Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 02, 20:02)
Na ka, rodau, kaip spalva atrodo po 4 savaiciu 4u.gif

Nuo balciausiu sruogeliu viskas nusiplove doh.gif

Egliukasz, o man gražu, kai tos baltos sruogelės ir lieka šviesesnės 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Buttuke @ 2014 06 03, 08:24)
Taigi "ant dienu" dazysiu savo plaukus.
Kaip is 9% oksidanto padaryti 3%?

Būtų labai įdomu pamatyti rezultato nuotraukas, nes mane domina 4u.gif
Dėl oksidanto, jei neklystu, galima skiesti - 1 dalis oksidanto (9%) ir 2 dalys vandens, bet merginos gal patikslins, nesu 100% tikra blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 06 03, 09:10)
Egliukasz, o man gražu, kai tos baltos sruogelės ir lieka šviesesnės  4u.gif  mirksiukas.gif

Kazkaip realybej neatrodo graziai, ypac kai plaukai palaidi g.gif Na bet turiu laiko iki kito dazymo dar pagalvot, ka darysiu. Tik pastebejau viena dalyka - kadangi sie dazai nei kiek nepasausino plauku dazymo metu, saknys vel baisiausiai riebaluojas doh.gif Antra diena jau be sauso sampuno iseit kazkur be sansu schmoll.gif Ydomu, kas ten prideta y juos rolleyes.gif Mano plaukai riebus labai, patikdavo, kad sruogelem nusidazius isvaiksciodavau 3-4 dienas be problemu neplovus galvos cool.gif

Buttuke, tu cia nori padaryt tuos 3% galams dazyt? 4u.gif
Atsakyti
Egliukazz bent jau foto tai man viskas kaip ir liuks atrodo ax.gif
Atsakyti
man irgi sruogeles grazu.

QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 03, 09:22)
Kazkaip realybej neatrodo graziai, ypac kai plaukai palaidi g.gif Na bet turiu laiko iki kito dazymo dar pagalvot, ka darysiu. Tik pastebejau viena dalyka - kadangi sie dazai nei kiek nepasausino plauku dazymo metu, saknys vel baisiausiai riebaluojas doh.gif Antra diena jau be sauso sampuno iseit kazkur be sansu schmoll.gif Ydomu, kas ten prideta y juos rolleyes.gif Mano plaukai riebus labai, patikdavo, kad sruogelem nusidazius isvaiksciodavau 3-4 dienas be problemu neplovus galvos cool.gif

Buttuke, tu cia nori padaryt tuos 3% galams dazyt? 4u.gif

na kiek snekejau su pardaveja ir savo kirpeja, kad saknis dazyt 9%, o likusius plaukus 3%. bet galvoju, kad gal man su 9% visus plaukus tepti iki galiuku, nes ties viduriu plaukai tamsesni ir sunkiai ten nukanda spalva. Ir nezinau kap cia dary. ar nutepus saknis tepti likusius plaukus, ar nudazyt saknis, tada issiplauti galva, isdziuti, ir tada dazyt visus plaukus? kadangi neprofesionale dazyt, tai bijau, kad nebutu per ilgai saknys nuteptos unsure.gif
na siandien bandysiu sruoga nutepti, ziuresiu kas gausis, o ryt dazysiu jei viskas ok
Atsakyti
Gavosi štai kas. Ryžos šaknys doh.gif maišiau 30proc. 10nr ir 70proc 10.21, ir 1:2 dažus su oksidantu. Nežinau dabar net ką daryt biggrin.gif gal ant viršaus dažyti 10.21 g.gif o gal ideti tu sviesinamuju milteliu g.gif

user posted image
Atsakyti
Buttuke, kiek laiko islaikei dazus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 04, 09:43)
Buttuke, kiek laiko islaikei dazus? g.gif

