Įkraunama...
Įkraunama...

Berniuko kirpimas elektrine mašinėle

QUOTE(nichte @ 2007 01 27, 00:51)
mano zuikio mašinėle nenukirpsi - labai muistosi ir nenusėdi vietoj... tad kirpėjai paprasciau buvo kirpti žirklėmis  smile.gif o štai draugų berniukui - be jokių problemų ir mašinėlė, ramiai sau su pabendravo, kol kirpėjas jį kirpo.

Papildyta:
prie šios temos, norėjau paklausti jūsų, mamytės, ką galvojat, ar tikrai reikia vaikus bent kartą nukirpti plikai, kad geresni plaukai ataugtų?  g.gif
mes pirmą kartą savo vaikinuką, kaip rašiau aukščiau, kirpom kirpykloj zirklemis, - nenorėjau žiemą labai plaukų nutrumpinti, plius man ir negražu. schmoll.gif
tačiau labai dažnai girdžiu tuos patarimus, kad vis gi reikia visiskai nukirpti, kad plaukai sustiprėtų... tai ir imi permastyti savo išankstinius nusistatymus ax.gif

kokia Jūsų patirtis? 4u.gif

Man tai, atrodo, visiška nesąmonė, kad reikia kirpti plikai. Tai tuomet ir mergaitę reikėtų kirpti plikai, kad "tankesni" ataugtų?? blink.gif Dukros plaukeliai iki kokių trejų buvo gana plonyčiai ir silpni, dabar jau penkerių tai iki pusės nugaros tankūs ir garbanoti. Visuomet pakirpdavau tik pačius galus - auginam smile.gif Sūnaus tikrai nekirpsiu plikai, nebent reikėtų dėl kokių rimtų priežasčių, bet tikrai ne dėl kažkokio mito. Manau, tiesiog su amžiumi vaikučių plaukai storėja ir tankėja, kam čia daryti problemą jei mažo vaiko plaukai ploni?
Atsakyti
na ir aš pabandžiau nukirpti su mašinka, nes kitaip neįmanoma. iš pradžių tėtis laikė, aš bandžiau kirpt, bet nepavyko verysad.gif , paskui aš laikiau, tėtis bandė, tai kur pagriebė kur ne, riksmas baisulinis doh.gif , paskui dar su žirklėm kai kur čirkštelėjau, nu vienu žodžiu bijau net laukt kito kirpimo, kuris jau artinasi...
Atsakyti
O mano vaikas kaifuoja nuo kirpimo mašinėle thumbup.gif
Atsakyti
Per visa laika sunu kirpom tik 3 kartus.Paskutine karta ir su masinele bigsmile.gif Si karta sedejo vienas pats,kiti kartai ant keliu.

Sedejo,kaip suauges,nes pries tai kirpo teva tongue.gif Kirpeja pas mus ateina i namus su visais savo rakandais ir galima sakyti,kad jau gera musu pazistama.

