Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Eleina @ 2014 06 12, 14:52)
o kur jūs jį perkate?  bigsmile.gif

Perku internete, šiaip jo ir nėra pirkti g.gif www.iherb.com arba per efarma.lt

Nežinau ar būtent jis padėjo, bet šiuo metu nieko papildomo ir nevartoju.

O jo vartojimo istorija tokia:

Kaip po LP ir pirmo gimdymo endo vėl pradėjo šiepti dantis, kolegė, kuri dar tada tik gydėsi krūties vėžį parekomendavo gerti chlorofilą, na galvoju, visviena nieko neprarasiu...

O šiendiena prisėdau ir galiu surašyti visus jo gerus darbus, kuriuos patyriau savo kailiu (mano diagnozė 2stad. endo ir PKS). Gydytojai nežadėjo nieko gero.
Rezultaus pajaučiau po 2 mėn.

1. Susitvarkė oda, iš tragiškos virto į idealią (jokių spuogų, randelių, jokio pilkšvo atspalvio)
2. Plaukų patankėjo gal trečdaliu
3. Dingo nuovargis
4. Gimė netyčiukas
5. Nėštumo metu nebuvo nei menkiausio tinimo, kai su pirmu vaikščiojau kaip spurga.
6. Aukštas hemaglobinas, nest gydytojai stebėjosi
7. Laaabai greit atsigavau po gimdymo
8. Gerina laktacija - vaikas priauga po 2 kg per mėn., gyd vėl klausia ką vartoju, pasakau chlorofilą, tai žiūri nesupratę
9. Nebegenda dantys

Manau, kad jis išvalė kraują, sureguliavo cukraus kiekį ir hormonų pusiausvyrą.

Mano mamai dingo menopauzės sindromai smile.gif
Atsakyti
lassie172, nieko sau! is tavo pasakojimo tikrai nuostabus dalykas atrodo! kaip suprantu ji galiam ir nestumo metu naudoti?! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 06 12, 17:45)
lassie172, nieko sau! is tavo pasakojimo tikrai nuostabus dalykas atrodo! kaip suprantu ji galiam ir nestumo metu naudoti?!  ax.gif

Man pirmas papildas padaręs didelę įtaką sveikatai smile.gif Mokslinėje literatūroje rašo, kad jis surenka mutavusias lasteles ir visokius teršalus iš organizmo ir pašalina. Santariškių onkologė prašė valdžios, kad būtų skiriamas visisems ligoniams, dėl stebėtinai gerų rezultatų, bet dėje, pas mus pripažįstami tik cheminiai vaistai smile.gif

Tik geriant chlorofilą būtinos dvi taisyklės - mažiau reiškia daugiau, iki 20 ml per parą. Būtina gerti daug vandens 6 - 12 stiklinių per dieną. Aš vadinu šitą daiktą skystu stebuklu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2014 06 12, 18:09)
Man pirmas papildas padaręs didelę įtaką sveikatai smile.gif  Mokslinėje literatūroje rašo, kad jis surenka mutavusias lasteles ir visokius teršalus iš organizmo ir pašalina. Santariškių onkologė prašė valdžios, kad būtų skiriamas visisems ligoniams, dėl stebėtinai gerų rezultatų, bet dėje, pas mus pripažįstami tik cheminiai vaistai smile.gif 

Tik geriant chlorofilą būtinos dvi taisyklės - mažiau reiškia daugiau, iki 20 ml per parą. Būtina gerti daug vandens 6 - 12 stiklinių per dieną. Aš vadinu šitą daiktą skystu stebuklu  rolleyes.gif

As chlorofila irgi vartoju ilga laika, pradejau, nes buvo neaiskos kilmes nevaisingumas, galvoju nepakenks, ir nezinau ar jis padejo, ar tiesiog atejo laikas ir nesioju stebukliuka nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2014 06 12, 20:31)
As chlorofila irgi vartoju ilga laika, pradejau, nes buvo neaiskos kilmes nevaisingumas, galvoju nepakenks, ir nezinau ar jis padejo, ar tiesiog atejo laikas ir nesioju stebukliuka  nestuke.gif

Aš šiaip stebiuos kaip nurašoma netradicinė medicina, daugeliu atveju ji labiau padeda nei tradicinė, tačiau gydytojai apie tai nieko neišmano tai ir gydo tais vaistais, kuriuos farmacininkai pakiša. O kartais reikia tiek nedaug smile.gif

