Nu ne pasirodo ir kiti gavo

QUOTE(qqte @ 2013 05 22, 14:01)
O aš kiaušinių visai nevalgau. Kai dar valgiau, tai būdavo jei ryte jų pavalgydavau, po to dvi dienas valgyt nereikėdavo

QUOTE(afavela @ 2013 05 22, 14:09)
Sveikos sportininkes
Ziuriu cia tema verda apie maista, bet as noriu prisijungti kartu su savo naminiu sportu. Ar priimsit? 

Sveika prisijungus, mes ne tik apie sportą čia kalbam, bet ir apie maistą.
QUOTE(qqte @ 2013 05 22, 14:11)

nu bajeris
nueinu į WC, grįžtu
ant stalo randu gražiai atspausdintus ortopedo rekomenduojamus pratimus dirbantiesiems sėdimą darbą

net įdomu katra čia kolegė taip susirūpino manim
žodžiu dabar ne tik namie bet dar ir darbe sportuosiu

Tai gal netaisyklingai sėdi? Tai kolegė susirūpino, kad nugarai per didelė apkrova, arba kaip čia kažkuri rašė, pati toje pačioje temoje mirksta, tai galėsit kartu draugiškai sportuot darbe.

Tai aciu tuomet uz naujus namucius
Trumpai apie save ir sporta.
Iki siol nebuvau labai sportiska. Tiesa kazkada mokykloje siekdavau begimo rekordus, bet likdavau visada antroje vietoje.
Taciau atsiradus seimynai, mano sportas pasikeite siek tiek i kitoki. Puodu kilnojimas, siurblio stumdymas ir begiojimas paskui augancia mazyle
Bet laikui begant susirupinau del savo graziu apvaliu formu. Ypatingai kai ateina vasara, visada kazkiek viduje stresuoju del tokiu dalyku : kaip atrodys patinkanti suknele ar kaip reikes pasirodyt su bikiniu.
Galop viena diena issitraukiau apdulkejusi treniruokli, nusivaliau dulkes ir pradejau. Treniruoklis elipsinis. Tiesiog kaifuoju nuo tokiu treniruokliu. Tiesa kaifuoju tas 15 min. kol pradeda begti prakaitas ir kojytes pakerta. Sportuoju juo 2 kartus per diena, ryte ir vakare ( zinau, kad vakare gal nederetu, bet kitaip laiko neturiu). To man buvo per maza, tad nusprendziau nusipirkti jogos kilimeli ir dabar intensyviai mokinuosi ivairiu jogos pratimu. Pradedu nuo lengvesniu, nes taisyklingai juos atlikti pasirodo yra gan sudetinga.
Dar mastau nusipirkti masazini sukimo lanka, bet dvejoju ar uzteks kambaryje vietos ir neisdauzysiu daiktu esanciu aplink
Taip kas dien sportuoju jau 3 menesiai. Rezultatas istiesu dziugina. Zinoma kartais paragauju gardumynu, bet uz tai save nubaudziu atsilenkimais ar aerobikos treniruote.
Nepykit, nespejau perskaityti visos temos, ji labai ilga
Turiu visoms toki klausimeli: ar atsilus orams iseinat sportuot i lauka (sodeli) ar visgi renkates namu aplinka?

Nepykit, nespejau perskaityti visos temos, ji labai ilga

Turiu visoms toki klausimeli: ar atsilus orams iseinat sportuot i lauka (sodeli) ar visgi renkates namu aplinka?

aš neturiu kur lauke sportuot, na ta prasme gyvenu bute 
bet dviračiais tai mėgstam pasivažinėt visa šeimyna, tik kad šiemet dar nespėjom pravėdint, vaikas vis iš slogų neišsikapsto

bet dviračiais tai mėgstam pasivažinėt visa šeimyna, tik kad šiemet dar nespėjom pravėdint, vaikas vis iš slogų neišsikapsto

afavela, ne jei jau siekei bėgimo rekordų, tai vadinas buvai pakankamai sportiška.
Aš vasarą mažai namie sportuoju, tam puikiai tarnauja mokyklos stadionas. Na aišku sportas tada būna kiek kitoks, bet man užtenka.

