Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(miss_candy @ 2014 03 31, 18:46)
Labas, Vilvi!  4u.gif mes su DingleHill abi pakeitem mityba  drinks_cheers.gif Susitikom UK nevaisingumo temoj ir net nesusitariusios beveik abi tuo paciu metu persimetem prie endo mitybos  biggrin.gif  thumbup.gif Man tai labai lengva buvo prie jos pereiti  bigsmile.gif Tik galvojau, kad be saldumyni negalesiu ne dienos istverti, bet kai maitiniesi pilnavertiskai, tai pasirodo tu saldumynu ir nesinorisi  thumbup.gif As dabar kas savaite i savo bloga desiu vis nauju receptu, tinkanciu endo dietai (dabar, kol kas yra tik 9, bet ju dauges), tai jei nori pasisemti ideju, gali uzsukti, gal kas patiks  4u.gif

Na viskas, "uzgazavot" cia mane! aciu uz kvietima, butinai apsilankysiu bloge ir nauju recepciuku lauksiu! thumbup.gif del tu saldumynu tai ir as visada masciau ir vis dar mastau, kad kazi ar iseis ju visiskai atsisakyti! bet bent maximaliai sumazinti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 03 31, 18:18)
Na viskas, "uzgazavot" cia mane! aciu uz kvietima, butinai apsilankysiu bloge ir nauju recepciuku lauksiu!  thumbup.gif del tu saldumynu tai ir as visada masciau ir vis dar mastau, kad kazi ar iseis ju visiskai atsisakyti! bet bent maximaliai sumazinti!  4u.gif

Gal pabandyk saldumynus dziovintais vaisiai pakeisti 4u.gif man tai ziauriai patinka "skruzdes ant rasto" (saliero stiebas, zemes riesutu sviestas ir razinos) - cia mano pagrindinis desertas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 03 31, 22:29)
Gal pabandyk saldumynus dziovintais vaisiai pakeisti  4u.gif man tai ziauriai patinka "skruzdes ant rasto" (saliero stiebas, zemes riesutu sviestas ir razinos) - cia mano pagrindinis desertas  bigsmile.gif  thumbup.gif

Aha sita reikala jau uzmaciau tavo bloge! lotuliukas.gif labai graziai atrodo! tik kad salieru nemesgtu rolleyes.gif bet dziovinti vaisiai ir riesutukai jau i trasa eina! thumbup.gif
Atsakyti
Vilvi, kai turi tiksla, atrasi ka ir valgyti lotuliukas.gif
As tai daug vaisiu istikro suvalgau, is dziovintu megstu tik razinas, dabar nusipirkau saulej dziovintas be priedu, tai jos toookios saldzios, kad patenkina bet koki cukraus nora rolleyes.gif
Vilvi, mes tau su Miss_candy busim palaikymo komanda, galetu dar ir Zirzi prisijungt su savi ispudziais 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, uz palaikyma! 4u.gif vakar prisipirkai vaisiu ir darzovikiu meginsiu pradziai bent savaitele istverti, kol MB nera tai lengviau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Na ir as buvau pas ginę,tai nuo lapkričio mėnesio mano cistuke sumažėjus,visai vos milimetro belikus ir kiaušidė susitraukus,nes buvo išsipūtus.Žodžiu kol kas geros žinios,pabaigsiu maitinti,gal ji visai subliuks pati smile.gif Jokių sčaugų,jokių židinių šiai dienai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ladybugg: 01 balandžio 2014 - 11:57
sveikos,
visas palaikau ir zinokit jei tikrai norit maziuko tai reik stenktis....as daug praejau, bet nesutugde nei didele operacija nereikalinga nebuvo,bet Klaipedos tipo geri daktarai sumaste ne ipjovas mazas padaryti,o cezario pjuvi tipo man tiek isvesejusi jau vezys... doh.gif kitoje dalyje net nesutvarke gerai pervelai kisio daveme....

