Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

Nu ne pasirodo ir kiti gavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2013 05 22, 14:01)
bet ilgiausia soti būnu nuo kokios kiaušinienės, tada ir priešpiečius pamirštu  doh.gif

O aš kiaušinių visai nevalgau. Kai dar valgiau, tai būdavo jei ryte jų pavalgydavau, po to dvi dienas valgyt nereikėdavo doh.gif

QUOTE(afavela @ 2013 05 22, 14:09)
Sveikos sportininkes  biggrin.gif  4u.gif  Ziuriu cia tema verda apie maista, bet as noriu prisijungti kartu su savo naminiu sportu. Ar priimsit?  smile.gif

Sveika prisijungus, mes ne tik apie sportą čia kalbam, bet ir apie maistą.

QUOTE(qqte @ 2013 05 22, 14:11)
smile.gif
nu bajeris
nueinu į WC, grįžtu
ant stalo randu gražiai atspausdintus ortopedo rekomenduojamus pratimus dirbantiesiems sėdimą darbą  biggrin.gif
net įdomu katra čia kolegė taip susirūpino manim
žodžiu dabar ne tik namie bet dar ir darbe sportuosiu  lotuliukas.gif

Tai gal netaisyklingai sėdi? Tai kolegė susirūpino, kad nugarai per didelė apkrova, arba kaip čia kažkuri rašė, pati toje pačioje temoje mirksta, tai galėsit kartu draugiškai sportuot darbe. biggrin.gif
Atsakyti
Tai aciu tuomet uz naujus namucius 4u.gif Trumpai apie save ir sporta. smile.gif Iki siol nebuvau labai sportiska. Tiesa kazkada mokykloje siekdavau begimo rekordus, bet likdavau visada antroje vietoje. biggrin.gif Taciau atsiradus seimynai, mano sportas pasikeite siek tiek i kitoki. Puodu kilnojimas, siurblio stumdymas ir begiojimas paskui augancia mazyle thumbup.gif Bet laikui begant susirupinau del savo graziu apvaliu formu. Ypatingai kai ateina vasara, visada kazkiek viduje stresuoju del tokiu dalyku : kaip atrodys patinkanti suknele ar kaip reikes pasirodyt su bikiniu. doh.gif Galop viena diena issitraukiau apdulkejusi treniruokli, nusivaliau dulkes ir pradejau. Treniruoklis elipsinis. Tiesiog kaifuoju nuo tokiu treniruokliu. Tiesa kaifuoju tas 15 min. kol pradeda begti prakaitas ir kojytes pakerta. Sportuoju juo 2 kartus per diena, ryte ir vakare ( zinau, kad vakare gal nederetu, bet kitaip laiko neturiu). To man buvo per maza, tad nusprendziau nusipirkti jogos kilimeli ir dabar intensyviai mokinuosi ivairiu jogos pratimu. Pradedu nuo lengvesniu, nes taisyklingai juos atlikti pasirodo yra gan sudetinga. g.gif Dar mastau nusipirkti masazini sukimo lanka, bet dvejoju ar uzteks kambaryje vietos ir neisdauzysiu daiktu esanciu aplink biggrin.gif Taip kas dien sportuoju jau 3 menesiai. Rezultatas istiesu dziugina. Zinoma kartais paragauju gardumynu, bet uz tai save nubaudziu atsilenkimais ar aerobikos treniruote.
Nepykit, nespejau perskaityti visos temos, ji labai ilga blush2.gif
Turiu visoms toki klausimeli: ar atsilus orams iseinat sportuot i lauka (sodeli) ar visgi renkates namu aplinka? smile.gif
Atsakyti
aš neturiu kur lauke sportuot, na ta prasme gyvenu bute smile.gif
bet dviračiais tai mėgstam pasivažinėt visa šeimyna, tik kad šiemet dar nespėjom pravėdint, vaikas vis iš slogų neišsikapsto verysad.gif
Atsakyti
afavela, ne jei jau siekei bėgimo rekordų, tai vadinas buvai pakankamai sportiška. 4u.gif

Aš vasarą mažai namie sportuoju, tam puikiai tarnauja mokyklos stadionas. Na aišku sportas tada būna kiek kitoks, bet man užtenka.
Atsakyti
QUOTE(afavela @ 2013 05 22, 14:47)

