QUOTE(nichte @ 2007 01 27, 00:51)
mano zuikio mašinėle nenukirpsi - labai muistosi ir nenusėdi vietoj... tad kirpėjai paprasciau buvo kirpti žirklėmis
o štai draugų berniukui - be jokių problemų ir mašinėlė, ramiai sau su pabendravo, kol kirpėjas jį kirpo.
Papildyta:
prie šios temos, norėjau paklausti jūsų, mamytės, ką galvojat, ar tikrai reikia vaikus bent kartą nukirpti plikai, kad geresni plaukai ataugtų?
mes pirmą kartą savo vaikinuką, kaip rašiau aukščiau, kirpom kirpykloj zirklemis, - nenorėjau žiemą labai plaukų nutrumpinti, plius man ir negražu.
tačiau labai dažnai girdžiu tuos patarimus, kad vis gi reikia visiskai nukirpti, kad plaukai sustiprėtų... tai ir imi permastyti savo išankstinius nusistatymus
kokia Jūsų patirtis?

Papildyta:
prie šios temos, norėjau paklausti jūsų, mamytės, ką galvojat, ar tikrai reikia vaikus bent kartą nukirpti plikai, kad geresni plaukai ataugtų?

mes pirmą kartą savo vaikinuką, kaip rašiau aukščiau, kirpom kirpykloj zirklemis, - nenorėjau žiemą labai plaukų nutrumpinti, plius man ir negražu.

tačiau labai dažnai girdžiu tuos patarimus, kad vis gi reikia visiskai nukirpti, kad plaukai sustiprėtų... tai ir imi permastyti savo išankstinius nusistatymus

kokia Jūsų patirtis?

Man tai, atrodo, visiška nesąmonė, kad reikia kirpti plikai. Tai tuomet ir mergaitę reikėtų kirpti plikai, kad "tankesni" ataugtų??