BET JEI NORI BANDYTI MANAU GERIAU SU ZOLEMS...AS JAU ANTRA LAUKIUOSI nestuke.gif REIKEJO SIEK TIEK PASISTENKTI IR GEREME ZOLYTES ...
jei mano puseserai pavyks parasysiu tai galesiu patarti...kaskaip net nesitiki,kad gali zolytes kaskiek pagelbeti gal tiek tereikėjo....

SEKMES MERGINOS...iroditi ligai,kad musu ji nepalaus.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bernadeta274 @ 2014 04 04, 12:36)
sveikos,
visas palaikau ir zinokit jei tikrai norit maziuko tai reik stenktis....as daug praejau, bet nesutugde nei didele operacija nereikalinga nebuvo,bet Klaipedos tipo geri daktarai sumaste ne ipjovas mazas padaryti,o cezario pjuvi tipo man tiek isvesejusi jau vezys... doh.gif kitoje dalyje net nesutvarke gerai pervelai kisio daveme....
BET JEI NORI BANDYTI MANAU GERIAU SU ZOLEMS...AS JAU ANTRA LAUKIUOSI  nestuke.gif  REIKEJO SIEK TIEK PASISTENKTI IR GEREME ZOLYTES ...
jei mano puseserai pavyks parasysiu tai galesiu patarti...kaskaip net nesitiki,kad gali zolytes kaskiek pagelbeti gal tiek tereikėjo....
SEKMES MERGINOS...iroditi ligai,kad musu ji nepalaus.. mirksiukas.gif

oj kaip smagu, labai sveikinu iveikus liga! 4u.gif lengvo nesiojimo!
jei nepaslaptis, kokias zolytes gerete? as galvoju apie vienas is jadvygos zoliu - nuo endo. bet gal dar yra kokiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bernadeta274 @ 2014 04 04, 11:36)

BET JEI NORI BANDYTI MANAU GERIAU SU ZOLEMS...AS JAU ANTRA LAUKIUOSI  nestuke.gif  REIKEJO SIEK TIEK PASISTENKTI IR GEREME ZOLYTES ...

Taip taip Bernadeta274 iskarto reik dalintis zoleliu receptu rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
su zolem, merginos, atsargiai, nes nemazai ju yra naturalus estrogenai, ko mums is principo vengti reiketu. as pirma menesi uzsimojus geriau ir agnus castus, ir nakvisa - reikia pripazinti, kad ovuliacija turejau oho blink.gif su ovacijom biggrin.gif paaiskejo, kad abu sie augalai turi fitoestrogenu, nerekomenduoja ju turincioms endometrioze.
as dabar meciausi prie macos - prisiskaiciau, kad tai labai stipraus poveikio augalas, turi savybe sutvarkyti organizme hormonu balansa, todel apsistojau ties juo.
siaip itikejau, kad kompleksiskai ziurint, musu problemos kyla del netinkamai funkcionuojanciu kepenu ir zarnyno. naturopatai visuomet rekomenduoja pradeti nuo ju - valyti toksinus, kad kepenys pradetu veikti visu pajegumu ir galetu pasalinti is organizmo estrogenu pertekliu. tam reikalui dabar kasdien vartoju chlorofila (chlorelos tabletes arba spirulina) - jos gamtoj yra veiksmingiausia detoksifikatorius. ryta pradedu nuo silto vandens su citrina (veikia taip pat). zarnynui i rytinius kokteiliukus ar koses dedu isbrinkintu chia seklu - anot protingu nuomoniu, jos "gydo" zarnyno gleivine, del ko veliau geriau isisavinami visi su maistu gaunami mineralai ir vitaminai. geriu probiotikus. geriu multivitaminus (ieskojau ne sintetiniu). na daugmaz tiek.
tiesa, internete jau ne pirma karta uzsiraunu ant vieno naujo mums endometrioznikems tobulai tinkancio natur vaisto - enzimu komplekso Vitalzym. jame yra serapeptozes, kuri pasizymi tuo, kad naikina saaugas, miomas, cistas, skatina surandejusiu audiniu gyjima, pravalo kraujo sastovi. patikekit, jau uzsisakiau, nes atsiliepimai baisiai geri, tai kur jau cia as neisbandysiu smile.gif galesiu veliau pasidalinti, kaip veikia.

