Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Nidulia @ 2014 03 26, 00:45)
Visokie isitikinimai ir nereikalingi pergyvenimai, taip pats padaro savo juoda darba. negalvokit nieko negero, juk ir pries menesines buna nemaloniu pojuciu, tiesiog:) Zvakuciu geruju bakteriju - nezinau.

Norėčiau, kad tai būtų tik baimė.Aš nekreipiu dėmesio į paniežėjimus, bet bėda tame, jei nors kiek niežti, tai stiprėja ir nori nenori turi kištis.Dažniausiai stengiuosi ištempti.
Aš naudoju Gynocaps kapsules.O priešgrybelinis tepalas tai tik clotrimazole padeda, o fluconazole tepalas išgraužia man stiprus, arbatmedis taip pat man netiko, per stipru. Jautri ta vieta visokiems tepalams.
Papildyta:
Pamiršau pasakyti, kad Gynocaps gerųjų bakterijų kapsulės į makštį.
Atsakyti
As ir savuju dienu laukiu vildamasi,kad ciklas bus ramus. Siandien irgi kazko 'panizo' biggrin.gif Kaip ir issigandus buvau,bet paskui galvoju,turiu ovuliu,jei ka,naudosiu,kur dingsi. Kazkaip praejo ir niezejimas. Blogiausia,kad paskutinem dienom siekt tiek apsileidau- ir anytos zirniene srebiau,ir kriause su apelsinu suvalgiau..gal neissauks pienliges.Siandien klaikiai est norisi,baisiausia,kad darzoves visai netraukia (vyras bulkuciu prisipirko doh.gif ,ok,ju negalima,bet sumustiniu kokiu su duona ziauriai noreciau).
Toliau kasdien vartoju savo Vagisana,bet jau i pabaiga. Noreciau pamegint tu bakteriju ar is kefyro ar nat.jogurto uznest,bet kazkada skaicius esu,kad kvapas nekoks jauciasi.Teisybe ar ne?Paskui i parduotuve nuejus aplinkiniai nesakys,kad nuo sitos kefyru trenkia? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištiš: 26 kovo 2014 - 17:09
QUOTE(Krištiš @ 2014 03 26, 18:06)
As ir savuju dienu laukiu vildamasi,kad ciklas bus ramus. Siandien irgi kazko 'panizo' biggrin.gif Kaip ir issigandus buvau,bet paskui galvoju,turiu ovuliu,jei ka,naudosiu,kur dingsi. Kazkaip praejo ir niezejimas. Blogiausia,kad paskutinem dienom siekt tiek apsileidau- ir anytos zirniene srebiau,ir kriause su apelsinu suvalgiau..gal neissauks pienliges.Siandien klaikiai est norisi,baisiausia,kad darzoves visai netraukia (vyras bulkuciu prisipirko doh.gif ,ok,ju negalima,bet sumustiniu kokiu su duona ziauriai noreciau).
Toliau kasdien vartoju savo Vagisana,bet jau i pabaiga. Noreciau pamegint tu bakteriju ar is kefyro ar nat.jogurto uznest,bet kazkada skaicius esu,kad kvapas nekoks jauciasi.Teisybe ar ne?Paskui i parduotuve nuejus aplinkiniai nesakys,kad nuo sitos kefyru trenkia? lotuliukas.gif

man irgi pms apsivalgymo periodas biggrin.gif gerai, kad turiu sokolado be cukraus su styvia uzsipirkus tai suvalgiau to sokolado prisikasdama riesutais, apsiraminau truputi biggrin.gif skonis praktiskai toks pats kaip ir bet kurio sokolado tik tiek kad nera riesutu tai atskirai prisikandu smile.gif
bet kaip krosantai i mane sian ziurejo taip ziurejo, sako mes is sviesto padaryti imk mus ir valgyk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet bent pakolkas susilaikiau smile.gif
Atsakyti
Visur ta info skirtinga.Man iškilo klausimas ar galima juodos rupios duonos, jei ji be mielių? Ar galima varškės?
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2014 03 27, 05:48)
Visur ta info skirtinga.Man iškilo klausimas ar galima juodos rupios duonos, jei ji be mielių? Ar galima varškės?

Tai ar valget duonos? smile.gif

as kazkaip atleidziu vadeles dietoj,vakar bulviniu blynu prisivalgiau doh.gif kazin candida sita pastebes? lotuliukas.gif Dienu sulaukiau be pienliges,tai jauciuosi sveika ir noris valgyt viska kas po ranka papuola.Itariu,kad po mmm pasirodys visu grazumu.
Reiketu kokio spyrio subinen,kad neissukciau is doros kelio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištiš: 29 kovo 2014 - 09:43
O man tai kyla klausimas, kaip zinot ar pienlige unsure.gif .
Jauciu deginima ir yra siek tiek balto skyscio tipu isskyru. Jau naudot priesgrybeline ovule ar ne doh.gif .
Pagal ideja, po savaites antibu, turetu pasirodyt ir pienlige, bet man kartais atrodo jau paranoja...
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2014 03 29, 10:43)

as kazkaip atleidziu vadeles dietoj,vakar bulviniu blynu prisivalgiau doh.gif kazin candida sita pastebes? lotuliukas.gif Dienu sulaukiau be pienliges,tai jauciuosi sveika ir noris valgyt viska kas po ranka papuola.Itariu,kad po mmm pasirodys visu grazumu.

