QUOTE(Krištiš @ 2014 03 29, 10:43)
Tai ar valget duonos?
as kazkaip atleidziu vadeles dietoj,vakar bulviniu blynu prisivalgiau

kazin candida sita pastebes?

Dienu sulaukiau be pienliges,tai jauciuosi sveika ir noris valgyt viska kas po ranka papuola.Itariu,kad po mmm pasirodys visu grazumu.
Reiketu kokio spyrio subinen,kad neissukciau is doros kelio
Duonos jokios, bet bulvių kartais valgau.Dažniausiai valgau ryžių trapučius su lašiša, krevetėmis ar paštetu užkandžiams tarp valgymų. Man irgi turi ateiti mmm, stengiuosi užmušti norą nesveikiems dalykams su sveikais dalykais, bet niekas nesuteikia sotumo, beprotiškai noriu kažko miltinio ir saldaus

Kolkas laikausi.
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 03 29, 12:31)
O man tai kyla klausimas, kaip zinot ar pienlige

.
Jauciu deginima ir yra siek tiek balto skyscio tipu isskyru. Jau naudot priesgrybeline ovule ar ne

.
Pagal ideja, po savaites antibu, turetu pasirodyt ir pienlige, bet man kartais atrodo jau paranoja...
Man ištisai iškyla toks klausimas, juk pienligė nustatyta be jokių tyrimų ir pati nusprendžiau, kad tai pienligė tik dėlto, kad tabletės padeda.
Aš vis pati mąstau ar toj vietoj negali būti šiaip kokių odos problemų, sausėjimo.Kažkaip dar vienas sutapimas, kad tas niežėjimas darbe labiausiai atsiranda, o darbe dulkės, drabužiai pilni dulkių.
Beje naudoju Candida Support papildus, bet vienąsyk per pagrindinius pietus, ne dusyk, kaip rašo.Ten įeina viskas ko reikia Pau D' Arco, raudonėlių aliejus, kaprilio rūgštis.