Aš vasarą mažai namie sportuoju, tam puikiai tarnauja mokyklos stadionas. Na aišku sportas tada būna kiek kitoks, bet man užtenka.
QUOTE(afavela @ 2013 05 22, 14:47)

Sportuoju namie, noreciau ryte atsikelt pabegiot, bet mano vaikas keliasi sesta, tai nesunku paskaiciuot kada reiktu keltis man

Sveikos! Ziuriu kuo arciau vasara, tuo daugiau besijungianciu
As vakar dariau insanity ir pirma karta nesugebejau visos trefkes padaryt. Nezinau kas nutiko, bet taip silpna buvo, galva svaigo ir skrandis stojo. Pries trefke buvau nevalgius, tai nuo maisto negalejo but bloga
Neverciau save test, nes kazkaip nesmagu buvo. Gal del to, kad gerkle sakaudejo
Ir dabar dar skauda,sloga yra.
As irgi pasimatavau apimtis tai: krutine 90cm, liemuo71,5cm (laaaaabai noreciau numest kelis cm), klubai 95cm, slaunis 51cm. ugis 162cm.Pas mane figuros tipas "obuolys" - plonos kojos ir storas pilvas. Neproporcingas kazkoks
Mane labiausiai nervina, tos meiles rankeneles...Visur is kelniu ir sijonu virsta

As vakar dariau insanity ir pirma karta nesugebejau visos trefkes padaryt. Nezinau kas nutiko, bet taip silpna buvo, galva svaigo ir skrandis stojo. Pries trefke buvau nevalgius, tai nuo maisto negalejo but bloga

As irgi pasimatavau apimtis tai: krutine 90cm, liemuo71,5cm (laaaaabai noreciau numest kelis cm), klubai 95cm, slaunis 51cm. ugis 162cm.Pas mane figuros tipas "obuolys" - plonos kojos ir storas pilvas. Neproporcingas kazkoks

MartiKarti--- uoj juokiausi is tu "meiles rankeneliu"
Gerai pasakyta.
O tas silpnumas gal ir buvo persalimo kaltininkas
O del sportavimo lauke, tai as irgi neturedavau galimybiu pasportuot kur sodelyje ar stadione, tai zinokit nuvaziavau pas tevukus, issitraukiau savo dvirati ir galvojau pravaziuosiu kelis ratukus. Kita diena kaimyne atejusi girdejau sako mano mamai: kas tai jusu dukrai pasidare kad ratus suka aplink rajona
va tai tau galvoju sportas mano.
Bet seip as labai uz sporta lauke, kazkaip daugiau energijos suteikia.

O tas silpnumas gal ir buvo persalimo kaltininkas

O del sportavimo lauke, tai as irgi neturedavau galimybiu pasportuot kur sodelyje ar stadione, tai zinokit nuvaziavau pas tevukus, issitraukiau savo dvirati ir galvojau pravaziuosiu kelis ratukus. Kita diena kaimyne atejusi girdejau sako mano mamai: kas tai jusu dukrai pasidare kad ratus suka aplink rajona

Bet seip as labai uz sporta lauke, kazkaip daugiau energijos suteikia.
MartiKarti, norėčiau tokios šlaunų apimties, kaip Jūsų, maniškės 55 cm
Aš taip pat dievinu sportą lauke, deja gyvendama bute neturiu tam galimybės, bet vasarą, pas mamą kaime visada į kiemą išsinešu kompiuterį, pasistatau ant kėdės ir strakalioju pagal insanity
Iš pradžių darydavau mankštą ant žolės, bet pastebėjau, kad ten didžiulę duobę ištrypiau, tada persikėliau sportuoti ant trinkelių kieme

Aš taip pat dievinu sportą lauke, deja gyvendama bute neturiu tam galimybės, bet vasarą, pas mamą kaime visada į kiemą išsinešu kompiuterį, pasistatau ant kėdės ir strakalioju pagal insanity

aš tai norėčiau kad būtų apie 53-55 šlaunys, mažiau nereikia man 
nu bet tam reikia suplonint jas 3-4 cm..kas nėra lengva

nu bet tam reikia suplonint jas 3-4 cm..kas nėra lengva

QUOTE(Artari @ 2013 05 22, 11:30)
o kokios tos mažos porcijos?
man geriau vaizdžiai, nei gramais
pvz., tokį kiekį, kuris telpa stiklinėje, delne ar koks?

Panašiai kažkur apie stiklinė, čia jei kalbam apie kokią sriubą, troškinį ar mėsą su salotom ir pan. O užkandžiui galima ir obuolį, bananą, nebūtina visos stiklinės pripildyt. Kažkur buvo "stiklinės principo dieta", tai nuo kažko tokio pradėjau.
QUOTE(Emixsit @ 2013 05 22, 12:02)
jums būna taip, kad vakare pastebite, kad nieko burnoj neturėjot ir nejautėt tam poreikio?

Būna dažnai, ypač jeigu nesėdi namie, o kažkur lakstai, tai ir pamiršti valgyt. Nors dabar stengiuosi į tašiuką įsimest ką nors, negerai badaut.

QUOTE(Ixora @ 2013 05 22, 16:12)
Na sakykim, mano kojos yra mano pasididziavimas