Pirkom ir mes masinele is tu pigiuju doh.gif neverta pinigu leisti.Net vyras nesikerpa su ja.Galvojo,kad paims i jura-labai patogu,bet schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
O vaikui tuo labiau nekirpciau,dar isgasdins ir paskui nesileis kirptis.Geriau nuvesti pas kirpeja,kuris turi gerus darbo irankius thumbup.gif
Atsakyti
mano mazyliui tik metukai bet jau viena syki kirpomes thumbup.gif ,su masinele aisku kirpo tevelis, na ir visai nieko patiko drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , kita karta gal bandysim eiti i kirpykla nors truputi baisoka bigsmile.gif
Atsakyti
kadangi as esu pati kirpeja,tai problemeliu nera,o ir sunus leidziasi kerpamas smile.gif nors tik 2m jam...nieko nepyksta,truputi pakraipineja galvyte,bet islieka ramus biggrin.gif
Atsakyti
mano tai berniukas ir noretusi kirpti,kai buvo mazas ik 15men kadangi turejo ilgokus plaukucius tai kirpdavau su masinele pati, nors pripratint buvo tikrai sunku,jis jos labai bijojo,bet kai kelis kartus leidau paciam pameginti,jis kazkaip apsiprato thumbup.gif
na ir cia visai neseniai nusprendziau as ji nuvesti i kirpykla, kadangi jam kirpimas nebuvo naujiena, buvau tikra, kad bus viskas gerai. Tiesa tuo paciu nusprendziau ir vyresni kirpt, kad mazajam butu drasiau. Davem mes mazajam sukas i rankas ir kirpeja pradejo bandyti kirpti.....o dieve kaip jis jai trenke su tom sukom, kaip jis pradejo klykt, raminau gal pusvalandi,o kaip buvo doh.gif doh.gif doh.gif
todel dabar jis ilgais plaukais ir nusprendziau augint geriau negu nervus gadint sau
o i ta kirpykla zengt zingsni geda,nors ir arciausiai namu, bet gi pagalvos,kad tevai blogai aukleja vaikus blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
prisiskaičiau čia visko ir bandau džiaugtis, kaip man šauniai pavyko. Bet labai nesidžiaugsiu, nes kirpomės tik kartą. primus kelis plaukus nuo akių nukirpdavau pati, o prieš 1 gimtadienį sugalvojau į kirpyklą nuvest. Na galvoju nepatiks, tai ir nekirpsiu. Dar priedo mažiui nepatinka dulkių siurblio garsas, tai apie kirpimą mašinėle net nesvajojau. Bet... Taigi nuėjom pas draugę kirpėją, sėdėjo mažius ant kelių man,įjungė tą mašinėlę,biški pažaidėm( pabraukė per kėdės rankų atlošą, po to per mūsų rankovytę, o po to ir per galvytę). Mažius tai sėdėjo, tai stovėjo, pelerinos nedėjom. Kalbino visi:ir kitos kirpėjos, ir klientai. davėm buteliukų palaikyt, nu finale toks kirpimas išėjo, kad iškart dar metus pridėjo.bet nei vienos ašaros ar paverkimo. Draugė sakė kad tokį kirpimą tik trijų metų berniukai ramiai išsėdi, tai tiek jau laiminga buvau, visiem saviem gyriaus, foto siuntinėjau. Dar patarimas, jei mažus kirpykloj kirpsit, tai antri rubeliai nepamaišytu. nes plaukų buvo visur ir rubuose ir burnoj (pas mane). nu aisku ten per daug neperrenginesi, bet megztuką pakeičiau.
dabar laukiam antro kirpimo, aišku vėl pergyvenu, kaip čia nuskils.
Atsakyti
Savo suneli as irgi pirma karta buvau su masinele nukirpusi, kai jam buvo kazkur 1,5m. Sedejo gerai. Tada dar mobiliakas smarkus zaislas buvo. Tai daviau savo mobilu, kol jis ten spaude nelabai domejosi ka su jo galva darau. Dar uz keliu menesiu to paties triuko pakartoti nebepavyko, nes jau masinele idomesne pasirode. Nebesedejo, muistesi, bijojo. Tada tik su zirklutem grifkute patrumpinau. O kai ataugo paprasiau aukles kad pas kirpeja nuvestu. Pati nesiryzau. Mano mazius toks judruolis, o kai mamyte salia tai ir oziai prisideda. Aukle sake kad sedejo gerai. Kai pamaciau rezultata daugiau masinele tikrai nekirpsiu. Ilgesni plaukuciai jam daug graziau atrodo. ax.gif
Atsakyti
mano berniukas nuo gimimo plaukuotas, ir dar labai tankus plaukučiai, tai kirpomes jau nuo 3men berods, kas 2-3men. Kerpu su žirklemis, pati, visai gerai gaunasi, gal del to kad plaukas geras, nes pas mano vyra, tai nesutvarkomi schmoll.gif . Dar turiu filiravimo žirklutes, tegu kirpejos paaiskina kam jos skirtos, bet graziau gaunasi, ypač jei nesi kirpėja ax.gif
bet esam gavę keleta komplimentu del kirpimo blush2.gif ax.gif thumbup.gif

o pigiu mašinėlių, tai nepirkciau vaikui, nes visos taip burzge doh.gif , kad vaikui tik soka ivarysit blink.gif
turėjau gal 4 tokias ir visos kaip traktoriai doh.gif , geriau tada pas kirpėja nueiti, nes ten profesionalios, tyliai veikiancios, belaides... Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
Pigi kirpimo mašinėlė gali šiek tiek pešti plaukus kerpant.Mes turim, bet sūnus, išgirdęs jos birbimą,iškart lekia tolyn,todėl kirpti sūnaus dar neteko lotuliukas.gif Apkerpu tik vyrą biggrin.gif
Atsakyti
sveikute smile.gif kiekvienas vaikas yra skirtingas.savo sunu vedziau i kirpykla nuo pirmo kirpimo.ir jis bijojo kirpimo masineles ,tad kirpo su zirklemis.ir jis labai ramiai issededavo kedeje.tai pirma karta atrodo vedziau kia jam buvo 2,5metuku,tai iki 7 metu ta pati kirpeja ir kirpo zirklemis.nes kitaip nesileisdavo.po to jau pats prase, kad su masinele pabandytu ir pamate kad nieko cia baisaus biggrin.gif pati niekada nebandziau jo kirpti. biggrin.gif

-----------------------------------------
user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti