QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 04 15, 21:41)
Kaip jau minejau, mano teta kosiu dieta issigyde pienlige. Taip kad,
Ne tik musu tiesos teisingos

.
Gnulia, kiek skaiciau ieskojo informacijos.
Ypac gera jos mintis del vandens su cinamonu. Pasiskolinsiu.
kiekvienos is musu skirtingas organizmas ir ji skirtingai tas grybas paveikes. kaip minejau, labai ilgai negalejau jo atsikratyti, pastoviai atsikartodavo, kad ir kokius vaistus vartojau, o vartojau tikrai daug ir ejau pas keleta ginekologu, kad butu skirtinga nuomone. del burokeliu sulciu, tai as jas geriau labiau del zarnyno, bet kazkur buvau radusi info, kad jo nemegsta grybas, o jis ir slypi musu zarnyne, o cinamona pries burokeliu sultis rekomenduoja, kad sulciu poveikis butu geresnis, bet ir jo nemegsta grybas. gal sutapimas, kaip sako Nidulia, bet dziaugiuosi, kad tas sutapimas man taip padejo

o del ramuneliu arbatos, tai cia irgi - mano drauge gyvena vokietijoj ir ilga laika negalejo atsikratyti to grybo, o atsikrate butent su ramuneliu arbata, o patarima toki gavo, kai pakeite savo ilgalaike ginekologe, kuri vaistais gyde i ginekologa vyra musulmona. gal irgi sutapimas, bet jis jai padejo, manau padejo ir man. galu gale burokeliu sultys, cinamonas ir ramuneliu arbata labai pigus budas pabandyti. tiesa, burokeliu sultis reikia isspaudus bent valanda palaikyti atvirame inde, gerti pradziai po 1/3 stiklines ir skiesti su vandeniu (nes isgerus iskart dideli kieki, gali pasidaryti bloga ypac jei organizmas labai uzterstas), cinamona kaip minejo Nidulia reikia pirkti ceilono, jis brangesnis, bet ne toks toksiskas, beje cinamonas su medum yra labai naudingas. siaip saldumynu as beveik nevalgau, bet neskaitinejau etikeciu ir neatrinkinejau produktu, kuriu sudety yra cukraus ir vaisiu neatsisakiau (gal, jei butu nepadeje, tai buciau ir prie to perejusi), bet neprireike

as tik dalinuosi savo patirtimi gal ji kazkam pravers, nes kai man reikia patarimo, as pirmiausia ieskau cia

sitam forume, tada tikrinu info visagaleje googlej

ir jei man tinka, bandau pati. manau nei viena musu aklai neseka kazkieno patarimais, visos pasitikrina kas tinka butent jai.