na, o visa kita - mityba, jau kaip daugelis cia rase: jokio pieno, jokios raudonos mesos, glitiminiu produktu, cukraus. daug darzoviu, vaisiu, riesutu. daug skysciu. labai daug (geriu ne tik "citrinini" vandeni, bet ir arbatas: ramuneliu, imbiero-cinamono ar kitu zoliu, kurios veikia antiuzdegimiskai). patikekit, gyventi tikrai galima ir netgi labai neblogai. kol kas rezultatas - neskausmingos grazios menesines, dingo nuolatinis pilvo putimas, energijos daugiau, sanariai zymiai geriau veikia. dingo PMSas. ir svoris krenta be dideliu pastangu biggrin.gif
tiesa, pradejau dar judeti. sportuoti tingisi, tai darau joga. na, bent jau bendrai savijautai labai padeda. meditacijos kartais, ramus pabuvimas ax.gif

na tai va, tokie mano zingsniai kol kas. gal kam bus naudinga..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirza: 07 balandžio 2014 - 11:38
Na va kiek cia patarimu thumbup.gif
as irgi sportuot pradejau, nors baisiai nemegstu, bet kol kas visai smagu! rolleyes.gif
savaitele kazkaip istveriau be pieno ir miltu probuktu, o ir saldumynu beveik nevalgiau... tai gal ir imanoma iprasti ax.gif tik supratau, kad gerokai daugiau laiko reikia skirti maisto ruosimui doh.gif o kartais taip tingisi!
dar nusipirkai Ginekol... sakiau pameginsiu bent menesuka pagert, tik kazkaip viena forumiete priverte susimastyt, ar ji galima gerti kai gydymas diherelinu vyksta... bet gal galima, juk ginekol tik maisto papildas, ne vaistas... kazkaip noriu visu imanomu priemoniu imtis si menesiuka, kad tik neprireiktu operacijos.. unsure.gif
Atsakyti
vilvi - saldumynus bandyk keisti dziovintais vaisiai, siaip vaisiais, riesutais. buna gi dabar pirkti ivairiausiu dziovintu vaisiu batoneliu, vaisiniu batoneliu - jie savo isvaizda net primena sokolada biggrin.gif as tokius perku eko pardese, tai bent esu tikra, kad nebus papildomai jokiu cukru prikista. o siaip as saldumo kirminui pribaigti dazniausiai vartoju datules ir uzkandu riesutais - daug nesuvalgysi, o ir saldumo poreikis patenkintas, be to man labai skanu. arba tiesiog obuoli sugrauziu. jei jau labai shakenai, tai gero juodo sokolado gabalaitis labai nesugadins reikalo, manau smile.gif
Papildyta:
vilvi, as ne medike, bet mano labai rimtas patarimas butu nemaisyti zoliniu preparatu su vartojamais hormonais. geriau baik ramiai gydymo kursa ir tada imkis zoliu. rimtai, zoles yra labai stiprus reikalas, nenuvertink to, taip kad jas geriant kartu su kitais vaistais reikia buti labai atsargioms.
o kas tas ginekol?
Papildyta:
ai, ir siaip kazkur skaiciau gera patarima: jei sunku pereit prie naujos dietos, geriau ta daryti palaipsniui. pvz., pradzioj atsisakyt to dalyko, kurio atsisakyti butu lengviausia. na, sakykim pieno produktu. ir taip kokia savaite-dvi pagyvenat be ju. kai pradedat komfortiskai jaustis - atsisakot pvz raudonos mesos. ir t.t. nebus tokio didelio soko organizmui, ir siaip, moraliskai lengviau smile.gif
Atsakyti