Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

QUOTE(MartiKarti @ 2013 05 22, 17:16)
Na sakykim, mano kojos yra mano pasididziavimas  blush2.gif  ax.gif

Jeigu cia tavo foto, tai tu visa esi puiki tiesiog, na bent jau apsirengus, nes nusirengus siek tiek koreguojasi blush2.gif bet siaip sauniai atrodai mano manymu 4u.gif
Atsakyti

Tikrai labai gražios kojos 4u.gif Ir šiaip visa figūra tikrai dailiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 22 gegužės 2013 - 16:32
QUOTE(doviem @ 2013 05 22, 17:25)
Jeigu cia tavo foto, tai tu visa esi puiki tiesiog, na bent jau apsirengus, nes nusirengus siek tiek koreguojasi blush2.gif bet siaip sauniai atrodai mano manymu 4u.gif

Aciu labai 4u.gif Foto mano. Pati sau graziai cia atrodau, bet nuauk aukstakulnius (sie 13cm) ir nebus puse grozio. Ir dar per metus ant koju ir uzpakalio ceciulitas atsirado doh.gif Geda sijona bus mautis doh.gif Ir as dar labai ziuriu rubus, kurie sleptu mano pilva, lasiakai neliptu per krastus ir t.t. Su bikiniu, tai visai baisiai atrodau doh.gif
Ixora, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MartiKarti: 22 gegužės 2013 - 16:39

Gražios kojos, blauzdos ir keliukai, o liaškas mėgstu sultingesnes hihihi.gif

Prie to pačio, gal žinot kaip lašiako iš vidinės kelienių pusės atsikratyt? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 22 gegužės 2013 - 17:36
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 22, 18:36)
Prie to pačio, gal žinot kaip lašiako iš vidinės kelienių pusės atsikratyt?  unsure.gif

Mano mamai labai padeda dviratis (tikras, ne treniruoklis) pas ją tokie riebūs keliai, tai labai nuima.
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 05 22, 18:28)
Tikrai labai gražios kojos  4u.gif Ir šiaip visa figūra tikrai dailiai atrodo 4u.gif

Pritariu, cia viskas labai grazu. Kojos ypac smile.gif
Atsakyti
man tai Martikarti plaukai labiausia gražūs, nu apie kojas iš pavydo patylesiu biggrin.gif
vistiek man tokių nepasiekt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 05 21, 18:03)
Paskutinioji mergina senojoj temoj, kur buvo įdėta, tai abėjoju, ar sportu numetė tą svorį  g.gif nes kūda kūda, o raumenų visai nesimato,

TA PATI GALIU PASAKYTI APIE NUOTRAUKA NAUJOJE TEMOJE - MERGAITES, KAI RENKATE FOTO, NU NEGI NESKIRIATE, AR SIAIP KUDENA, NUSI-ANOREKSINUSI-AR TIKRAI FITNESO TIPO KUNAS g.gif g.gif g.gif NU KUR JOS RAUMENYS, YPAC ANT SLAUNU, PARODYKIT MAN cool.gif cool.gif cool.gif SIX PACKO TAIP PAT NEMATAU cool.gif cool.gif cool.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 05 22, 20:54)
TA PATI GALIU PASAKYTI APIE NUOTRAUKA NAUJOJE TEMOJE - MERGAITES, KAI RENKATE FOTO, NU NEGI NESKIRIATE, AR SIAIP KUDENA, NUSI-ANOREKSINUSI-AR TIKRAI FITNESO TIPO KUNAS  g.gif  g.gif  g.gif NU KUR JOS RAUMENYS, YPAC ANT SLAUNU, PARODYKIT MAN  cool.gif  cool.gif  cool.gif SIX PACKO TAIP PAT NEMATAU  cool.gif  cool.gif  cool.gif  rolleyes.gif

Tai ši matosi, kad liekna pati yra, o ir toks gulėjimas kojų raumenų tikrai neparodys smile.gif Gal mergina tiesiog cardio mėgsta ir raumenų didelių neaugina biggrin.gif

P.S. Jums Caps Lock nusispaudė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 22 gegužės 2013 - 20:00
Sveikos naujokės 4u.gif

pati nesenai buvau naujokė, visom palinkėsiu drąsos ir užsispyrimo thumbup.gif

Trečią dieną iš naujo darau shredą, bet sunkesniais svoriais, 2.2kg x 2 , na ir vėl iš naujo pušku, yra taip pat sunku kaip ir pradžioj, visai smagu kai pagalvoji thumbup.gif

Atsakyti
Kojos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 22, 05:55)
duotų man kas ją, taip taip į šikinę įspirčiau, į tramdomuosius marškinius ir 6 kartus dienoje kaip paršą atšerčiau. Ibitute, per tokias durnes visuomenė išsigimsta.

HMMM, NE SIKNA SPARDYT REIKIA, o smegenis pakesiti, o cia sunkiausia...

o kaip tau ji atrode, kai su pilvuku...pilvuka vis tiek reikia formuoti graziai, tuos sickpackus, na ji tikrai kazka ne taip dare. sportas tai ok, bet kad NEVALGE, TAI ziauru...

nepykit mergos, bet per visas sporto temas as daznai pastebiu idetas PER LIESAS FOTO...ir kai pakomentuodavau, susilaukdavau patarimu: "tai prasom laukan is sios temos". arba geriau jau buti tokiai, tipo, distrofikei, negu lasiniai ax.gif g.gif
Atsakyti