Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

laba diena,merginos 4u.gif

as naujoke jusu temoje ir turiu klausima. kokios jusu savijautos buvo po laparoskopijos?as ja turejau liepos 11d. diagnoze - endometrioze su infekcija verysad.gif
taigi,kaip jautetes po operacijos?man jau beveik dvi sav po jos,bet pilvas atrodo,kaip patines,tiksliau viena puse,kur pjuvis didesnis,kai pasilenkiu galiu jausti,kad lyg kazkas ten trugdo g.gif ar jums yra taip buve,kada visiskai atsigavot po jos?aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Aš jaučiau kokią savaitę. Gal Tau ten daug išknaisiojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2014 07 22, 14:28)
Aš jaučiau kokią savaitę. Gal Tau ten daug išknaisiojo  g.gif

4u.gif viskas susitvarke,gydytoja sake,kad viskas normalu,galejo but patinimas.dabar jau ok smile.gif

Atsakyti
Uzsirasiau pas gine, vis delto itariu sau endo g.gif per si cikla kas trecia diena ypac po smileysex.gif tepliojimai sviesiai sviesiai rudi (ne sokoladines spalvos). Toks keistas ciklas niekada taip nebuvo. Aisku vidurio ciklo maudimai, visokie maudimai pries mm buvo.
Bet keista ir tas, kad pries mm jokiu jokiu skausmu nebuvo g.gif gal nuo chlolofilo? nors geriu tik menesi, tik po 5 saukstus, kaip as galvojau kad po penkis reikia nors dabar skaitau reikia tris arbatius saukstelius tik? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 30 liepos 2014 - 16:59
Del to chlorofilo kiekio tai ir as nezinau... geriu po 2 valgomuosius saukstus (apie 30 ml), nors ant pakelio raso, kad rekomenduojama paros doze - 50 ml... o kai pirkau, tais eparduotuvej aprasyne buvo "Suaugusiam - 15 ml (3 arbatinius šaukštelius) per dieną su maistu, geriausia ryte. " g.gif tai pasirinkau viduriuka ir galvoju, ar gerai cia padariau... ax.gif jau antras men kaip geriu, bet kazkokiu pakyciu dar nematau rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi geriu chlorofila, aš po 1 valgoma šaukšta geriu, tikrai dėl to kiekio nelabai aišku.
Atsakyti
As irgi geriu ta chlorofila ryte atsikėlus viena sauksta gal jau 2 men. tai pastebejau kad jau pries mmm ne teplioja ir visada energijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2014 06 16, 09:57)
Man endo atsirado po KT Diane.. Tai negeriau ir tikiuosi neteks gert smile.gif galima kartu gert, aisku. Bet as linkus gydyt priezastis, kurios leme hormu sutrikima, nei tiesiog trumpam uzvalgyt hormonu, deja jie padeda tik tam kartui.. Su endo diagnoze greiciausiai reikia pakeist gyvenimo buda, kad pasiektum rezultatu smile.gif)

Sveiki.Sudomino hlorofitas,man 4 st.endo.geriu hormonus visnnette,tai biski prasviesejo diena smile.gif kazin ar galima hlorofita gerti su hormonais? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Siandien buva pas gine pasakiau simptomus paziurejo dar karta i daryta ekospopo vidinio nuotrauka pries kokius tris men ir sako jo galima matyti gimdos koklelio endo doh.gif Kadangi norimei vaiku tai sako bandykit tris kartus per savaite ir jei neiseis kreipkites po 6men. g.gif Mazdaug jei noit vaikelio tai nieko daryti nereikia tik "dirbkit".
P.S antra men kazkur geriu clorofila ir nebegeriu jokiu imumetinu prie mm vos vos juntu maudima bigsmile.gif per O man tai pat skaudedavo net nugra, si men vos pamaude bigsmile.gif Gal cia stebluklingasis clorofilas biggrin.gif Geriu apie 5s tris-du kartus per diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 20 rugpjūčio 2014 - 17:55
QUOTE(miss_candy @ 2014 07 11, 00:27)
oi, as be nimesilio neapsieinu

Negerkit nimesilio, Cia is inf. lapelio:
"Nimesil gali sumažinti moterų vaisingumą, todėl jo nepatariama vartoti moterims, norinčioms pastoti. Moterims, kurioms sunku pastoti, taip pat tiriamoms dėl nevaisingumo, reikėtų nutraukti šio vaisto vartojimą."

As irgi kaitaliodavau Nimesil su Ketanovu, atrode, kad daugiau niekas nepades, kaip skaudedavo. Kol neatradau vieno ginekologo patarto vaistu kokteilio - viena tablete ibuprofeno (400mg) + 2 tabletes noshpos (2X40mg). Tikrai netikejau, kad pades, bet padedavo. O dabar kol kas po nestumo per menesines neskauda visai, bet jau pradeda teplioti, tai matyt grizineja ta zaraza endo, Pasitarkit su savo ginekologais, tikrai nezinau ar irgi neturi kokiu salutiniu poveikiu taip bendrai geriant, bet bent jau nesu aptikus vaistu informacijoj taip aiskiai kaip prie Nimesil, kad norint pastoti geriau nevartoti.
Atsakyti
QUOTE(BlackNo1 @ 2014 08 20, 23:44)
Negerkit nimesilio, Cia is inf. lapelio:
"Nimesil gali sumažinti moterų vaisingumą, todėl jo nepatariama vartoti moterims, norinčioms pastoti. Moterims, kurioms sunku pastoti, taip pat tiriamoms dėl nevaisingumo, reikėtų nutraukti šio vaisto vartojimą."

As irgi kaitaliodavau Nimesil su Ketanovu, atrode, kad daugiau niekas nepades, kaip skaudedavo. Kol neatradau vieno ginekologo patarto vaistu kokteilio - viena tablete ibuprofeno (400mg) + 2 tabletes noshpos (2X40mg). Tikrai netikejau, kad pades, bet padedavo. O dabar kol kas po nestumo per menesines neskauda visai, bet jau pradeda teplioti, tai matyt grizineja ta zaraza endo, Pasitarkit su savo ginekologais, tikrai nezinau ar irgi neturi kokiu salutiniu poveikiu taip bendrai geriant, bet bent jau nesu aptikus vaistu informacijoj taip aiskiai kaip prie Nimesil, kad norint pastoti geriau nevartoti.

DAr paieskojau - ir ibuprofena vartojant gali buti sunku pastoti. Nu isvis kancia, nori padidint sansus vaiku susilaukt tai gyvenk skausmuose?
Atsakyti
QUOTE(BlackNo1 @ 2014 08 20, 21:00)
DAr paieskojau - ir ibuprofena vartojant gali buti sunku pastoti. Nu isvis kancia, nori padidint sansus vaiku susilaukt tai gyvenk skausmuose?

zinau apie galimas nimesilio pasekmes, bet tada tureciau kokias 4 ibuprofeno tabletes gerti, kad galeciau i darba nueiti doh.gif Arba kiekviena karta kviesti greitaja, bet kuom ji be vaistu galetu padeti? unsure.gif As nimesili vartoju viena kart per menesi, t.y. tik pacia pirma diena - paskui jau nebereikia. PRaktiskai nera kur detis doh.gif
Atsakyti