Duonos jokios, bet bulvių kartais valgau.Dažniausiai valgau ryžių trapučius su lašiša, krevetėmis ar paštetu užkandžiams tarp valgymų. Man irgi turi ateiti mmm, stengiuosi užmušti norą nesveikiems dalykams su sveikais dalykais, bet niekas nesuteikia sotumo, beprotiškai noriu kažko miltinio ir saldaus doh.gif Kolkas laikausi.
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 03 29, 12:31)
O man tai kyla klausimas, kaip zinot ar pienlige  unsure.gif .
Jauciu deginima ir yra siek tiek balto skyscio tipu isskyru. Jau naudot priesgrybeline ovule ar ne  doh.gif .
Pagal ideja, po savaites antibu, turetu pasirodyt ir pienlige, bet man kartais atrodo jau paranoja...

Man ištisai iškyla toks klausimas, juk pienligė nustatyta be jokių tyrimų ir pati nusprendžiau, kad tai pienligė tik dėlto, kad tabletės padeda.
Aš vis pati mąstau ar toj vietoj negali būti šiaip kokių odos problemų, sausėjimo.Kažkaip dar vienas sutapimas, kad tas niežėjimas darbe labiausiai atsiranda, o darbe dulkės, drabužiai pilni dulkių.
Beje naudoju Candida Support papildus, bet vienąsyk per pagrindinius pietus, ne dusyk, kaip rašo.Ten įeina viskas ko reikia Pau D' Arco, raudonėlių aliejus, kaprilio rūgštis.
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2014 03 29, 10:43)

man turbut tik paranoja buvo pries mm, nepasirode pienlige, bet per mm taip atleidau vadeles, visa savaitgali valgiau viska ir saldumynus tame tarpe, tai meldziuos kad dabar po mm nepasirodytu. Nuo sian vel i becukri rezima griztu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 03 31, 11:45)
man turbut tik paranoja buvo pries mm, nepasirode pienlige, bet per mm taip atleidau vadeles, visa savaitgali valgiau viska ir saldumynus tame tarpe, tai meldziuos kad dabar po mm nepasirodytu. Nuo sian vel i becukri rezima griztu  smile.gif

Jeigu prieš nebuvo, tai po tų dienų tikrai neužeis smile.gif Praeina su dienomis visi niežuliukai.
Pamačiau, kad Xylitol saldiklio galima..tai jau reikės pirkti ebay
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2014 03 31, 23:01)
Jeigu prieš nebuvo, tai po tų dienų tikrai neužeis smile.gif Praeina su dienomis visi niežuliukai.
Pamačiau, kad Xylitol saldiklio galima..tai jau reikės pirkti ebay

nu I kam jo reikia? Juk tai tas pats cukrus tik kiek kitokia struktura:) Ale ieskot bet kokiu budu saldumo palaizyti, tipo - save kaip nors apgausit smile.gif Ot mergos.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 03 31, 23:23)
nu I kam jo reikia? Juk tai tas pats cukrus tik kiek kitokia struktura:) Ale ieskot bet kokiu budu saldumo palaizyti, tipo - save kaip nors apgausit smile.gif Ot mergos.

Bet tam anticandida meniu yra....aš neesu smaližė, bet vien mėsa ir kiaušiniais misti atsibodo.Beje Nidulia kuo pakeisti vaisių pasiilgimą, dabar noriu, kas net jau buvo atsibodę.Bananai ir tie taio traukia akį.Alkana ištisai, ryte vakare, tą ką galiu valgyti alkio nenumuša, ištisai žvėriškas alkis.Kaip jį sutvarkyti.
Čia lentelė, kurios stengiuosi laikytis.
http://www.thecandid.../foodstoeat.htm
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2014 04 01, 00:39)
Alkana ištisai, ryte vakare, tą ką galiu valgyti alkio nenumuša, ištisai žvėriškas alkis.Kaip jį sutvarkyti.

Alkį puikiai numuša riebalai. Riebiau valgyk ir nereiks badaut. Jei lašinukai ir sviestas netinka, tai gausiau pilk alyvuogių aliejaus ant salotų, valgyk avokadus, riebesnę žuvį, alyvuoges (aš perku juodas, nes žalios paprastai suu cukrum marinuotos būna, ir citrinos rūgšties pridėta).
Atsakyti