Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Noa @ 2014 04 14, 23:02)
Briedas schmoll.gif

Na goluju kožu niekada nieko netepiau, nebent ten pas ją varva riebalai... Pas mane tipo kaip ir mišri, bet niekas niekur nevarva, ir tepiau, ir tepsiu biggrin.gif

Ekshibicionizmas koksai tai biggrin.gif
Gerai, Miaška, ras jau tau reikia maskuoti, tai štai tau priemonė. Gal ne azijietiška, bet regis, maskuoja. Stebėk!

https://www.youtube....h?v=s0ZmmQoAYgo

Kazkaip pasiseke, nors keista:)
Ramuneles skirtos tik isoriniam vartojimui, gerimui jos netinkamos.
Burokelis - krakmolinga darzove, tai jus dar cukraus dadedavote. Nemanau, kad nu burokeliu dingo grybas, gal sutapimas.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 15, 18:12)

blink.gif blink.gif iš kur čia tokia naujiena? Ramunėlių arbata man labai skrandžiui padada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 04 15, 18:14)
blink.gif  blink.gif  iš kur čia tokia naujiena?  Ramunėlių arbata man labai skrandžiui padada  thumbup.gif

Daug kur skaiciau, kad ramuniu negerti, bet nepamenu del kurios medziagos, nos uzmusk - nepamenu smile.gif
Atsakyti
Rašo, kad vartojant kai kuriuos vaistus ramunėlių negerti. Bet, kad visai negert, tai dar to negirdėjau biggrin.gif
Burokėliuose cukraus irgi neieškau, valgau pilna burna
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 04 15, 19:00)
Rašo, kad vartojant kai kuriuos vaistus ramunėlių negerti. Bet, kad visai negert, tai dar to negirdėjau  biggrin.gif 
Burokėliuose cukraus irgi neieškau, valgau pilna burna

is as burokelius kapoju, bet kai pasakoja, kad cukru uzsikanda cukrumi ir pabego pienlige - keistokai skamba:)
Juk tu nevalgai saldumynu, bulku ir cukraus, sausainiu, saldainiu.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 15, 17:12)
Kazkaip pasiseke, nors keista:)
Burokelis - krakmolinga darzove, tai jus dar cukraus dadedavote. Nemanau, kad nu burokeliu dingo grybas, gal sutapimas.

siaip tai burokelis stiprus antioksidantas ir turi daug gydomu savybiu kaip ir ramuneles ir net keista skaityti toki irasa. be to, pries kazka valgant juk galima pasigooglint, intikas pilnas info. dar klausimas kurioj vietoj perskaitet apie cukraus dejima i burokelius? ar as cia kazka ne taip supratau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gnulia: 15 balandžio 2014 - 18:45
QUOTE(Gnulia @ 2014 04 15, 19:39)
siaip tai burokelis stiprus antioksidantas ir turi daug gydomu savybiu kaip ir ramuneles ir net keista skaityti toki irasa. be to, pries kazka valgant juk galima pasigooglint, intikas pilnas info. dar klausimas kurioj vietoj perskaitet apie cukraus dejima i burokelius? ar as cia kazka ne taip supratau?

ne taip supratot:) Saket, kad neatsisaket cukraus ir kitu gliukozes saltiniu+valget gausiai burokeliu. Burokas - krakmolimga darzove=gliukoze=cukrus. Tai yra viskas, ka myli grybas. Todel ir sakau, kad cukru cukrumi uzsikandote ir grybas dingo:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 15, 18:54)
ne taip supratot:) Saket, kad neatsisaket cukraus ir kitu gliukozes saltiniu+valget gausiai burokeliu. Burokas - krakmolimga darzove=gliukoze=cukrus. Tai yra viskas, ka myli grybas. Todel ir sakau, kad cukru cukrumi uzsikandote ir grybas dingo:)

Kaip jau minejau, mano teta kosiu dieta issigyde pienlige. Taip kad, 4u.gif
Ne tik musu tiesos teisingos ax.gif .

Gnulia, kiek skaiciau ieskojo informacijos.
Ypac gera jos mintis del vandens su cinamonu. Pasiskolinsiu.

Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 04 15, 21:41)
Kaip jau minejau, mano teta kosiu dieta issigyde pienlige. Taip kad,  4u.gif
Ne tik musu tiesos teisingos  ax.gif .

su cinamonu galit darytis silta gerima, kaip arbata. Tik cinamonas turi buti ceilono, jis naudingas. Kita rusis (nepamenu pavadinimo, lyg ir kasia, turi negeru medziagu savyje)
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 04 15, 21:41)
Kaip jau minejau, mano teta kosiu dieta issigyde pienlige. Taip kad,  4u.gif
Ne tik musu tiesos teisingos  ax.gif .

kiekvienos is musu skirtingas organizmas ir ji skirtingai tas grybas paveikes. kaip minejau, labai ilgai negalejau jo atsikratyti, pastoviai atsikartodavo, kad ir kokius vaistus vartojau, o vartojau tikrai daug ir ejau pas keleta ginekologu, kad butu skirtinga nuomone. del burokeliu sulciu, tai as jas geriau labiau del zarnyno, bet kazkur buvau radusi info, kad jo nemegsta grybas, o jis ir slypi musu zarnyne, o cinamona pries burokeliu sultis rekomenduoja, kad sulciu poveikis butu geresnis, bet ir jo nemegsta grybas. gal sutapimas, kaip sako Nidulia, bet dziaugiuosi, kad tas sutapimas man taip padejo smile.gif o del ramuneliu arbatos, tai cia irgi - mano drauge gyvena vokietijoj ir ilga laika negalejo atsikratyti to grybo, o atsikrate butent su ramuneliu arbata, o patarima toki gavo, kai pakeite savo ilgalaike ginekologe, kuri vaistais gyde i ginekologa vyra musulmona. gal irgi sutapimas, bet jis jai padejo, manau padejo ir man. galu gale burokeliu sultys, cinamonas ir ramuneliu arbata labai pigus budas pabandyti. tiesa, burokeliu sultis reikia isspaudus bent valanda palaikyti atvirame inde, gerti pradziai po 1/3 stiklines ir skiesti su vandeniu (nes isgerus iskart dideli kieki, gali pasidaryti bloga ypac jei organizmas labai uzterstas), cinamona kaip minejo Nidulia reikia pirkti ceilono, jis brangesnis, bet ne toks toksiskas, beje cinamonas su medum yra labai naudingas. siaip saldumynu as beveik nevalgau, bet neskaitinejau etikeciu ir neatrinkinejau produktu, kuriu sudety yra cukraus ir vaisiu neatsisakiau (gal, jei butu nepadeje, tai buciau ir prie to perejusi), bet neprireike smile.gif as tik dalinuosi savo patirtimi gal ji kazkam pravers, nes kai man reikia patarimo, as pirmiausia ieskau cia smile.gif sitam forume, tada tikrinu info visagaleje googlej smile.gif ir jei man tinka, bandau pati. manau nei viena musu aklai neseka kazkieno patarimais, visos pasitikrina kas tinka butent jai.
Atsakyti
a, tai jus nerijote saldumynu kruvomis, todel, matyt ir suveike. Kiekvinam savo. Man suveike prieskandidine dieta.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 16, 14:51)
a, tai jus nerijote saldumynu kruvomis, todel, matyt ir suveike. Kiekvinam savo. Man suveike prieskandidine dieta.

Jūs turite labai daug valios (be vaisių sunkiai įsivaizduoju savo dieną, o čia savaitėm) jei man nebūtų grybas dingęs, aš irgi būčiau bandžius laikytis šios dietos
Atsakyti