dovi, dekui, kad pasidalinai, dabar as busiu reiklesne ir sakysiu ar reksiu koas pati labiau noriu. Kas del stumimo pozos man niekas nieko nesiule, o per saremius leido siek tiek pasijudint
QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 06, 13:58)
dovi, dekui, kad pasidalinai, dabar as busiu reiklesne ir sakysiu ar reksiu koas pati labiau noriu. Kas del stumimo pozos man niekas nieko nesiule, o per saremius leido siek tiek pasijudint
Seip cia panevezy seimos centre kasantra menesi nemokamos paskaiteles buna, tai apie gimdyma dabar bus kazkada rugpjuti, tai jei busi cia galesi nueit, idomi tokia paskaitaakiracio prapletimui , jei tik noro ir sveikatos bus
Vilte sveikinu su berniuku
Aš S pagimdžiau per 4,5 val. nuo atvykimo į VGN, tai man akušere pasakė, kad kai kitą kart ruošiuos gimdyt, tai važiuot į ligoninę iš kart kai tik pagalvosiu, kad gal jau truputį skauda
QUOTE(AnaMari @ 2013 06 06, 13:32)
Aš S pagimdžiau per 4,5 val. nuo atvykimo į VGN, tai man akušere pasakė, kad kai kitą kart ruošiuos gimdyt, tai važiuot į ligoninę iš kart kai tik pagalvosiu, kad gal jau truputį skauda
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 06 06, 13:06)
Vilte sveikinu su berniuku
srazdane,anamari na kazi ar neprisikarksesim s tais greitais gimdymais
man 21 val nuleido vandenis,o jau 22.53 val mazius jau gulejo ant krutines
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 14:18)
Man irgi panasiai, as atvaziavau 8:10, i gimdykla papuoliau 8:50, nuleido vandenis uz pusvalandzio ty 9:20 kai viska sujunge, o 9:45 jau buciavau savo gleiveta kniurkuliuka
Uz antrus dar lengvesnius
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 14:18)
Na man vandenys nutekėjo 4:50, o 5:20 S jau verkė
Bet rimtai čia gali būti, sako antras gimdymas lengvesnis, jei gimdai ne vėliau nei po 5 - 7 metų, vėliau tai vėl kaip pirmas. O pas mus tai tarpai labai nedideli
mamules tikekim ,kad viskas lengvai ir greitai,tada taip ir bus
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 14:39)
Tai kitaip ir negali būti
As 2.30 buvau AK, o D. gime 3.45
Greituju klubas 
Dovi, nezinau ko bijau, noriu kad vistytusi pagal laika ir butu svekas, o visa kita nedvarbu
Nemegstu toko oro
Dovi, nezinau ko bijau, noriu kad vistytusi pagal laika ir butu svekas, o visa kita nedvarbu
Nemegstu toko oro
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 11:05)
labas rytas mamos
katik is TA
sveriam 350gr,atitinkam 20sav+1diena
judrus ir sveikas BACHURAS,uzaugo KIAUSAI
katik is TA
sveriam 350gr,atitinkam 20sav+1diena
judrus ir sveikas BACHURAS,uzaugo KIAUSAI
Geras
Ir su gera TA
sveikutes, mergytes !!!
uzsukau trupma apsizvalgyti
ogi ziuriu kiek daug senuju dalyviu jau antra kart su pilveliais
vajej vajej kaip smagu
labai dziaugiuosi uz jus 
gaila kad man iki siol deja deja nepasiseke...
na ka lengvo nesiojimo jums, mielosios
uzsukau trupma apsizvalgyti
gaila kad man iki siol deja deja nepasiseke...
na ka lengvo nesiojimo jums, mielosios
lauraz, tkrai pasuseks jums!
Beje, kokioj dabar planavimo stadijoj esat?