radus ir formules dazymo is salongeek.com
Mano beda irgi su ryzumu deja.. Tai ir renkuosi dabar tokius labiau auksinius atspalvius ar sviesiai ruda, kur tas ryzumas nemaisytu. Nes esu dazius ir su 12%, ir su violetiniais, melynais atspalviais dazuose, kad maskuotu ta ryzuma. Dvi savaites max. ir lenda jis man, ar visi plaukai butu dazyti, ar sruogelem
Bet pirmam kartui visgi eiciau kas kirpeja. Ji matys, ka su kuo maisyt, kiek % reikia ir panasiai. Nes jie gaunas siek tiek tamsesni. Spalvu yra graziu, tiek is saltu, tiek is siltu tonu, bet graziausi atspalviai gaunasi sumaisyti is poros ar daugiau spalvu. Internete esu radus ir formules dazymo is salongeek.com
dazau su Goldwell. patinka. plaukai minkstuciai, zvilgesio turi.
QUOTE(Jolk@ @ 2014 04 15, 13:59)
dazau su Goldwell. patinka. plaukai minkstuciai, zvilgesio turi.
O Goldwell kokiais, nes yra kelių rūšių?
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 15, 11:59)
Mano naujas atradimas - Wella Illumina, tikrai blizga plaukai, minksti ir svelnus
Mano beda irgi su ryzumu deja..
Mano beda irgi su ryzumu deja..
Turiu ir aš šią problemą
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 15, 10:59)
Internete esu radus ir formules dazymo is salongeek.com
Internete esu radus ir formules dazymo is salongeek.com
Del illuminos visiskai pritariu, negaliu atsidziaugti jais.
O dar formuliu galima rasti sitam bloge: http://www.lily.fi/b...us#comment-form. Buna arba aprasyme, arba komentaruose. Tik gaila, kad suomiskai viskas, bet siais laikais gi ne problema issiverst
QUOTE(Adera777 @ 2014 04 15, 13:31)
O Goldwell kokiais, nes yra kelių rūšių?
tophic lyg jie vadinas
Merginos, o kokiais numeriais dažotės, ar pačios, ar kirpyklose, jei pačios tai ar maišote kelias spalvas?
(man tinkanti/patinkanti spalva dark blonde hair ,bet tas ryžumas, kai pradėjau dažyti dažnai kiša koją (kol nedažydavau, to nebudavo).
Papildyta:
Ačiū
Pardavėja apie šiuos ir kalbėjo, kad daug kam patinka, norėjau įsitikinti. Tik norimos spalvos neturėjo, tad ir nenusipirkau. O be to oksidatorius pas juos po litrą (Žalgirio 88, Vilnius), pabandymui kaip ir per daug (jei nepatiktų ir nebepirkčiau dažų).
Papildyta:
Dabar ir Wella Illumina sukasi galvoje
, kaip sunku išsirinkti, reikės kažkuriuos bandyti. Wellos mačiau spalvyčių labai gražių yra. O lyginant Wella ir Loreal, kurie švelnesni, mažiau sausina, kenkia plaukams.
(man tinkanti/patinkanti spalva dark blonde hair ,bet tas ryžumas, kai pradėjau dažyti dažnai kiša koją (kol nedažydavau, to nebudavo).
Papildyta:
QUOTE(Jolk@ @ 2014 04 15, 20:29)
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 15, 11:59)
QUOTE(Atari. @ 2014 04 15, 19:25)
Dabar ir Wella Illumina sukasi galvoje
QUOTE(Adera777 @ 2014 04 16, 08:53)
Adera, isbandyk Wella Illumina, man jie zymiai geresni nei Wella Koleston ( koleston labiau tokios matines spalvos, na matosi, kad tai dazyti plaukai), L`oreal irgi patiko, tik sunku su spalvom budavo ant mano plauku. Nes maisyt turejau. Wella gan naturalios spalvos, daug blizgesio
Atari ydetas psl. super, aciu labai
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 16, 09:33)
Adera, isbandyk Wella Illumina, man jie zymiai geresni nei Wella Koleston
Ačiū, Egliukasz, už patarimus, o ar galėtum dar palyginti Wella Illumina ir Alfaparf?
QUOTE(Adera777 @ 2014 04 16, 10:00)
Ačiū, Egliukasz, už patarimus, o ar galėtum dar palyginti Wella Illumina ir Alfaparf?
Alfaparf mano buvo labai mylimi ir visiems rekomenduoti, sviesus atspalviai vistiek atsiplaudavo y ryzuma, o color jeans beamoniakiniai daug blizgesio ir spalvos suteikdavo. Bet Wella Illumina tiesiog pazangesnes technologijos..Na nemoku papasakot. Nusidaziau plaukus - nei tai ypatingai dailius, nei tai labai sugadintus, bet jausmas buvo kaip po geros kaukes: puikiai sukavos, isdziovinus blizgesio daug ir spalva puiki. Plaukai minkstuciai, nieko jau nebedejau, nei chi silko ant plauku galiuku, nes tiesiog viskas ir taip labai gerai buvo
QUOTE(Atari. @ 2014 04 15, 18:25)
Kokia jus spalva dazot?
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 16, 10:16)
Wella Illumina tiesiog pazangesnes technologijos..
Gal foto kokia turit, labai idomu kaip atrodo plaukuciai