Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(BlackDhalia @ 2014 05 24, 15:05)
Sveiki  4u.gif
toki klausimeli uzdaviau ir kitoje temoje, bet niekas atsakyti nenori  lotuliukas.gif  gal kas paaiskinsit blondinei kaip be peroksido galima naturalius tamsaus asfalto spalvos plaukus pasviesinti iki tarkim 8 ar 9nr kas atrodo yra naturali siaudu/smelio blondine. Nenoriu peroksido, jau labai pakenke, bet tik su milteliais svieseju i normalia sviesia spalva, kiek teko dazytis namie ir kirpykloje su augaliniais tai ryza lieku. gal kas zinote, kap tokiais atvejais reikia sviesinti plaukucius?  blush2.gif

nemanau kad imanoma pasviesinti tiek naturaliom priemonem. Man geriausiai sviesina alyvu aliejus. Issitepi plaukus ir ant saules. Pasvieseja graziai kokiais dviem tonais jei keletą kartų kelias valandas pasėdi prieš saulę. Bet jei pas jus tamsaus asfalto spalva tai tikrai iki Nr.9 nepasviesins. As dabar savo nualintus plaukus dazau 3 proc peroksidu. Padaro juos tokius svelniai ryzus, o tada tona uzdedu. Visai graziai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(@Fresh @ 2014 05 25, 04:03)
nemanau kad imanoma pasviesinti tiek naturaliom priemonem. Man geriausiai sviesina alyvu aliejus. Issitepi plaukus ir ant saules. Pasvieseja graziai kokiais dviem tonais jei keletą kartų kelias valandas pasėdi prieš saulę. Bet jei pas jus tamsaus asfalto spalva tai tikrai iki Nr.9 nepasviesins. As dabar savo nualintus plaukus dazau 3 proc peroksidu. Padaro juos tokius svelniai ryzus, o tada tona uzdedu. Visai graziai gaunasi.

O kokia spalva dedate ir kokia gaunates galutiniame rezultate? 4u.gif Beje o jus naturaliai tamsi?
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 05 25, 12:59)
O kokia spalva dedate ir kokia gaunates galutiniame rezultate?  4u.gif  Beje o jus naturaliai tamsi?

tamsi as. Dazau su Ion dazais Nr.9N ir 3% peroksidu. Mano plaukai linke ryzuma, tai as gaunuosi tokia sviesiai ryza. Tada maisau Wella tonerius T10 ir T18. Gaunasi tokia naturali sviesi spalva.
Atsakyti
QUOTE(@Fresh @ 2014 05 25, 18:50)
tamsi as. Dazau su Ion dazais Nr.9N ir 3% peroksidu. Mano plaukai linke  ryzuma, tai as gaunuosi tokia sviesiai ryza. Tada maisau Wella tonerius T10 ir T18. Gaunasi tokia naturali sviesi spalva.

Iš kur Wella tonerius perkate?
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2014 05 21, 23:23)

o jeigu nusikirpti 10 cm, atrodys kaip ombre dazyta arba tik pavirsinius plaukus peroksido sruogom pasviesinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilia143: 26 gegužės 2014 - 10:30
QUOTE(aprilia143 @ 2014 05 26, 11:27)
o jeigu nusikirpti  10 cm, atrodys kaip ombre dazyta arba tik pavirsinius plaukus peroksido sruogom pasviesinti?

Ačiū, plaukus auginu biggrin.gif sruogom dažiau prieš tai - netenkina manęs toks variantas, be to, pati sau sruogom tikrai nenusidažyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 05 26, 08:45)
Iš kur Wella tonerius perkate?

Drauge man is USA atveza rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 05 17, 22:01)
Oksidanto didesnis kiekis nereiskia, kad plauka paims stipriau. Tam yra oksidanto stiprumas procentais. 1 dalis duos intensyvu atspalvy, 2 dalys duos svelnesny. Pvz. su 9.21 ir viena dalim oksidanto plaukai gausis labai salto atspalvio, gal vos vos netgi y melsvuma/violetuma, po to apsiplaus y siltesny. 2 dalys su 9.21 duos svelnesny rezultata, be to intensyvaus saltumo 4u.gif Tikiuos siek tiek aiskiau 4u.gif

Aciu 4u.gif Pabandziau su 2 dalimis oksidanto (3 proc) nusitonuoti plaukus 9,21 atspalviu, tai gerai kad pirma pabandziau ant vienos sruogos doh.gif saknys, kurios balintos yra sviesinamaja pasta, violetine spalva gavosi, matyt pas mane labai poreti plaukai, sugere viska i save, jau nebe pirmi dazai kuriuos bandau ir kurie mane nudazo violetine/melsva spalva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 30 gegužės 2014 - 09:50
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 30, 10:48)
Aciu  4u.gif  Pabandziau su 2 dalimis oksidanto (3 proc) nusitonuoti plaukus 9,21 atspalviu, tai gerai kad pirma pabandziau ant vienos sruogos doh.gif saknys, kurios balintos yra sviesinamaja pasta, violetine spalva gavosi, matyt pas mane labai poreti plaukai, sugere viska i save, jau nebe pirmi dazai kuriuos bandau ir kurie mane nudazo violetine/melsva spalva g.gif

Uztai, kad renkiesi saltus atspalvius labai 4u.gif 2 yra violetas, 1 yra pilkumas melsvas. Tai jei poreti plaukai, taip ir gaunas. Veliau prasiplauna. Bet jei nesinori tokiai vaiksciot, geriau rinktis 9.23 - pasiltintas violetas, bet vistiek pakankamai saltas gaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 05 24, 14:05)
Sveiki  4u.gif
toki klausimeli uzdaviau ir kitoje temoje, bet niekas atsakyti nenori  lotuliukas.gif  gal kas paaiskinsit blondinei kaip be peroksido galima naturalius tamsaus asfalto spalvos plaukus pasviesinti iki tarkim 8 ar 9nr kas atrodo yra naturali siaudu/smelio blondine. Nenoriu peroksido, jau labai pakenke, bet tik su milteliais svieseju i normalia sviesia spalva, kiek teko dazytis namie ir kirpykloje su augaliniais tai ryza lieku. gal kas zinote, kap tokiais atvejais reikia sviesinti plaukucius?  blush2.gif

sudrekint plaukus ir pries saule dziovint. mano dukra, kai buvo moksleive, taip darydavo. tai mociute, t.y. mano mama net bardavo mus abi, kad leidziu tokiai jaunai plaukus sviesina, niekaip negaledavo patiket, kad tai tik saules pagalba pasviesinti.ir senais laikais tokiu budu moterys sviesindavo plaukus.
Atsakyti
Na ka, rodau, kaip spalva atrodo po 4 savaiciu 4u.gif

Nuo balciausiu sruogeliu viskas nusiplove doh.gif

user posted image

Saknys kaip ir ok, kiek buvo atauge ir nudazyti, tai graziai ir issilaike sakyciau g.gif

user posted image

Atsakyti
O as buvau cascadoj, ir pasiseke man, kad pardaveja blondine, kuri pati sviesinasi. taigi su jos patrtim ir patarimais, bei mano pasirinkimu, pirkau 10 ir 10.21 dazus bei 9% oksidanto. truputi abejoju del 10.21, nes as noriu pilku plauku, bet patikino mane, kad violetine tikrai nebusiu. Taigi "ant dienu" dazysiu savo plaukus.
Kaip is 9% oksidanto padaryti 3%?
Atsakyti