Pirmas mano nėštumas sulauktas geriant spirulina (kaip pasirodo, joje gausu chlorofilo), bičių pienelį ir Q10, o gyd. jau irgi sakė, kad nesitikėjo, jog natūraliai šansų pastoti man yra smile.gif
Atsakyti
Aš esu daugiau tradicinės medicinos šalininkė, bet kad iki šiol nesulaukiau superinio efekto naudojant žolinius ar homeopatinius vaistus...Tačiau jūsų patirtys tikrai stebina bigsmile.gif Kiek laiko vartojant pasireiškia pirmieji teigiami pojūčiai? Kaip ilgai jį gėrėt? Ar nedirgino skrandžio ir nebuvo pykinimo pavartojus (mano skrandis jautrokas)? Pasidalinkit savo patirtim...Šį kart vėl norisi išbandyti kažką natūralaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence*: 12 birželio 2014 - 20:31
QUOTE(rence* @ 2014 06 12, 22:31)
Aš esu daugiau tradicinės medicinos šalininkė, bet kad iki šiol nesulaukiau superinio efekto naudojant žolinius ar homeopatinius vaistus...Tačiau jūsų patirtys tikrai stebina bigsmile.gif Kiek laiko vartojant pasireiškia pirmieji teigiami pojūčiai? Kaip ilgai jį gėrėt? Ar nedirgino skrandžio ir nebuvo pykinimo pavartojus (mano skrandis jautrokas)? Pasidalinkit savo patirtim...Šį kart vėl norisi išbandyti kažką natūralaus blush2.gif

Dar vienas chlorofilo benefitas, kad ji geriant nekankina remuo. Mazos dozes visiskai saugios. Pagooglinkit. As geriu 1,7 metu, rezultatas po 2 men. pasireiske. Nestumo metu ir po jo is vis stebuklus dare smile.gif chlorofila gan sekmingai naudoja vaiku leukemijai gydyt, tai tikrai manau veiksminga priemone. Jis pilnai isvalo krauja, o matyt svarus organizmas pats sugeba issigydyt.
http://www.bionaturo...sis-kraujas.htm cia gan issamiai aprasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2014 06 12, 15:37)
Perku internete, šiaip jo ir nėra pirkti g.gif   www.iherb.com arba per efarma.lt

Gal galite įkelti nuorodą, kurį chlorofilą iš iherbo naudojot 4u.gif

Beje kažkada pirkau chlorofilą rusiškuose papilduose, tai skonis buvo tikrai nekoks, mane nupurtydavo kiekvieną kartą geriant unsure.gif Galvoju, gal panašus poveikis būtų ir kapsulėmis geriant g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madi: 13 birželio 2014 - 07:00
QUOTE(madi @ 2014 06 13, 08:47)
Gal galite įkelti nuorodą, kurį chlorofilą iš iherbo naudojot 4u.gif

Beje kažkada pirkau chlorofilą rusiškuose papilduose, tai skonis buvo tikrai nekoks, mane nupurtydavo kiekvieną kartą geriant unsure.gif Galvoju, gal panašus poveikis būtų ir kapsulėmis geriant g.gif ?

Ne, butent skystas valo krauja smile.gif latviskas tai saku skonio, bet ji ipilus i vandeni man visai skanus, nors praszioj irgi purte. Is iherb perku be konservantu bet kuri skysta. Labai svarbu, kad be priedu butu. Is bedos galima su metu skoniu pirkti. http://www.iherb.com...o...=null&ic=14 paskutiniu metu si pirkau, bet man rodos latviskas is pusu geresnis, nei is liucernos smile.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif gal pasidalintumet, kuri butent is efarmos.lt perkat? 4u.gif ikisau nosi, bet nezinau, tarp kokiu maisto papildu ieskot...
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2014 06 13, 08:42)
Ne, butent skystas valo krauja smile.gif latviskas tai saku skonio, bet ji ipilus i vandeni man visai skanus, nors praszioj irgi purte. Is iherb perku be konservantu bet kuri skysta. Labai svarbu, kad be priedu butu. Is bedos galima su metu skoniu pirkti. http://www.iherb.com...o...=null&ic=14 paskutiniu metu si pirkau, bet man rodos latviskas is pusu geresnis, nei is liucernos smile.gif

http://www.stronghea...ilas-250-4.html ar šitie geri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2014 06 13, 07:42)
bet man rodos latviskas is pusu geresnis, nei is liucernos smile.gif

Kaip supratau sitas geriau, nei tas, kur iš iherbo ?ax.gif
Atsakyti