QUOTE(R@mint@ @ 2014 03 14, 14:50)
Sveikos,
Manau turėčiau papasakoti ir apie savo kaip sakau "geriausia drauge" endometrioze.
Daugiau nei prieš 3 metus (tuomet man buvo 22 metai) kaune man nustatė IV stadijos endometrioze ir ne šiaip IV stadija,o ji jau savo išplitimu dvigubai viršijo IV stadija. Ekstra atveju buvo nuspresta atlikti laparoskopija( bet ji nepavyko buvo prieita prie laporatomijos). Operavo gyd. H. Stankevičius galiu pasakyti tik,kad tikrai geras gydytojas. Po operacijos puse metu vartojau be pertraukos kontraceptines Jeanine. Ir viskas lyg ir buvo gerai, bet jas nutraukus po trijų mėnesių vėl pradėjo augti dariniai,taigi vėl teko gryžti prie vaistų. Gyd. H. Stankevičius apie vaikų turėjima pasakė tik tiek,kad man pastoti tas pats,kad švenčiausiai Mergelei Marijai nuo šventosios Dvasios tai galimybė lygi 0. Jis man pasiūlė dirbtinį apvaisinimą, daugybe tyrimų. A visko atsisakiau,nes tokių pinigų tiesiog nesugebėčiau susitaupyti, o gal dar todėl,kad jauna ir tai atrodė,kad "nesamonė turėsiu aš tų vaikų." Tiesiog niekada nepraradau vilties ir dabar esu jau 4 mėnesiuką
. Nereikėjo nei jokių tyrimų, apvaisinimų tiesiog viena dieną gavau dovaną
Tiesiog manau,kad reikia nenustoti tikėti. 
Manau turėčiau papasakoti ir apie savo kaip sakau "geriausia drauge" endometrioze.
Daugiau nei prieš 3 metus (tuomet man buvo 22 metai) kaune man nustatė IV stadijos endometrioze ir ne šiaip IV stadija,o ji jau savo išplitimu dvigubai viršijo IV stadija. Ekstra atveju buvo nuspresta atlikti laparoskopija( bet ji nepavyko buvo prieita prie laporatomijos). Operavo gyd. H. Stankevičius galiu pasakyti tik,kad tikrai geras gydytojas. Po operacijos puse metu vartojau be pertraukos kontraceptines Jeanine. Ir viskas lyg ir buvo gerai, bet jas nutraukus po trijų mėnesių vėl pradėjo augti dariniai,taigi vėl teko gryžti prie vaistų. Gyd. H. Stankevičius apie vaikų turėjima pasakė tik tiek,kad man pastoti tas pats,kad švenčiausiai Mergelei Marijai nuo šventosios Dvasios tai galimybė lygi 0. Jis man pasiūlė dirbtinį apvaisinimą, daugybe tyrimų. A visko atsisakiau,nes tokių pinigų tiesiog nesugebėčiau susitaupyti, o gal dar todėl,kad jauna ir tai atrodė,kad "nesamonė turėsiu aš tų vaikų." Tiesiog niekada nepraradau vilties ir dabar esu jau 4 mėnesiuką

Stebuklas

Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2014 03 20, 12:51)
Na tai naujas vaistas, jis dar mazai zinomas tarp gydytoju
as aisku nlb jau kazkuo tikiu bet neturiu pasirinkimo tai nusprendziau,kad vartodama ji nieko neprarasiu
nes pinigeliu ivf nera kolkas tai bent situo meginsiu kazkaip gydytis. Gal nekalba,nes nenori apie kompensacijom metytis...juk valstybe geriau atima nei duoda...o jis vadinasi visannette.ziuresim kas cia is jo vartojimo gausis...nes kai vartojau diferelina, poveikis ir liekamieji reiskiniai buvo baisus....ir gydytojai apie ji sako, kad jis kenksmingas kitaip tariant diferelinu gydymas vadinamas drastiskom priemonem, o sis preparatas sake nepasizymi tokiom kenksmingom savybem kaip diferelinas,todel jo vartojimo laikas nera apribotas kaip diferelino...
Papildyta:
O apie uzsieni kazkaip man tai neatrodo kazkas sudetingo, svarbiausia moketi kalba ir tureti pinigu
visa kita isprendziama...nes yra n priezasciu del ko nusivyliau LT darytu ivf, o piniginiu atzvilgiu skirtumasne toks ir didelis, o procentaciai mes ryskiai skiriames nuo kitu saliu....

Papildyta:
O apie uzsieni kazkaip man tai neatrodo kazkas sudetingo, svarbiausia moketi kalba ir tureti pinigu

Dėkui už pasidalintą informaciją apie vaistukus

Lietuva mane taip pat nuvylė...teks kažkada lėkt pas "broliukus"...