Sveikos. Nežinau ar į teisingą temą papuoliau, bet paklausiu pirmiausia čia, gal kam nors irgi taip yra..o gal visgi tai irgi pienligė, tik chroniška.
Nežinau kaip čia viską tvarkingai, nuosekliai ir protingai surašyt

na bet pabandysiu...
Taigi, jau geri penki metai, kaip beveik kasdien ant įklotėlio randu išskyrų. Sakysit nieko tokio, daugelis jų turi. Bet mano kitokios. Beveik vienas prie vieno su grūdėta varške. Esmė tame, kad nejaučiu jokių kitų simptomų, kaip niežėjimas, perštėjimas ir jokio specifinio kvapo nėra, tiesiog va tokios išskyros. Pvz jei ryte nenusiprausiu ir "neišsivalau" makšties pati (atsargiai su pirštu ir vandenuku...taip taip negalima ten valyt, bet aš kitaip negaliu..), tai vakarop nesvarbu kiek kartų keičiau įklotą (o tai tenka minimum du tris kartus per dieną daryt) tų išskyrų ant įkloto būna jau gana daug, vos ne košytė jau. Bandžiau parą nesipraust ten, nieko nedaryt, tai rezultatas toks...kad sukišus pirštą jausmas kaip visos makšties sienelės padengtos ta varške ir traukiant pirštą lauk nemažais gabalais valos lauk viskas. Kai pirmą kartą pastebėjau, žinoma, ėjau pas ginekologę, buvau ir aš ir MB gydomi nuo pienligės, kandidozės ir dar bala žino nuo ko..bet visa tai būdavo laikina. Tiesa, turiu pridurt du dalykus - kasdienius įklotus nešioju beveik nuo tada, kai susirgau pirmą kartą mėnesinėm, nes tokių mini normalių išskyrų jau tada turėjau, tai sakau gal alergija jiem? Bet tai kaip be jų? O antra - ilgai vartojau KT, nors jau tuoj bus aštuoni mėnesiai, kaip nebegeriu. Paskutinis tepinėlis mano prieš pusmetį darytas irgi buvo normalus, ginekologė nežino kas tai galėtų būti... Bijau, kad vien dėl to negaliu pastoti..nes nuo KT metimo nebesisaugom. Tai va, gal žinot kas čia per biesas ir kuo jį gydyt?
p.s. partneris pastovus ir tikrai į kairę nevaikštantis (nors negali niekada būt tikras)..