Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

user posted image

na vis tik įkeliu nuotrauką. kaip matosi, plauku vidurys tamsesnis(plaukai tik išplauti, nešukuoti, neformuoti)
įsivaizduoju, kad nuimti spalvą reikėtų iki tų tamsiųjų pabaigos. t.y. 2/3 plauko, link galiukų galima šukom prabraukti. Paskui ant viršaus dažyt kitą spalvą, smėlio gal, kad plaukai nebūtų per daug balti, o dar baisiau geltoni. turiu pilkinančią plaukų kaukę.
Skambinsiu kirpėjai atšaukti vizitą, pasiklausiu kaip dažyt. buvom sutarusios, kad kartą apsilankysiu pas ją ir pirksiu iš jos dažus su instrukcija kaip dažytis. bet va pasisuka viskas kitaip g.gif
eksperimentuoti su kitomis kirpėjomis nenoriu, bet, aišku, ne ką drąsiau eksperimentuoti pačiai blink.gif

kaskadoj man patartų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2014 05 21, 23:23)
kaskadoj man patartų? unsure.gif

Labai tuo abejoju g.gif
Atsakyti
As daziausi pas Auksuole, DI&ED grozio namuose ( ant kalno, tam paciam pastate, kur Nagavita). Del spalvu tai patiko, kad tikrai klausesi ko noriu, parodziau, kokias spalvas maisyt noreciau, ji ta ir padare. Norejau vasarai pasikeist, a la apricot ar strawberry blonde biggrin.gif

user posted image

Fotografuota ne siai temai, na bet plauku spalva matos. Kirpom tik galus, nes atsiaugineju iskarpyma baisu doh.gif Labai patenkinta spalva, nors is pradziu buvo totalus sokas smile.gif

Maise 8/38 (25 gr.), 8/05 (20 gr.), 10/05 ( 15 gr.), 9/43 (15 gr.) su 6% saknim, galai kadangi sviesinti, dejo Postcolor, tai % realiai mazesnis.

Buttuke, skambink kirpejai ir klausk 4u.gif Jei nesijauti, kad galetum sutvarkyt pati, tai ir nedaryk 4u.gif Nors geriau tikrai butu nueit pas ja, kad sutvarkytu, o tada tik saknis dazyt, nes visgi tavo nera paprastas dazymas, spalva sulygint ner taip lengva unsure.gif
Atsakyti
Egliukaz, niu zinok man irgi labai patinka tavo spalva sita, as irgi tokios noreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 05 23, 11:59)
As daziausi pas Auksuole, DI&ED grozio namuose . . .

Spalva labai tinka, tikrai gražu, man pačiai tokia nelabai tiktų, esu bandžiusi.
Ačiū už išsamią informaciją 4u.gif
P.S. Bet jau akių gražumas ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos, spalva realybej dar sviesesne ir ryskesne smile.gif Bet vargsiu su saknu dazymu, nes labai skirias nuo naturaliu, tai tiesiog pasidziaugsiu per vasara turbut, po to kazka kito galvosiu smile.gif
Aciu uz komplimenta akims, akiu spalva - freshlook sea green 4u.gif biggrin.gif Reali mano spalva yra sviesiai zalia, cia tik y darba pasipuosiu karts nuo karto blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 05 23, 14:41)
Aciu merginos, spalva realybej dar sviesesne ir ryskesne smile.gif Bet vargsiu su saknu dazymu, nes labai skirias nuo naturaliu, tai tiesiog pasidziaugsiu per vasara turbut, po to kazka kito galvosiu smile.gif

prisidedu prie pagyru plauku spalvai. Labai grazi. Bet dar pasiplaus gerokai, idomu, kaip tada atrodys.
Atsakyti
Merginos, o gal kuri dazot sruogelem priaugintus plaukus? Galvoju apie plauku priauginima, bet kaip ten sruogelem paskui juo dazo? Ar cia jau bendrai visa galva reikia...? Gal kas su tuo susiduret? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atari. @ 2014 05 23, 23:37)
prisidedu prie pagyru plauku spalvai. Labai grazi. Bet dar pasiplaus gerokai, idomu, kaip tada atrodys.

Galesiu po poros savaiciu ydet - manau tikrai nusiplaus daug, bet saknys liks ryzesnes, kur jau buvo atauge, nes per visa ilgy sruogeles turejau, nuo ju dazai pirmiausiai ir nueis smile.gif Siaip galeciau naudot tuos visus kondicionierius spalvai palaikyt ir t.t., bet tokios spalvos nepalaikys g.gif Nebuna daug yvairiu atspalviu, tai geriau pataupysiu pinigus ir nusitonuosiu veliau smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
toki klausimeli uzdaviau ir kitoje temoje, bet niekas atsakyti nenori lotuliukas.gif gal kas paaiskinsit blondinei kaip be peroksido galima naturalius tamsaus asfalto spalvos plaukus pasviesinti iki tarkim 8 ar 9nr kas atrodo yra naturali siaudu/smelio blondine. Nenoriu peroksido, jau labai pakenke, bet tik su milteliais svieseju i normalia sviesia spalva, kiek teko dazytis namie ir kirpykloje su augaliniais tai ryza lieku. gal kas zinote, kap tokiais atvejais reikia sviesinti plaukucius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 05 24, 15:05)

Nebent naturaliom priemonem, isdziovins plauka ne ka maziau ir nenusviesins, kaip jus norit. Tie patys augaliniai maisomi su peroksidu, tik silpnesniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 05 24, 10:16)
Galesiu po poros savaiciu ydet - manau tikrai nusiplaus daug, bet saknys liks ryzesnes, kur jau buvo atauge, nes per visa ilgy sruogeles turejau, nuo ju dazai pirmiausiai ir nueis smile.gif Siaip galeciau naudot tuos visus kondicionierius spalvai palaikyt ir t.t., bet tokios spalvos nepalaikys g.gif Nebuna daug yvairiu atspalviu, tai geriau pataupysiu pinigus ir nusitonuosiu veliau smile.gif

jei netingesi, butinai idek! Va butent del to ir prasau, idomu, kaip kitiems, nes bent jau nuo mano plauku tamsesnes spalvos gana stipriai nusiplaudavo. Bet neabejoju, kad bus vistiek grazu, tik naturalesne spalva liks.
Atsakyti