Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

QUOTE(vasara_ @ 2013 05 22, 10:55)
O dabar kai pamečiau tiek svorio tai norisi nuogai lakstyti gatvėm ir šaukti "pažiūrėkit kaip aš jau atrodau!" lotuliukas.gif nors aišku dirbti dar tikrai yra kur ax.gif
Viskas į gerą, pasėdėsit ant košyčių ir svoris ištirps ir pinigai susitaupys thumbup.gif Viską tu gali, nepaleisk vadelių mirksiukas.gif  4u.gif

bek i gatve issirengus ir sauk kokia grazi esi, gal nevisi tave supras, bet mes tai palaikysim manau lotuliukas.gif
as tai galiu ant kosyciu, bet MB tai gaila taip kankinti, ir taip jis kudas kaip dviratis... ugis apie 188cm o sveria vos 80-83 kg. Reikia man ji kaip tik truputi atserti lotuliukas.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 22, 11:00)
Nu tai va, pabadausite ir manęs nebereik, atlaisvinai rankas lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

koks cia badas? bulviu maisas rusy pilnas, konservuotu visokiu augurku, burokeliu ir t.t. pilna lotuliukas.gif miltu daug turim, kazkiek makaronu ir kruopu, zodziu bado tai nebus, bet dar taip nebuvom nusigyvene berods, kad puse men iki algos, o turim nepilna 100lt ant maisto lotuliukas.gif kiausiniai jau irgi baigiasi lotuliukas.gif

na ka, namu ruosos darbu pirmai dienos pusei uzteks, truputi pailsesiu ir reiks eiti sportintis ax.gif
Atsakyti
Nuu košytėm tai labai puikiai galima ir vyriškį atšerti ir pačiai atsišerti
esmė gi kiekis smile.gif ir jei dar su sviestuku ar spirgiukais...
o jei dar bulviu košė tai labai laisvai smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 gegužės 2013 - 12:34
QUOTE(doviem @ 2013 05 22, 11:37)
Labas rytas, pasake drambliene lotuliukas.gif

man reiktu pas tave patekti, tik kad mane ne atsert reiktu, bet kad nuvaikytum gerokai blush2.gif nes paciai ziuriu nesigauna, vis pagailiu saves rolleyes.gif tai treniruote nusuku, tai koki skanesni kasneli suvalgau... Maniskis jau svaiginasi is laimes, kad arteja jo namu kinas doh.gif

Skaičiau, skaičiau ir neištvėriau doh.gif Nu bliamba, gal gana verkšlent čia ir teisint savo tingėjimą, susiimk vieną kartą. Jei negali, vadinasi tau yra gerai taip, kai yra. Ir šiknos spardymas nepadės. Pati turi susitart su savim, smegenyse pasidaryt tvarką, tada ir pajudės viskas. Ir rasti teisingus motyvus. Dabar jie pas tave neteisingi, jei nepriverčia pakelt užpakalio nuo kompo ir leidžia kimšti skenėstus. Ir nesiteisink darbų rašymais ar dar kažkuo, vietoj to, kad sėdėtum SM gali pajudėt šiek tiek.
Negaliu, kaip supykau. aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 05 22, 12:18)
as tai galiu ant kosyciu, bet MB tai gaila taip kankinti, ir taip jis kudas kaip dviratis... ugis apie 188cm o sveria vos 80-83 kg. Reikia man ji kaip tik truputi atserti lotuliukas.gif
koks cia badas? bulviu maisas rusy pilnas, konservuotu visokiu augurku, burokeliu ir t.t. pilna lotuliukas.gif miltu daug turim, kazkiek makaronu ir kruopu, zodziu bado tai nebus, bet dar taip nebuvom nusigyvene berods, kad puse men iki algos, o turim nepilna 100lt ant maisto lotuliukas.gif kiausiniai jau irgi baigiasi lotuliukas.gif

na ka, namu ruosos darbu pirmai dienos pusei uzteks, truputi pailsesiu ir reiks eiti sportintis ax.gif

maniškio ūgis apie 180 (spėju, nes nežinau tiksliai, bet gal į mažesnę pusę), o sveria 69-72kh, išvis picelinis viščiukas lotuliukas.gif bet raumenų turi visur, tiesiog lieknas bigsmile.gif
aš šaldytuvą vakar valiau doh.gif užsiknisau, liko šiandien dar šaldiklio stalčius išsiplaut kol maisto neparsivežėm, visus metus nebuvau atlaidinusi blush2.gif