Turiu visoms toki klausimeli: ar atsilus orams iseinat sportuot i lauka (sodeli) ar visgi renkates namu aplinka?  smile.gif

Sportuoju namie, noreciau ryte atsikelt pabegiot, bet mano vaikas keliasi sesta, tai nesunku paskaiciuot kada reiktu keltis man smile.gif Gyvenciau name,tai vienas malonumas butu sportuot kiemeli.
Atsakyti
Sveikos! Ziuriu kuo arciau vasara, tuo daugiau besijungianciu smile.gif
As vakar dariau insanity ir pirma karta nesugebejau visos trefkes padaryt. Nezinau kas nutiko, bet taip silpna buvo, galva svaigo ir skrandis stojo. Pries trefke buvau nevalgius, tai nuo maisto negalejo but bloga g.gif Neverciau save test, nes kazkaip nesmagu buvo. Gal del to, kad gerkle sakaudejo ax.gif Ir dabar dar skauda,sloga yra.
As irgi pasimatavau apimtis tai: krutine 90cm, liemuo71,5cm (laaaaabai noreciau numest kelis cm), klubai 95cm, slaunis 51cm. ugis 162cm.Pas mane figuros tipas "obuolys" - plonos kojos ir storas pilvas. Neproporcingas kazkoks blush2.gif Mane labiausiai nervina, tos meiles rankeneles...Visur is kelniu ir sijonu virsta blush2.gif
Atsakyti
MartiKarti--- uoj juokiausi is tu "meiles rankeneliu" thumbup.gif Gerai pasakyta.
O tas silpnumas gal ir buvo persalimo kaltininkas g.gif
O del sportavimo lauke, tai as irgi neturedavau galimybiu pasportuot kur sodelyje ar stadione, tai zinokit nuvaziavau pas tevukus, issitraukiau savo dvirati ir galvojau pravaziuosiu kelis ratukus. Kita diena kaimyne atejusi girdejau sako mano mamai: kas tai jusu dukrai pasidare kad ratus suka aplink rajona biggrin.gif va tai tau galvoju sportas mano.
Bet seip as labai uz sporta lauke, kazkaip daugiau energijos suteikia.
Atsakyti
MartiKarti, norėčiau tokios šlaunų apimties, kaip Jūsų, maniškės 55 cm rolleyes.gif
Aš taip pat dievinu sportą lauke, deja gyvendama bute neturiu tam galimybės, bet vasarą, pas mamą kaime visada į kiemą išsinešu kompiuterį, pasistatau ant kėdės ir strakalioju pagal insanity ax.gif Iš pradžių darydavau mankštą ant žolės, bet pastebėjau, kad ten didžiulę duobę ištrypiau, tada persikėliau sportuoti ant trinkelių kieme biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 22 gegužės 2013 - 15:12
aš tai norėčiau kad būtų apie 53-55 šlaunys, mažiau nereikia man smile.gif
nu bet tam reikia suplonint jas 3-4 cm..kas nėra lengva doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 gegužės 2013 - 15:48
QUOTE(Artari @ 2013 05 22, 11:30)
o kokios tos mažos porcijos? smile.gif man geriau vaizdžiai, nei gramais smile.gif pvz., tokį kiekį, kuris telpa stiklinėje, delne ar koks?  rolleyes.gif

Panašiai kažkur apie stiklinė, čia jei kalbam apie kokią sriubą, troškinį ar mėsą su salotom ir pan. O užkandžiui galima ir obuolį, bananą, nebūtina visos stiklinės pripildyt. Kažkur buvo "stiklinės principo dieta", tai nuo kažko tokio pradėjau.

QUOTE(Emixsit @ 2013 05 22, 12:02)
jums būna taip, kad vakare pastebite, kad nieko burnoj neturėjot ir nejautėt tam poreikio? g.gif

Būna dažnai, ypač jeigu nesėdi namie, o kažkur lakstai, tai ir pamiršti valgyt. Nors dabar stengiuosi į tašiuką įsimest ką nors, negerai badaut. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 05 22, 16:12)
MartiKarti, norėčiau tokios šlaunų apimties, kaip Jūsų, maniškės 55 cm  rolleyes.gif

Na sakykim, mano kojos yra mano pasididziavimas blush2.gif ax.gif
user posted image

Atsakyti