Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

zirza, labai didelis dekui uz patarimus! 4u.gif jei ne cia susirinkusios mergaites, tai kazi ar is vis buciau prisivetus kazka pradet keist mityboje doh.gif o dabar ziuriu visai gerai! riesutus atradau is naujo lotuliukas.gif
del zoliu, tai as kazko labai ir nevartoju... geriu tik viena arbata is Jadvybos balvociutes ar kaip ji ten - tokia nuo cistu, endo ir panasiai. taip nekaltai atrodo, o ir taip bijau, kad gali prireikti operacijos, kad norisi visokiais imanomais budais sau padeti papildomai unsure.gif tai tik del to ir tuo ginekol susidomejau, kazkurios mergaites forume pasakojo, kad padeda. Raso, kad "Klinikiniai tyrimai patvirtino maisto papildo veiksmingumą ir rekomendavo jį kaip papildomą priemonę prie pagrindinio gydymo nuo ginekologinių uždegimų, įskaitant kandidozę ir endometriozę." bet gal reikes atsiklausti gydytojo.
Atsakyti
o, cia gi ta zymioji vienasale uzgina thumbup.gif mes sitam skyriuj kazkada visos masiskai jos arbatas gerem. isties nerealus augalas.
Atsakyti
Smagu Zirza, kad pasidalinai savo ziniomis, ka darai del endo 4u.gif
As tai ir vartoju ta maca powder blush2.gif O apie tuos papildus reiks pasiskaitinet placiau, aciu rolleyes.gif
As jau pripratau prie tos mitybos, sveciuose daug kas laiko balta varna, kad daug ko nevalgau, bet man dzin tongue.gif
Jei kam idomu, dar cia neblogas straipsniukas angliskai apie endo
http://chuck-blueste...riosis-End-Endo
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 04 04, 15:09)
oj kaip smagu, labai sveikinu iveikus liga!  4u.gif lengvo nesiojimo!
jei nepaslaptis, kokias zolytes gerete? as galvoju apie vienas is jadvygos zoliu - nuo endo. bet gal dar yra kokiu  bigsmile.gif

taip as is jedvygos pirkau...

bet matote as i elekronini pasta parasiau, kad tokia mano liga na visa situocija parasiau ir, kad vyrui sunku po darbo t.t.
tai man atsiunte memaza popierini maisiuka zoliu kurios rase gydo nuo endo,stiprina organizma, skatina bent greiciau pastot kazkas tokio....
o vyrui irgi stiprina organizma, mazina nuovargi ir ,kad padidintu poreki blush2.gif ....

apie poras menesiu gal net daugiau taip pagal instrukcija 3kart gereme arbata...
sekiau vaisingumo kalendoriu kada kokia diena vaisinga ir bandeme...
tai va turime rezultata negaliu patiketi nestuke.gif
kol daktarai pasake taip bijojau ir galvoti apie lekuliuka...
KAI LAUKIA VISI IR ATEINA PAS MUSU STEBUKLIUKAI wub.gif KA DAKTARAI BESAKYTU VISTIEK YRA STEBUKLU.....

(gal cia tik prietarai,bet kelis kartus prasiau savo drauges kai nescia buvo leistu pilvuka paglostiti 4u.gif ir stengiausi jei ko reikdavo pagelbeti blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bernadeta274: 07 balandžio 2014 - 15:55
QUOTE(bernadeta274 @ 2014 04 07, 15:53)
gal cia tik prietarai,bet

bernadeta, aš net Prahoj pas Nepomuką ėjau prašyti malonės, gavau dar tais pačiais metai teigiamą testą, dabar reikia nuvažiuoti jam padėkoti ax.gif
Atsakyti
bernadeta274, oj tai ir aš labai panašų maišiuką turiu iš ten pat bigsmile.gif irgi pagal mano nusiskundimus sumaišė ir atsiuntė. Tik man niekaip neišeina reguliariai jas gerti... tai pamirstu, tai šiaip nebūna laiko 3 k į dieną su jom žaisti... už kelių mėn jau bus visi metai, kaip tų žoliu nepribaigiu doh.gif dabar jau kuris laikas mėginu reguliariai vartot... tik kad žolytės į pabaigą. reikės dar užsiprašyt ax.gif
Atsakyti
Atejo ir man nelabosios, tai skirtumas toks po endo dietos, kad jos truputi trumpesnes bigsmile.gif budavo 7 dienos, o dabar tik 5 thumbup.gif

