Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

dovi, dekui, kad pasidalinai, dabar as busiu reiklesne ir sakysiu ar reksiu koas pati labiau noriu. Kas del stumimo pozos man niekas nieko nesiule, o per saremius leido siek tiek pasijudint
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 06, 13:58)
dovi, dekui, kad pasidalinai, dabar as busiu reiklesne ir sakysiu ar reksiu koas pati labiau noriu. Kas del stumimo pozos man niekas nieko nesiule, o per saremius leido siek tiek pasijudint

Seip cia panevezy seimos centre kasantra menesi nemokamos paskaiteles buna, tai apie gimdyma dabar bus kazkada rugpjuti, tai jei busi cia galesi nueit, idomi tokia paskaitaakiracio prapletimui , jei tik noro ir sveikatos bus 4u.gif
Atsakyti
Vilte sveikinu su berniuku 4u.gif
QUOTE(AnaMari @ 2013 06 06, 13:32)
Omajgat, tai man tada isvis reikes tada ligoninej budet mega_shok.gif

Aš S pagimdžiau per 4,5 val. nuo atvykimo į VGN, tai man akušere pasakė, kad kai kitą kart ruošiuos gimdyt, tai važiuot į ligoninę iš kart kai tik pagalvosiu, kad gal jau truputį skauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 06 06, 13:06)
Vilte sveikinu su berniuku  4u.gif

Aš S pagimdžiau per 4,5 val. nuo atvykimo į VGN, tai man akušere pasakė, kad kai kitą kart ruošiuos gimdyt, tai važiuot į ligoninę iš kart kai tik pagalvosiu, kad gal jau truputį skauda  biggrin.gif

srazdane,anamari na kazi ar neprisikarksesim s tais greitais gimdymais lotuliukas.gif
man 21 val nuleido vandenis,o jau 22.53 val mazius jau gulejo ant krutines wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 14:18)
srazdane,anamari na kazi ar neprisikarksesim s tais greitais gimdymais lotuliukas.gif
man 21 val nuleido vandenis,o jau 22.53 val mazius jau gulejo ant krutines wub.gif

Man irgi panasiai, as atvaziavau 8:10, i gimdykla papuoliau 8:50, nuleido vandenis uz pusvalandzio ty 9:20 kai viska sujunge, o 9:45 jau buciavau savo gleiveta kniurkuliuka wub.gif

Uz antrus dar lengvesnius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovi2003: 06 birželio 2013 - 13:24
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 14:18)

Na man vandenys nutekėjo 4:50, o 5:20 S jau verkė smile.gif
Bet rimtai čia gali būti, sako antras gimdymas lengvesnis, jei gimdai ne vėliau nei po 5 - 7 metų, vėliau tai vėl kaip pirmas. O pas mus tai tarpai labai nedideli smile.gif
Atsakyti
mamules tikekim ,kad viskas lengvai ir greitai,tada taip ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 14:39)
mamules tikekim ,kad viskas lengvai ir greitai,tada taip ir bus thumbup.gif

Tai kitaip ir negali būti mirksiukas.gif
Atsakyti
As 2.30 buvau AK, o D. gime 3.45 biggrin.gif Greituju klubas hihihi.gif

Dovi, nezinau ko bijau, noriu kad vistytusi pagal laika ir butu svekas, o visa kita nedvarbu rolleyes.gif

Nemegstu toko oro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 11:05)
labas rytas mamos 4u.gif
katik is TA
sveriam 350gr,atitinkam 20sav+1diena
judrus ir sveikas BACHURAS,uzaugo KIAUSAI lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Geras biggrin.gif Nu tai sveikinu dabar su bernuzeliu 4u.gif
Ir su gera TA 4u.gif Mano mergina taip pat tokio svorio. 20 sav+2d. 355 gr bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes, mergytes !!! 4u.gif

uzsukau trupma apsizvalgyti smile.gif ogi ziuriu kiek daug senuju dalyviu jau antra kart su pilveliais bigsmile.gif vajej vajej kaip smagu mirksiukas.gif labai dziaugiuosi uz jus wink.gif

gaila kad man iki siol deja deja nepasiseke...

na ka lengvo nesiojimo jums, mielosios wink.gif
Atsakyti
lauraz, tkrai pasuseks jums! wub.gif Beje, kokioj dabar planavimo stadijoj esat? blush2.gif
Atsakyti