~40min. na tik visa galva dazant deciau maisiuka-kepure, ir gal net ranksluosciu apviniociau.
dar siandien pagalvojau, kad dazyti tik saknis reiktu, tada gal ne taip skirtusi spalva ataugusiu ir likusiu plauku, o paskui visus su 3%.
Zodziu eksperimentai vyksta
Atsakyti
Bet tai keista, kad su 10.21 tokios ryžokos šaknys gavosi, nes gi ir 2, ir 1 (po kablelio dažų numeryje) turėtų "gesinti" tą ryžumą, geltonumą g.gif
Atsakyti
Kodel keista? Jei 9% tiesiog per silpnas, arba tas ryzas pigmentas toks ykyrys kaip pas mane, tai dar ir ne taip gali gautis. Prasiplaus siek tiek y sviesesne puse per pora savaiciu, bet dar pabandyk perbraukt 10.21 su 3% per viena sruoga ir ziurek, kaip gausis, ar neykibs per smarkiai atspalvis g.gif Cia apsidraudimui tiesiog 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, dažų temoje man neatsako niekas, čia matau aktyvesnės merginos bendrauja, gal padėsite. smile.gif
Susidūriau su kėblumais grįždama iš vid. blondinės (7-8) prie 9 lygio. Nusipirkau Wella Koleston 10/04+9%, dažiau visus plaukus ir likau kuo buvau, tik šaknis sulygino su nuaugusiais. doh.gif Pasiskaičiau, kad Wella 9-10 lygis skirtas tik tonuoti ant jau šviesintų plaukų. Bet kai kažkada dažydavau su Green Light Luxury ant 9nr šviesumo, man per 2-3 plovimus spalva nusiplaudavo (ir tada, ir dabar siekiu 34 (43) atspalvio).
Taigi, dilema dabar, ar šviesinti tuos plaukus tiesiog kokiais John Frieda (parduotuviniai visada nušviesina, kiek reikia) ir tonuoti su Wella vėliau, ar kankintis vėl bandant tą 10nr+atspalvis su 9%? Ir jei atgausiu 9nr su parduotuviniais, tai taip išeina būsiu pasmerkta vėl gražią spalvą tik savaitę turėti, nes nuo šviesintų nusiplaus (čia matau yra nuo to kenčiančių)?
Ir ar visada jau šviesintus galus dažote 3%, ar karts nuo karto nepakartojat viso dažymo su šaknų peroksidu? Gal su stipresniu spalva ilgiau laikytųsi...
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 06 03, 09:10)
Būtų labai įdomu pamatyti rezultato nuotraukas, nes mane domina  4u.gif
Dėl oksidanto, jei neklystu, galima skiesti - 1 dalis oksidanto (9%) ir 2 dalys vandens, bet merginos gal patikslins, nesu 100% tikra  blush2.gif  smile.gif

ar tikrai sitoks skiedimas is 9% i 3%?
pasikonsultavus dar karta daziau su 12.11 dazais. Prie saknu vis vien gavosi ryzai, galvoju arba pasiplaus dar, arba pradziai sruogyte noriu pabandyti su 10.21 ir 3%. O kiek skiesti dazus ir 3% oksidanta? 1:1,5 ar 1:2? g.gif

p.s. nuotraukos veliau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(..seNse.. @ 2014 06 04, 23:14)
Sveikos, dažų temoje man neatsako niekas, čia matau aktyvesnės merginos bendrauja, gal padėsite. smile.gif

as visiskai nekompetetinga atsakyti i jusu klausima mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti kokiais dazais pati dazau plaukus. Gal pravers toms, kurios dazot sruogelem milteliais. Man daze kirpeja su keune milteliais ir 6 ar 9 (nu dabar niekaip neprisimenu) proc. peroksidu, ir nenueme ta spalva. Nu geltona gaudavosi, nors tu ka. Dabar nesuosi pati savo dazus, kurie vadinasi Joico Vero Light milteliai ir 6 proc kremoksidas, ir rezultatu esu patenkinta labiau. Galvoju bandyti netgi 9 proc. gal dar sviesesni bus smile.gif
Atsakyti