Maisto paruosimui tikrai dabar skiriu daugiau laiko, bet ir noras atsirado gaminti, ieskoti receptu bigsmile.gif Svorio didelio pries tai neturejau, bet per menesi pameciau 2 kg ir lasinukai tirpsta thumbup.gif

Merginos, gal galit nuoroda imest del Jadvygos tu zoleliu? Ne LT gyvenu, bet galvoju, reiks seses ar mamos paprasyt, kad man atsiustu rolleyes.gif
Atsakyti
Miss_candy, primink, o kiek jau laiko taip maitiniesi? ax.gif
aha del svorio tai ir as pastebejau... nes gerokai maziau valau, o ir tu visokiu uzkandziavimu - tai surelis, tai saldainukas, tai bandele - nebeliko bigsmile.gif
jadvygos zoles
Atsakyti
Taip valgau apie menesi 4u.gif o sureliu tik gal kokia savaite nevalgau - is pradziu buvo sunku ju atsisakyti ax.gif bet vietoj ju dabar pasipjaustau banana i lekste ir idedu i saldikli, o tada valgau kaip ledinukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 04 08, 11:11)
bernadeta274, oj tai ir aš labai panašų maišiuką turiu iš ten pat  bigsmile.gif irgi pagal mano nusiskundimus sumaišė ir atsiuntė. Tik man niekaip neišeina reguliariai jas gerti... tai pamirstu, tai šiaip nebūna laiko 3 k į dieną su jom žaisti... už kelių mėn jau bus visi metai, kaip tų žoliu nepribaigiu  doh.gif dabar jau kuris laikas mėginu reguliariai vartot... tik kad žolytės į pabaigą. reikės dar užsiprašyt  ax.gif

o tu sau vienai uzsisakiai toki maisiuka? jei tau nepavyko pastoti tai antra kart jedvygai parasyk,kad jusu zolytes nepadejo tai gal kaska pakesi((esu girdejus kaip moteris is pirmo karto nepastoju tai antra karta kai dave tai ir pastoji)))
o gal kaskiek ir vyras kaltas ar ejo tirtis spermoks kokybe?

o matai mes abu gerem na jei jau pamirsai tai stengiesi vienu upu isgerti 2porcijas ax.gif nezinau ar gerai....
mano daktarai irgi sako nekaltinkite moteris save....
per tas vaisingas jau turi bent 5dienas smileysex.gif daryti... ax.gif daug skaiciau...
Atsakyti
QUOTE(bernadeta274 @ 2014 04 08, 15:10)
o tu sau vienai uzsisakiai toki maisiuka? jei tau nepavyko pastoti tai antra kart jedvygai parasyk,kad jusu zolytes nepadejo tai gal kaska pakesi((esu girdejus kaip moteris is pirmo karto nepastoju tai antra karta kai dave tai ir pastoji)))
o gal kaskiek ir vyras kaltas ar ejo tirtis spermoks kokybe?

o matai mes abu gerem na jei jau pamirsai tai stengiesi vienu upu isgerti 2porcijas ax.gif  nezinau ar gerai....
mano daktarai irgi sako nekaltinkite moteris save....
  per tas vaisingas jau turi bent 5dienas  smileysex.gif  daryti... ax.gif daug skaiciau...

Tai va kad as valios baisiai neturiu tiems arbatos gerimam... visiskai jokio reguriarumo nebuvo, tai nenuostabu, akd nelabai veikia... nors cistos nebeisaugo iki tokio dydzio, akd operuot reiketu, kai pradejau tas arbatas gerti. g.gif
reikes pamineti, kad del vaisingumo kazko imaisytu dar ax.gif
Pas vyra kiek pries IUI sperma tyre, viskas puikiai buvo... taip, kad cia jau mano endo pakisa koja...
Atsakyti
Merginos, noriu paklausti dar del tu Jadvygos zoleliu nuo endometriozes 4u.gif ar jas reikia gerti tik iki ovuliacijos, nes kad ir kaip ten bebutu, vis tiek ND atlikinejam ir viltis mirsta paskutine blush2.gif
Atsakyti