Apžiūrėjau iš daigų sodintus svogūnus, taigi ir maniškių laiškai pageltę vietom. Išmėsinėjau kelis, tik lervų kakučių ir langelis į laisvę išgraužtas. Dingę jau. Taigi apžiūrėkit savuosius. Jei laiške kirmėlių nėra, neverta smarkiai smardinti apie juos. Nors gal ir verta
Prie tokių karštų orų bus dar viena generacija. Nors pavojingesnės bus tos, kurios patį svogūno šaknies kaklelį graužia.

QUOTE(nute2 @ 2013 06 19, 19:48)
Reikia nuskint, neleist žydėt.
Taip ir padarysiu, ačiū

QUOTE(diasaja @ 2013 06 19, 18:30)

Įsivaizduoju skonį

Aš šian žadėjau kasti, bet dar susilaikiau - dar tik tik pradėjo žydėti, nebūtų ko gero jų dar...
Kopūstuką nupjoviau vieną jau - skanumėlis

QUOTE(diasaja @ 2013 06 19, 18:30)
tai bent

QUOTE(gratira @ 2013 06 20, 08:46)
tai bent
O aš po žolėm pasodinau apie 30vnt. Melody birželio 6d. bet užvakar dar daigų nesimatė. Ar jau susirūpinti? Sėkla buvo su mažais daigeliais, bet matėsi, kad jau gerokai parduotuvėje pastovėjo 

Bulvės po šienu/šiaudais dygsta žyyyymiai lėčiau, nei žemėje. Vėlokai sodinta, be liepos gali ir neišlįsti.
Pagaliau (po 4 metų bandymų) sulauksiu ir aš pankolių gumbų

QUOTE(yerena @ 2013 06 20, 12:49)
[

[

QUOTE(yerena @ 2013 06 20, 11:49)

Ar dėl daržovės naudos ir skonio tiek pastangų, ar dėl sportinio intereso? Buvau užsiauginusi, bet netiko skonis, tai išbraukiau iš savo daržo gėrybių sąrašo.
QUOTE(Paladė @ 2013 06 20, 14:05)
Ar dėl daržovės naudos ir skonio tiek pastangų, ar dėl sportinio intereso? Buvau užsiauginusi, bet netiko skonis, tai išbraukiau iš savo daržo gėrybių sąrašo.
ir aš pernai auginau,kad sėklų turėjau,bet taip ir neparagauti iškeliavo į kompostą

Para, sėjau 03.15.
Paladė, auginu dėl skoninių savybių. Visus tuos metus šaldžiau pankolių lapelius, o gumbus tekdavo pirkti pastoviai
Paladė, auginu dėl skoninių savybių. Visus tuos metus šaldžiau pankolių lapelius, o gumbus tekdavo pirkti pastoviai