Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Krištiš @ 2014 03 21, 14:08)
Nusipirkus turiu,bet pamirstu isgert biggrin.gif Neskanus reikalas labai. Nors su citrinos sultim praskiedus-pakenciama.Reiketu pradet vartot vel.

Man tas pats su visais vitaminais, ketinimai geri, nusiperku-pavartoju kažkiek, poto jau nebe , atsimenu, kai išeina iš galiojimo:geda2:
Ir tiek tu visų papildų, reikia išsirinkti kokie reikalingiausi, juk nevartosi saujomis.
Tačiau manau būtų idealu rytais išgerti stiklinę vandens su greipfrutų sėklų ektrakto lašais. Vanduo ir taip sveika, o jei dar pagerintum smile.gif
Atsakyti
As nevalgau tik darzoviu, kaip cia kazkuri rase wink.gif. Bet deja midgolu miltu kepiniu darytis irgi negaliu dabar, nebent ant keptuves biggrin.gif . Neturiu orkaites.
As buvau iskritus is dietos kelioms dienoms, nes gulejau paslika su 40 temperatura del inkstu uzdegimo, tai valgiau, ka paduodavo.
Jau spejau pasiilgti savo maisto.
Su vitaminais beje turiu ta pacia beda biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 03 21, 22:54)
As nevalgau tik darzoviu, kaip cia kazkuri rase wink.gif. Bet deja midgolu miltu kepiniu darytis irgi negaliu dabar, nebent ant keptuves  biggrin.gif . Neturiu orkaites.
As buvau iskritus is dietos kelioms dienoms, nes gulejau paslika su 40 temperatura del inkstu uzdegimo, tai valgiau, ka paduodavo.
Jau spejau pasiilgti savo maisto.
Su vitaminais beje turiu ta pacia beda  biggrin.gif .

Linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif Dar niekad neesu tokios temperatūros turėjusi, man jau 37 jaučiasi, laikykis.
Aš visą savaitę nė saldainio, nė sausainio, nei vaisiaus,, bet šiandien labai sugriešijau su prancūzišku rageliu, kai kas sugalvojo mane palepinti ir pagalvojau, nenumirsiu gi blush2.gif
Citrinų nusipirkau, pomidorų sulčių, kokosą, bandau tramdyti alkio priepuolius. Man labai trūksta vaisių unsure.gif Kefyro dažniau geriu.
Jau nusižiūrėjau, kur pirksiu kokosų pieną.
Atsakyti
Kaip merginos laikotes? Ar bepuola pienlige? As menuo be isbuvau, bet sian kazka negero jauciu, toki kazkoki perstejima, tai baisiai bijau, kad neprasidetu. Greit dienos tai speju, kad pasikeite ten terpe ir bando kibt kazkas. Gal kazkokiu prevenciniu priemoniu zinot? Gal bandyt arbatmedzio alieju? Ar galima patept i vidu kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 03 25, 15:31)
Kaip merginos laikotes? Ar bepuola pienlige? As menuo be isbuvau, bet sian kazka negero jauciu, toki kazkoki perstejima, tai baisiai bijau, kad neprasidetu. Greit dienos tai speju, kad pasikeite ten terpe ir bando kibt kazkas. Gal kazkokiu prevenciniu priemoniu zinot? Gal bandyt arbatmedzio alieju? Ar galima patept i vidu kaip manot?

rugstinti terpe pries menesines, nes ji pries mnsn nusarmeja o nusarmejusi yra palanki grybams, pienligems isisiubuoti.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 03 25, 14:31)
Gal kazkokiu prevenciniu priemoniu zinot? Gal bandyt arbatmedzio alieju? Ar galima patept i vidu kaip manot?

Kokoso aliejų. Ir dar man padėdavo užbėgti už akių ligai toks purškalas su sidabru Floragyn Silver Schiuma vaginale.
Bet man negeri pojūčiai prasidėdavo lytinių lūpų gleivinėje (toliau kildavo aukštyn), tai aš ten be problemų tepliodavau.
Atsakyti
Nidulia kokiom priemonem rugstinti?

QUOTE(Senmergiukas @ 2014 03 25, 19:42)
Kokoso aliejų. Ir dar man padėdavo užbėgti už akių ligai toks purškalas su sidabru Floragyn Silver Schiuma vaginale.
Bet man negeri pojūčiai prasidėdavo lytinių lūpų gleivinėje (toliau kildavo aukštyn), tai aš ten be problemų tepliodavau.

o kokosu aliejaus suvalgyt sauksteli ar kaip vartot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 25 kovo 2014 - 19:18
QUOTE(Vai2lka @ 2014 03 25, 19:15)
Nidulia kokiom priemonem rugstinti?
o kokosu aliejaus suvalgyt sauksteli ar kaip vartot?

Suvalgyt irgi galima biggrin.gif

Aš tiesiog tepiau gleivinę zirzenančią kelis kart per dieną. Apramina pojūčius neaiškius ir užkerta kelią žvėrelių dauginimuisi. Bet, kaip jau minėjau, man buvo paviršiuj, tai patept jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2014 03 25, 20:34)
Suvalgyt irgi galima  biggrin.gif

Aš tiesiog tepiau gleivinę zirzenančią kelis kart per dieną. Apramina pojūčius neaiškius ir užkerta kelią žvėrelių dauginimuisi. Bet, kaip jau minėjau, man buvo paviršiuj, tai patept jokių problemų.

Tai tept ten sakot? biggrin.gif bandysiu tada sian po darbo istirpint patept. Man irgi pakolkas pavirsiuj tai bijau kad nepereitu giliau smile.gif
Atsakyti
Vai2lka, as tai zvakutemis rugstindavau. Arba naturaliai sek gerasias bakterijas. Ar turi galimybe gauti gero naminio pieno ir susirauginti rugpienio, kad is po jo pimti isrugas ir tamponeliais dauginti/paseti geruju bakteriju, tada blogosios nepaims virsaus.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 03 25, 21:11)
Vai2lka, as tai zvakutemis rugstindavau. Arba naturaliai sek gerasias bakterijas. Ar turi galimybe gauti gero naminio pieno ir susirauginti rugpienio, kad is po jo pimti isrugas ir tamponeliais  dauginti/paseti geruju bakteriju, tada blogosios nepaims virsaus.

deja neturiu tokios galimybes.
as pati nesuprantu ar man cia tik paranoja ar kazkas vyksta, lyg ir truputi persti, bet kaip ir tikruju simptomu pienliges nera.. arba dar atsiras arba tik seip pojuciai kazkokie pries dienas unsure.gif
speju turet but geruju bakteriju zvakutes? gal pavadinima zinot?
Atsakyti
Visokie isitikinimai ir nereikalingi pergyvenimai, taip pats padaro savo juoda darba. negalvokit nieko negero, juk ir pries menesines buna nemaloniu pojuciu, tiesiog:) Zvakuciu geruju bakteriju - nezinau.
Atsakyti