QUOTE(cushy @ 2013 05 22, 12:49)
Skaičiau, skaičiau ir neištvėriau  doh.gif Nu bliamba, gal gana verkšlent čia ir teisint savo tingėjimą, susiimk vieną kartą. Jei negali, vadinasi tau yra gerai taip, kai yra. Ir šiknos spardymas nepadės. Pati turi susitart su savim, smegenyse pasidaryt tvarką, tada ir pajudės viskas. Ir rasti teisingus motyvus. Dabar jie pas tave neteisingi, jei nepriverčia pakelt užpakalio nuo kompo ir leidžia kimšti skenėstus. Ir nesiteisink darbų rašymais ar dar kažkuo, vietoj to, kad sėdėtum SM gali pajudėt šiek tiek.

drinks_cheers.gif truputį griežčiau su savim reikia jeigu nori rezultatų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2013 05 22, 12:34)
Nuu košytėm tai labai puikiai galima ir vyriškį atšerti ir pačiai atsišertiesmė gi kiekis smile.gif ir jei dar su sviestuku ar spirgiukais...
o jei dar bulviu košė tai labai laisvai smile.gif

Prajuokinai , bet teisybe thumbup.gif

Kosytes su uogiene as edu tik ryte, jos puikiai mane pasotina ir drasiai galiu istverti darbe iki 12 j. pietu. Kia aksciau valgydavau pusryciams varskes pakeli, vargiai iskesdavau iki 11 h.
Atsakyti
o mane kažkaip baltyminis maistas ilgiau laiko, nu bet aš varškės nemėgstu, nebent sūrį varškinį
bet ilgiausia soti būnu nuo kokios kiaušinienės, tada ir priešpiečius pamirštu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2013 05 22, 13:01)
o mane kažkaip baltyminis maistas ilgiau laiko, nu bet aš varškės nemėgstu, nebent sūrį varškinį
bet ilgiausia soti būnu nuo kokios kiaušinienės, tada ir priešpiečius pamirštu  doh.gif

Kiausiniene daznai valgau vakare. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkes biggrin.gif 4u.gif Ziuriu cia tema verda apie maista, bet as noriu prisijungti kartu su savo naminiu sportu. Ar priimsit? smile.gif
Atsakyti
smile.gif
nu bajeris
nueinu į WC, grįžtu
ant stalo randu gražiai atspausdintus ortopedo rekomenduojamus pratimus dirbantiesiems sėdimą darbą biggrin.gif
net įdomu katra čia kolegė taip susirūpino manim
žodžiu dabar ne tik namie bet dar ir darbe sportuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu atsakiusioms del body flex smile.gif

Vakar padariau 30min bodyflexo...pamirsusi viska buvau, tai gal kiek netiksliai dariau, vos vos prakaito tik isliejau, visai nepavargau, bet sian uzpakali jau skauda thumbup.gif

Del Genytes, tai nemaciau tv, skaiciau ta jos 400kcal bada. Tures dbr ir toliau lesti, nes kitaip ataugs visas svoris vel....kaip taip sneket viesai ir nusisneket doh.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2013 05 22, 14:11)
smile.gif
nu bajeris
nueinu į WC, grįžtu
ant stalo randu gražiai atspausdintus ortopedo rekomenduojamus pratimus dirbantiesiems sėdimą darbą  biggrin.gif
žodžiu dabar ne tik namie bet dar ir darbe sportuosiu  lotuliukas.gif

Apsidairyk, gal kuri Sm sėdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(afavela @ 2013 05 22, 13:09)
Sveikos sportininkes  biggrin.gif  4u.gif  Ziuriu cia tema verda apie maista, bet as noriu prisijungti kartu su savo naminiu sportu. Ar priimsit?  smile.gif

tai žinoma, junkis drąsiai mirksiukas.gif
QUOTE(qqte @ 2013 05 22, 13:11)
smile.gif
nu bajeris
nueinu į WC, grįžtu
ant stalo randu gražiai atspausdintus ortopedo rekomenduojamus pratimus dirbantiesiems sėdimą darbą  biggrin.gif
žodžiu dabar ne tik namie bet dar ir darbe sportuosiu  lotuliukas.gif

biggrin.gif geras, man tai kolegės iškrėtė pokštą per profesinę dieną padovanojo samtį sugraduotą ale svarstykles, sakė kad nepamirščiau normuoti ir jų maisto biggrin.gif

QUOTE(lifili @ 2013 05 22, 13:12)
Del Genytes, tai nemaciau tv, skaiciau ta jos 400kcal bada. Tures dbr ir toliau lesti, nes kitaip ataugs visas svoris vel....kaip taip sneket viesai ir nusisneket doh.gif

Blondinė, ką čia bepridursi fool.gif
Atsakyti